36

Анонимен

преди 11 години

Ами да бяха питали студент първокурсник по география от СУ, веднага щеше да им каже като си погледне лекциите къде са дюните. Застроиха с бетон и къщи цялата брегова ивица. Да не се окаже, че в този непостроен комплекс са губещите се 60 000 апартамента на руснаците? Който е забъркал далаверата, да си плаща цената!

35

jeronimo

преди 11 години

Защо не погледнете какъв горски фонд бе унищожен и какво варварско застрояване беше направено в "Златни пясъци" ? И кой беше гл.архитект на "Зл.пясъци "?Не беше ли Пепи Диков ?

34

Osman Pa6a

преди 11 години

prodadoha celia BULGARISTAN

33

TOP SECRET

преди 11 години

Todor Jivkov taka gi nau4e

32

Анонимен

преди 11 години

Тоз доклад изчезнал,като списък на дарители в караулка.

31

Анонимен

преди 11 години

Slan4ev brqg v Balgarie li se namira

30

Анонимен

преди 11 години

Толкова шум за някакви треволяци. Те съсипаха далеч по-важни културни ценности и изнесоха археологическото ни наследство отвъд граница, едни затревени насипи са им в главата само.

29

Анонимен

преди 11 години

Абе това с Слънчевбряголанд е малко като с Банско ,такива места може хиляди да се направят ама всичко се блъска да е с тълпата ,а закони ,гори ,дюни са без значение.Тоя бил ,а шефа му ,ех тея от Герб не се научиха ,че като топят подчинените само се окалват повече.

28

Да бе да невинен

преди 11 години

Ако се качиш на колело можеш да обиколиш Несебър за 1 час.Има ли човек който да не познава родното си място,още повече той да е екодиректор т.е. това да го е изучавал в учебниците и виждал с очите си когато е придобивал диплом за висше образование.Тоя трябва да бъде уволнен и съден защото е откровен лъжец,и до като го съдят да намерят другите виновни по веригата и да ги съдят до дупка,щото ни писна да ни правят на балъци цял живот

27

Анонимен

преди 11 години

Връщай двата апартамента Цецоу.

26

Анонимен

преди 11 години

И пак предишните са виновни...... Ей боже, вече не е смешно, а направо тъжно. Въпросния директор на РИОСВ е един абсолютен некадърник, от предишната му работа го изгониха след като напусна шефа чийто *** упорито лижеше и вече нямаше кой да го прикрива и отиде да лиже дирника на тогавашния кандидат за кмет и настоящ кмет на Бургас...

25

Удивително

преди 11 години

Даже и тyрския поробител не грабил така,както *** от прехода! Не бе Сънито,Пампорово,Банско,Созопол,Несебър,Витоша,центъра на Варна,София...

24

Аз съм

преди 11 години

До ЕКОЗАЩИТНИК: Всички може да пишат каквото си искат, но документи и факти никой не вади, това се вика оклеветяване. Никой не може да докаже една лъжа.

23

Българин

преди 11 години

Дюните тук, дюните там, на Цецо кумецо се облажи. Доклад тук, доклад там, само не става ясно кой ще върне тези 3,5 млн., отмъкнати сега от приближени на ГЕРБ (които в миналото може и да са били приближени на БСП, като Цеко Минев например).

22

ЕКОЗАЩИТНИК

преди 11 години

А БЕ НЯМА ЛИ НАЙ - ПОСЛЕ ДА ИЗНЕСЕ НЯКОЙ ИСТИНАТА ЗА СОБСТВЕНИКА ОБЛАЖИЛ СЕ С ИМОТА !!!ДА КАЖЕ КАКВИ СА МУ ВРЪЗКИТЕ С ЦВЪЦКО ФИЗКУЛТУРАТА !!!ДА ВИДИТЕ КАКВА БОМБА ЩЕ ИЗБУХНЕ ТОГАВА НАИСТИНА !!!НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ГРОБ Е СЪГЛАСЕН НА ВСИЧКО САМО И САМО ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ !!!ИЗНЕСЕТЕ Я НАЙ - ПОСЛЕ АКО СТЕ ИСТИНСКИ МЕДИИ !!!!!АМА СИ ПАЗИТЕ КОКАЛА

21

Аз съм

преди 11 години

А Тома Белев от кои е? от предишните естествено, съчетаваше два поста, милиони от програми за фондацийката и държавен пост за да знае по коя програма да тегли пари!!!!!! Това е Тома Белев. А Вие като рибите ядете мухите, ДА ЛИ Т. БЕЛЕВ НЕ Е ЗНАЕЛ ПРЕДИ 2,3,4 ГОДИНИ ЗА ТОВА, ЧЕ ДЮНИТЕ СА ДЮНИ ИЛИ СЕГА ГО Е СЪНУВАЛ И СЕ СЕТИЛ ДА ПРОВЕРИ, ДА ЛИ НЯКОЙ НЕ МУ ПОДШУШНА, А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

ЕЙ

преди 11 години

Намери се *** да сложи минус и на пост 24! Освен ако не е нацецокумецо?

19

Сяра

преди 11 години

Замитай, влачи... герберастка му работа.

18

Анонимен

преди 11 години

Да благодарим на Тома Белев, който благодарение на който лъсна схемата на държавата с кумеца. Годината е 2013-та, няма ги вече предишните, за всичко отговорността лежи върху сегашните, в техни ръце е държавата и от тях зависеше това което вече се случи да не се случи, но уви.

17

Сяра

преди 11 години

днес.бг снимчицата от пост 20 доставя ли ви удоволствие?Не мислите ли, че е редно да бъде премахната?!