123

ка4о

преди 11 години

А и за тея 25лв. на нощна смяна и на мене щеше ич ми да не е

122

ка4о

преди 11 години

Скучно е в другите теми. никой не пише там, а Зевс от Търговище иска да популяризира учението си сред масите. А учението на великият прероден Александър гласи: Повечко фекал в устата на ***! Повечко, а и по-рядък да бъде!!!

121

Ким Модераторшян

преди 11 години

А Ким Кардашян какво прави?

120

gradonosen

преди 11 години

Скромните ми години и житейският ми опит ме подтикват да си дам и моето мнение,а то е ;За кои ли път се появи най добрият начин за сплашване-с проверка-и защо ?Ами според мен защото някои не се подаде на открития и двусмислен рекет на една тв. И защо ли не беше се сезирала някоя друга държавна комисия ами точно другия подопечен на нашия ,,прекрасен ,,премиер прокуратурата.Все съм си мислел,че в тази държава ще има и малко здрав разум но явно и аз като моите наследници ще трябва просто ....

119

да сме живи да сме..

преди 11 години

Тодор Живков (Бойко Борисов, все едно) се провиква от трибуната (БТВ или другите им вестници и електронни медии...):- Другари (ако гледа към СерГЕЙ СТАНИШЕВ, или просто без обръщение), следващата петилетка ние ще живеем по-добре!Глас от тълпата:- Ами ние?

118

borislava.yoncheva

преди 11 години

Тая вечер специално пуснах турския сериал да видя колко реклами ще дадат ... познайте, две на кръст. Смятайте какъв автогол си вкараха тези умници от БТВ. Кога е било да дават по 2 реклами на прекъсване? Всичко останало беше реклами на собствените им предавания. Ами то рекламодателите не са глупави. Нищо, че според рейтингите на БТВ не им е спаднала гледаемостта :)

117

от времето...

преди 11 години

Тодор Живков е на посещение в едно село:- Как сте, как сте? - шегувайки се, пита той селяните.- Добре сме, добре сме - шегувайки се, му отговарят те.п.с. Няма разлика във времето, просто се сменя името в началото!

116

ИК

преди 11 години

Днес.бг - разследването в тв+ от обикновенна новина през деня сега е топ новина.Егати независимата журналистика,също както при соца.

115

марко

преди 11 години

БиТиВито отвръща на удара.

114

Анонимен

преди 11 години

Кой кумец,кой брат,кой на булката сват.

113

Анонимен

преди 11 години

Защо никъде не се казва кой е поръчителя на цялата работа - виваком.

112

Анонимен

преди 11 години

А кумецо е спечелил обществена поръчка и в топлофикация.Всички да развързват кесиите!

111

Анонимен

преди 11 години

ЦЦе българският Мадуро.Какъв тандем само,бетон.

110

От мен

преди 11 години

То докато се цензурираме с "рекет" чрез полицията и си "помагаме" с държавни (данъци) както се случва с НМГБ и създаваме "контролиран" монопол... че за какво се оплаква който и да било? В БГ никога няма да се накаже голям краде... винаги ще се показва някой, който не е удобен или не е дал лептата... или не е прал с другите партийните парички... браво ПАК! Народа не спи, просто е *** и дори и преди избори не му дреме... Кой плаща не под масата, работодателите или поръчката? Парите са от народа.

109

do 128

преди 11 години

ако един канал вече ти се струва като "всички телевизии", то диагнозата е категорично шизофрения

108

счетоводител

преди 11 години

До *** 119. Ако приемемче твоята теза е вярна 500 човека по 500 лв. скрити няма само 12 % данък. Само ДОД е 10%. Със здравната и пенсионната са над 35%. И така 35% на 25 000 са 8750 на месец. 100 бонки на година. Ами ако правят това, с другите данъци и отчитането на приходите какво ли става. Пука ми та ми дреме за Боко Цецо и ТВ+ но където и да бръкнеш в държавата е помия.

107

ех,морето,ех морето

преди 11 години

Ех,кумецо,ех кумецо....

106

Анонимен

преди 11 години

Открай време се знае, че на всяко действие има противодействие. Когато става дума за физика има закон, а когато става дума за цензура има първо яд, след това отлив от сайта и живот за него на настъпана светулка. Оставете хората да си кажат мнението, така парата отива в свирката. Ако излязат на улицата, никой сайт не може да ги върне пред компа. Ако някой ви съди, че бил засегнат публикувайте всички материали - мъртъв е като политик. Това е журналистиката и форумите, останалото е подложка.

105

тати

преди 11 години

До do 128 добре кои тв. останаха ? може би планета тв. ?

104

Анонимен

преди 11 години

Утре Цацата щял да се кълне. Ще бъде чудо невиждано - Цаца да лови акули?! Няма балами да повярват в това!