152

Анонимен

преди 11 години

Кой ли я гледа и тази телевизия?

151

Анонимен

преди 11 години

До 175Спътници дал господ. Но пък ьТВ си вкара такъв автогол, дето ще я затрие като телевизия съвсем скоро.

150

Анонимен

преди 11 години

До 176Всичко е временно в тоя свят. Или не го знаеш, защото си *** ?

149

do 174

преди 11 години

временно е. Знаеш го. Или не, защото си прасе

148

Анонимен

преди 11 години

не съм очаквал, Левон Хампарцумян ще започне да действа пак чрез Любо Пъпката, Иво Прокопиев и останалите от КРИБ - колкото до Булсатком, те са вече е история и се продават. След 3 г. изтича животът и на спътника им

147

Анонимен

преди 11 години

Вместо ТВ7 и ьТВ имам HBO и cinemax Мисля, че съм заменил врабче за 10 прасета :)

146

ахмед

преди 11 години

Вижте долния линк- ще се посмеете! Сложете отпред

145

Анонимен

преди 11 години

гледай Босфор ТВ

144

Хетфиелд

преди 11 години

Булсатком е взел лиценз за 4-ти мобилен оператор! Ето защо е цялата история. Страхуват се от една напълно българска компания, която ще навре всички чуждоземни до тук мобилни оператори там, където слънцето не огрява. Опитват се да намалят дяла и на пазара. Е, Босфор ТВ и ТВ7, аз оставам техен абонат и с кеф ще видя както вашия залез, така и една наистина конкурентна среда в мобилните комуникации. Това е начина! С вас съм Булсатком.

143

gtf

преди 11 години

Много добре, още 3 излишни канала по-малко :)

142

Анонимен

преди 11 години

само заради шоуто на простака слави трифонов дигам банкет,че няма да ми мечи всяка вечер с нискоинтелектуалните си скечове и перверзни нападки към различни хора. и без босфор тв ще се съмне.

141

Анонимен

преди 11 години

А от всички телевизии защо само бтв и тв7 имат проблеми. Намирисва ми на завера

140

тити

преди 11 години

Много са нагли!!!Та те са ефирни телевизии!Значи, този който не плаща кабелна/сателитна- ще ги гледа безплатно. А аз не стига че им плащам от моята такса, а те ми искат увеличение! Като не могат да се издържат от реклами , що се напъват да са ефирни?

139

viva la bulsat

преди 11 години

Не искам от булсат да ми отчисляват нищо, така е по-добре без тези манипулиращи телевизийки.

138

Ангел

преди 11 години

Аз БТВ ,освен чат пат новините, не гледам от години а ТВ7 ще ми е мъчно за Бареков.Дано поне с ТВ7 се разберат че положението ще стане лошо

137

Фен

преди 11 години

Кой ги гледа тия ТВ7 не знам.По-*** телевизия несъм виждал.Бареков нещо се превъзбуди-

136

тъпчо

преди 11 години

Тука един "колега" нещо го поизтриха:) И що? Щото качил две клипчета на Бареков...дето се излага като кифладжия:) Ся сериозно , колега. Това, че Бареков навремето се е борил за халтура и е бил почерпан-няма лошо. Кривичката да седим, правичката да си кажем, всички сме имали такива моменти/почерпани/. Това-***. Ама да се опитваш да манипулираш цял един народ/без да си пил/....е те това се нарича свиркаджалък. И никво значение няма чий е ***, както виждаш с всички го прави успешно:)

135

Наблюдаващ

преди 11 години

До Някой (133-ти)Паричките ти отиват за наем на транспондерите на Hellas SAT 2 от OTE, техническа поддръжка на каналите, лицензи, заплати, консумативи, инвестиции в нови услуги, като мобилни комуникации, собствен спътник и, колкото и да не ти се вярва - 35% авторски права до телевизии, някои от които са абсолютно безплатни поради многото реклами и ефирно излъчване.Ти си искаш твоите, "безплатните", с много реклами, които ПАК поскъпнаха... Обърни се към тях, пич.

134

3434

преди 11 години

друга една кабеларка ,БЛИЗО, МИ ПРЕКЪСНА КАБЕЛА БЕЗ ДА МЕ ИНФОРМИРА.Имам договор и платена месечна такса.при изискването на обяснение ми отговориха че е грешка при справката при тях.айде бе,това може да го кажат на сина ми.и кога ще започнат да си плащат такси за кабелите във входа ни който е частна собственост

133

Пиф

преди 11 години

Понеже Булсатком спряха бтв и тв7 ще им стана и GSM абонат. Откакто не се излъчват по Булсатком открих толкова интересни канали в пъти по стойностни от гореспоменатите.