145

Dragi zrite

преди 11 години

1630 0 Smurf преди 8 минутиРолята на Добрев и Николов в ядрената енергетиката е като български космонавти и опитното куче Лайка, в космически кораб за Лайка е пилотирането и провеждането на опитите , а за тия двамата да нахранят кучето и в никакъв случай да не пипат копчетата.

144

Анонимен

преди 11 години

За шефа на АЕЦ Козлодуй колеги казват: ако го пуснат между 5 и 6 блок ще се напикае, защото не може да намери тоалетна... Това говорят специалистите в Козлодуй. правиш грешка Румене че изобщо коментираш ЯЯ. Просто кажи, той си е такъв.

143

Анонимен

преди 11 години

youtube/watch?v=eRpvCgKMVoc :) :) :)

142

Бай Ставри

преди 11 години

До АнонименАми да повярва на себе си. Сега поне сам можеш да разбереш нещо има ли смисъл или не! Тези, които твърдят, че от Белене няма са за съд!

141

Анонимен

преди 11 години

Че Ррр. Овч. е щипнал милиони от този проект е абсолютно сигурно, въпросът е дали са 63 милиона, които се спрягат в медиите или са много повече! Защото този другар е участвал и в скрити продажби на ток на съседни страни, така че може и да са повече!

140

Анонимен

преди 11 години

Проблемът в Бг е че българина не вярва на никого. Сега вече каквото и да му обясняват, няма никакъв смисъл. Толкова много е лъган, че дори и да се появи някой, който искрено желае да каже истината, няма да има кой да го чуе. "Политиците" си сърбат попарата, която сами си надробиха, а скоро и вече няма да са политици. Парите спечелени чрез кражба, никога не водят до нищо добро, а плащат до девето коляно. Не завиждайте на пишман милионерите.....

139

Анонимен

преди 11 години

Р.ОвчЪ.,---един от най-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ ,НА ПРЕХОДА!

138

Пурко

преди 11 години

Прав си Гюро Михайлов, ама те нещо не вдяват. независимост, печалба, работа за хората.. даже и извън бг го проумяват-не и наще тикви

137

bg

преди 11 години

MAI VE4E ME E SRAM DA PI6A ZA TIA KRADCI KOITO VE4E NIKOI NE IM VERVA DAJE I DA SA PRAVI I MAI PARLAMENTA E DOBRE DA SE RAZPYSNE ISAMO IZSVANREDNO PRI NYJDA DA SE SABIRA A NE DA IM SE PLA6TAT LYDI PARI ZA GRAM RABOTASAMO EDNI I SA6TO VE4E GLEDAME I SLY6AME 10g

136

Гюро Михайлов

преди 11 години

До greenpeaceНие сме си в Европа! Сигурността на България минава през Белене!

135

Smurf

преди 11 години

Ролята на Добрев и Николов в ядрената енергетиката е като български космонавти и опитното куче Лайка, в космически кораб за Лайка е пилотирането и провеждането на опитите , а за тия двамата да нахранят кучето и в никакъв случай да не пипат копчетата.

134

greenpeace

преди 11 години

Пътя за Европа не минава през Белене.

133

Dragi zritel

преди 11 години

До: bsp***bsp.bg, gerb***gerb.bgОтносно: до "послушниците"Дата: Понеделник, 2013, Януари 14 14:52:59 ЕЕТСергейчо,добре е да се знае ,че и ти си от "разсейките" на големия Карцином наречен Енергийна мафия,както и метастаза наречен Борисов.Това "злокачествено Образувание" бе още от времето на Сименчо Сакскобурготски.Всеизвестно е вече кой сте героите от "прехода" наречен "Триглавата ламя"

132

Бай Ставри

преди 11 години

Бугарина може да се изсере на метеното... И да провали бъдещето си, и да провали референдума! После ще си блъска главата, ама верно ще е късно за китка! Дано не се стигне до там.

