264

Край

преди 11 години

За двайсти път ви казвам - бедните- мизерстващите наистина раждат повече. И колкото по богати са нациите толкова по малко раждат. За това срете да търсите решението на проблема в държавата - майчинските - бащинските и т.н. Правете любов и обичайте децата - това е.

263

факт

преди 11 години

Ами увеличете заплатите и детските, но преди това са необходими работни места ,постройте детски градини.....как да раждат жените, повечето семейства живеят на квартира или нямат пари да си платят сметките, а вие говорите за деца....само не ми се мисли колко от родените деца са българчета...абе държавата умира.

262

край

преди 11 години

До тези дето искат да имат коли преди да си родят деца - Да ви кажа няма да ви бъде.

261

Анонимен

преди 11 години

Програмата Ран-Ът за обезбългаряване на Родината ни се изпълнява последователно повече от 20 години. Нито едно правителство обаче това не е полагало такова усърдие в това направление, както кабинетът Борисов-Дянков-Цветанов през последните 3.5 години.

260

Анонимен

преди 11 години

Абе лицемери алчни,я влезте по разни сайтове за емигранти да видите какво става. Млади хора ,женени,с деца,без деца,сами, всички търсят начин да напуснат ми9лата ни татковина! Че е много готин животът тук. После се чудят защо не се раждат деца.Кой да ги ражда? Пенсионерите ,ли?

259

Д0 313 Край

преди 11 години

Ти имаш ли са на идея какво значи мизерстване? Очевидно не.Примерно - семейство без деца в София, за да не мизерства трябва да има месечен доход след удръжките - данъци и осигуровките, над 6-7 хиляди лева, а може би и повече.За да не мизерства, едно такова семейство трябва да може да си купи среден клас кола с 4-6 месечни дохода и да я сменя най-много на 5 години.

258

stefka

преди 11 години

zdr

257

Войводата

преди 11 години

Тръгнали някакви измислени специалисти да търсят отговори, които са ясни на всеки, но нали трябва да си вземат хонорара,а на нас да ни замазват очите с глупости...Как да има възпроизводство след като няма млади хора ,а тези ,които ги има са или безработни или необвързани, и как да бъдат след като работа НЯМА, а без пари малко трудно се гледат 2,1 децаОстаналите проблеми са типично софийски, но докато няма работа на село, в Сф ще става още по-трудно да се живее и размножава, освен ***....

256

???

преди 11 години

Липсват подробностите за демографската катастрофа в България. Примерно:- колко деца се раждат по етноси в България и отделно извън България- колко са българите по етноси в чужбина- какъв е възрастовия състав по етноси на живеещите в България български граждани и т.н.Картинката всъщност е много по-трагична, отколкото ни я представят разни като проф. Константинов. Най-вероятно етническите българчета сред децата до 18 години живеещи в България са примерно 20-30% ако не и по-малко.

255

Аз

преди 11 години

Имаме си първа рожба, но вместо да я изкарам спокойно, уви-16 дена преди майчинство не ми подновиха договора - защото съм бременна, а подчертавам, че работата не в частна фирма, а в училище:))); мога да пиша и още, но няма смисъл, ако ни се отдаде възможност довиждане България!

254

Край

преди 11 години

Хайде да се не лъжем няма мизерстващи българи сред тези които могат да имат деца - т.е. между 20 и 40 г. и да са здрави. Ако мизестваш на тази възраст значи си необразован *** и вече имаиш 7 деца.

253

Истината

преди 11 години

Истината е, че демократите обезлюдиха България.

252

Анонимен

преди 11 години

Голяма част от демографския срив се дължи на това,че младите избягаха в чужбина /и продържават да бягат/ и техните деца ще се родят там.Като няма кой да ражда тук /освен ***/ как да има прираст?

251

Край

преди 11 години

Богатите хора стават като Лили иванова, Слави трифонов, Ала погачова и пр. Огромни егоисти. Така че не чакайте да забогатете и тогава да имате деца. Правеете любов и обичайте децата - вмай друга рецепта няма.

250

Анонимен

преди 11 години

Тодор Живков бе единствения родолюбив политик в новата ни история.Народа правеше деца, отглеждаше и образоваше.Никой не остана гладен, както и никой не се притесняваше за утрешния ден.След него дойдоха предателите, крадците и тарикатите.Тези които ви лъжат и промиват мозъците вече 23 години.Тези които унизиха родителите ви, прогониха децата ви и потъпкаха мечтите ви.А вие за благодарност си ги преизбирате през четири години.Народе????

249

До 306

преди 11 години

Мислиш, че дава препоръка ли само?!Не съм съгласна, едва ли щеше да пише с този тон и едва ли щеше фа направи коментара за "Ориента".

248

До 307 Край

преди 11 години

Ти така и не си разбрал, че децата са по-важни от парите, но без пари българите не искат да обричат децата си на глад и мизерия, т.е. за българите децата са по-важни - да са нахранение, обути, облечени и на топло.

247

Край

преди 11 години

Е хора така и не разбрахте че парите не са по-важни от децата. Всички които пишете тук сте нахранени, обути облечени и на топло. Децата не вървят с парите точно обратното е. Бедните раждат - богатите не.

246

хейтър

преди 11 години

Отново манипулация и страх да се каже на хората какво каза Константинов и какво имаше в предвид като каза дя се спре с политически коректното говоряне и да се казва истината. А тя според него е че в България си стимулира *** раждаемост и тя се е превърнала в професия. А високобразованите българи се наказват за това че имат деца, като не им се плащат детски защото работят и имат доходи. Все едно че тези деца не са на България, но същите те когато пораснат ще трябва да хранят отново ***

245

До 284

преди 11 години

Здравей, злобо!Някои хора не искат да осиновяват - причини много, ние не сме никои, че да ги съдим.