170

Анонимен

преди 11 години

КЪДЕ МУ Е БУХАЛКАТА БЕ ЩО ГО СНИМАТЕ ТАКА...А....

169

Песимист

преди 11 години

С тази деградирала съдебна система,само пушилка ще остане! Думата Магистрат означава обвързан и зависим човек!Примерите Вие ги знаете-затова сме най-мизерната държава в Европа!

168

Анонимен

преди 11 години

BACE, BACE - CECO I MIRO TE ,,RABOTQT,, QKO

167

тинторето до 209

преди 11 години

Пази информацията за тая фирма СЛЕ, че Т Бояджиев нали е с връзки във всички правителства и служби като ДС, много бързо затрива дирите си заедно с фирмите.А цвъцко пак нищо не чул и видял

166

Бесен

преди 11 години

Време е да рестартираме сопите,как не ни писна да ни правят на луди 24 години всякакви комунисти и техни клонинги като Герб,а пък тая политическа проста тутка Яне що не вие сега като Саранса мечка?!? Май единствените за които не сме гласували и не сме им дали Власта са националистическите партии,май е време да дадем гласа си за ВМРО и Атака пък да видим те какви ще ги свършат

165

Анонимен

преди 11 години

Преди се нареждаше на всички държавни служители да облагодетелстват "нашите" хора. Сега се нарежда проверка да не би пак същите служители и "независими" съдебни институции да си затварят очите , както до сега.

164

тинторето

преди 11 години

Късно е чадо,мандалото лопна! Когато ти подадоха жокер със социално слабият магистрат купил за дъщеря си, ти риташе топка. От тогава застроиха цялата междина между Несебър и Равда. Сега ако разровиш ще замирище чак до Брюксел.

163

Анонимен

преди 11 години

"Прокуратурата да рови сделките в Несебър".Хей Тикво,пак изпочупи мивките!Ами далаверите се въртят в твоите министерства,ама нали Серго е виновен както винаги,а вие се правите на ощипани моми!

162

Аха

преди 11 години

Значи затова се избра прокурор на който да може да се нарежда........Тежко на България........Стойте си кротко българи и наблюдавайте безропотно ликвидацията на българския народ!

161

Анонимен

преди 11 години

Няма право да нарежда може да сезира покоратурата меко казано все още да не знае кой от минстрите му къде какво е подписвал си е нелепо.

160

Smurf

преди 11 години

Абе кога Цецко и Цачева ще протестират срещу спирането на строежа в Несебър нали и там има безработица и там трябва да се развива туризма

159

коментар

преди 11 години

Ами дали има право или не. Зависи.По принцип -не, ама ако си го предложил и осигурил мястото- вие как мислите?Е. и той мисли същото.

158

РУМЕН221

преди 11 години

Я да видим нещо:- През 2008 г. /управляват червените/ - батко и братко с обазувано дело, съд и конфискация. Главен прокурор - човек на червените- През 2013 г. /управляват светло сини/ - Миро, Цецо и кумецо с образувано дело, съд и конфискация. Главен прокурор - много силно подкрепен от ББ и ЦЦ.Ха сега да видим, АМА ЕДВА ЛИ!Боко, ако не знаеш, какво да кажеш на прокурора:- Цялата сделка е придвижена в необичайно бързи за държавната машина срокове. Само три седмици след последната продажба на терена, при това в последния работен ден преди Коледа - 21 декември, главният архитект на Несебър Валентин Димов издава разрешение за строеж на 122 жилищни сгради върху земята. В първия етап трябва да се направят 36 от тях- Кумецът на Цветанов - Тодор Иванов Бояджиев, е съдружник с управителите на фирмата купила дюните в Несебър- Общата фирма на Тодор Бояджиев с управителите на "СЛЕ груп" се казва "БИЙЧ ХОЛИДЕЙ" ООД с ЕИК 202221654. Учредена е едва преди три месеца в Несебър, на 04.09.2012 с капитал от 100 лв. показват данните от Търговския регистър. Тодор Бояджиев има 50% от капитала, а Лъчезар Богданов и Станимир Стоянов по 25%. Самото име на фирмата, което се превежда като "плажна почивка" е индикация какъв бизнес възнамерява да развива."СЛЕ груп" и "Бийч холидей" делят един и същ офис в Несебър; ул. "Отец Паисий" 27а, като само етажите са различни. . - Собственикът на фирмата "Ти Ви Би" ООД Тодор Иванов Бояджиев, Е СЪЩИЯТ, който преди две години е прехвърлил на Цветан Цветанов два от шестте му апартамента на занижени цени се оказа съдружник с управителите на фирма "СЛЕ груп", сочи разследване на "Биволъ".(- АХА-А-А-А, ЕТО ЗА КАКВО БИЛ ПОДАРЪКА!!!)

157

Иван

преди 11 години

202 Хич не е смешно - чувал ли си за срок на давност ?

156

Разочарован

преди 11 години

На герб рейтинга им падал..ами ще пада постоянно има далавери и корупция,никой не им е виновен.

155

ха ха ха

преди 11 години

до 201Най-добри са за онези, които НЕ МОГАТ да мислят!!!!!!

154

Скерлев

преди 11 години

ИМА ЛИ ПРАВО ТОЗИ ТЪПЪНАР ДА СЕ МЕСИ В РАБОТАТА НА СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА.НАЙ-ПРАВИЛНО Е ДА СЕ ОБЕСИ С КРАКАТА НАГОРЕ ЗА ГЕНОЦИДА МУ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. РАНО ИЛИ КЪСНО ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ.

153

dimitarivanov53

преди 11 години

Opravete si zaglavieto.Borisov ne e nachalnik na Prokuraturata!

152

СМЕШНО

преди 11 години

ПРОВЕРКАТА ТРЯБВА ДЕ ОТ 1989Г А НЕ ОТ 2004Г, ЗАЩОТО СЕГА Е ЯСНО КАКВО СЕ ЦЕЛИ:2004 - ВИНОВЕН Е ЦАРЯ2007 - ВИНОВНА Е ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ

151

Анонимен

преди 11 години

Няма какво да се спори, Браво на Бойко, хубави , лоши, това са най-добрите, които сме имали някога.