131

Не общество

преди 11 години

Понеже не сме общество прекалено много работи позволяваме. И непозволяването се постига с единство, гласуване, митинг, ярост, бой и те така. Ама и за това не ни бива. Освен да ревен, за друго не ставаме

130

Анонимен

преди 11 години

Имам въпрос към колегата на Овчаров от московския институт. Колко време е работил мъдреца Р.Овч. в АЕЦ Козлодуй?

129

РУМЕН221

преди 11 години

ЦЕНАТА НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ И ТОКА - До сега, за 1,39 милиарда, ПЛАТЕНИ ОТ НЕК, а не от БЮДЖЕТА, са произведени два и половина реактора за АЕЦ-Белене, чехския, готовия и втория полусглобен на 25% и почти цялото помощно обурудване и основите на единя реактор, чието разбиване струваше колкото направата основите на втория!!!- С разликата до 3,95 милиарда, само български министър, ***-гербаджия или седесар-кюмурджия не ще може да дострои АЕЦ-Белене!- Според консултанта HSBC, крайната цена (до завършване на строителството) е 5,75 милиарда евро, а усреднената себестойност на тока от АЕЦ Белене за 60 години при която печалбата е нула е само 2.42 ст/кВч. - Цената на тока през най-тежката година която покрива всички разходи и заема е 4.4 ст/кВч. - Днес Козлодуй продава на НЕК по 4,0 ст.., но само 23% в България, а другия се изнася от чесните частници от ГЕРБ и БСП.!!!ПРОСТО Е, но не и за корумпирани министри - Себестойността на ТОКА (средна за 60 години) от Белене е 2,42ст. (доклад на англичаните стр.11 долу в ляво), а ЦЕНАТА на Белене е 3,95 милиарда евро при подписването... - Продажната цена в доклада е 7,5 ст. (средно за 60 години).МИНИСТЪРЧЕТО ДОБРЕВ ЛЪГА В ПАРЛАМЕНТА, КАТО ДЪРТ САЦИАЛНО СЛАБ, ЧЕ ЦЕНТРАЛАТА СТРУВА 20 МИЛИАРДА - А той откъде знае ТОЧНАТА ЦЕНА? И с колко местенето на реактор в Козлозуй ПОЕВТИНАВА ТОКА???- А ЗА ИСКАЩИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНА ТВЪРДА ЦЕНА НА ПРОЕКТ КАТО АЕЦ-БЕЛЕНЕ. - ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО Е ИНЖЕНЕРИНГОВ ПРОЕКТ... И... МОЖЕ БИ..., САМО МОЖЕ БИ..., ЩЕ ПОУМНЕЕТЕ... ТА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ГОЛЯМ ИНДУСТРИАЛЕН ОБЕКТ НЕ Е ПОКУПКА НА ДЪНКИ ЗА 5 ЛВ. В КВАРТАЛЕН ДРИП-ШОП!!!

128

Референдум

преди 11 години

Ако този референдум се провали не очаквам в следващите 100 да проведат следващ. Поне да отидем да гласуваме. Па вие си знаете как

127

Анонимен

преди 11 години

Г-н Овчаров завършва Московския институт през 1984, като през същата година работи в АЕЦ Козлодуй по разпределение и бързо бързо е изтеглен в София на работа в Енергопроект като партиен секретар. На това му викам парашутист на писта.

126

чекист

преди 11 години

До Дедо поп Дедо попе ти май покрай изборите за патриарх си се объркал нещо. След Хаити най закъсалата страна в региона е Чили. Общия знаменател на Чили и хаити е че са приятели с янките. Ние се доближаваме до тях . Дори и генерал си имаме начело. Е малко фалшив генерал но не може пък всичко да ни е наред. Иначе *** не един път са ги пращали "на оня свят" както предлагаш, но идва след това и 9ти септември. И ще тичаш с китка на Орлов мост дядо пое да посрешаш:)))