320

Акъл море

преди 11 години

За да ви кажат,че Белене има бъдеще,вие герберите дадохте 1млн.евро на HSBC.(разбира се,понеже сте открити,скрихте отговора от обществото).Я кажете сега колко снасяте на тези компании да дълбаят в Черно море? Разбира се,че ще кажете,защото всички знаем,че сте много честни!

319

:)

преди 11 години

Последният куплет е поздрав за вси заблудени овчици!---*** В КРАК С ВРЕМЕТО ***В крак с времето вървя,до мене премиера,картофи ще садятъй рече премиера.Овце ще поведа,до мене премиера,ах как ще ги доя,да пие премиера.И църкви ще строя,до мене премиера,да вярват хората,и те на премиера.И мощите свети,но не на премиера,ще донесат пари,и те кат премиера.Виж, нов се път строипо него премиера,и журналист търчи:Хвала на премиера!Обект се нов откри.От кой? От премиера.Що имаме блага,са все от премиера.Ти тука остани,над тебе -премиера,и блей, овца бъдипрославяй премиера.

318

До 388

преди 11 години

Защото,със стиснати кълки деца не се правят!!!! На красивата природа ще се радват други.

317

Акъл море

преди 11 години

БГ не може,а и не желае да постигне нещо със собствени усилия.Тя може основно да се моли на чужди,но демократични компании да я грабят! При този процес се цвили от кеф и се иска още!...Ще има точно толкова газ за БГ от Черно море,колкото има злато от златните ни находища!

316

373 -379

преди 11 години

Я не ме разсмивай! Винаги ще си плащаме, и сега го правим! Или си въобразяваш, че някой ще ти даде дори собствения ти газ , без да ти съдере кожата? Социализмът свърши, сега е ред на дивия и безогледен печалбарски капитализъм! Тогава защо да си съсипвам земята и природата рискувайки здравето си, заради чужди геостратегически мераци?

315

Анонимен

преди 11 години

Щом 666!СУПЕР е тук значи е свършил ресурса на форума!Ало, Днес б.г пускайте друга тема!

314

до 346

преди 11 години

Нещо много мътно ти се върти в главата, а това, което наричаш светло бъде бще са някакви проблясъци в мътилката....В това "светло бъдеще" твоите кумири САЩ може изобщо да ги нямаВ момента те са в положението на СССР, когато той се срина икономически. Не се знае още колко ще устискат, но неременно ще се скапят рано или късноКакво ще правите глупаците като тебе, които в главата им има място само за едно USA е много интересно.... Енергийна война - глупости на търкалета - който има - продава!

313

до 373

преди 11 години

А можеш ли да плащаш?

312

az

преди 11 години

Tva umrqlo pe*al4e dobrev produljava da natqkva za toq 6istova gas vreme e da go izmetem zaedno sys ostanalite

311

Анонимен

преди 11 години

НЕ НА ШИСТОВИЯ ГАЗ! Природата и земята са мой, не на руснаците или американците! Те да си ги мерят , но не за моя сметка и на мой гръб.

310

Анонимен

преди 11 години

тоя ще копа в нищото и очаква много газ.по кротко бе малкия

309

иванов

преди 11 години

Абе те коментарите под статията на по-високо интелектуално ниво от изказванията на лицето на снимката... дали не ни баламосват нещо??

308

АЕЦ

преди 11 години

Интересно как Добрев изчисли, че се намираме точно на 4.5 години закъснение от доказването на "значителни запаси" в блок 1-21 в Черно море -ТАКИВА НЕЧУВАНИ ГЛУПОСТИ ОТ МИНИСТЪР

307

стоян петров

преди 11 години

Някой пише, че в неговата страна евреи нямало да добиват....Коя е твоята страна ? ***, Катунария, Нова Ромия или Европейска Индия? В моята България ще се добива шистов газ, за да може промишлеността да е по-конкурентна. Надеждата ми е да има работа и хляб за българските деца. Може би пък *** мразят евреите и затова не ги искаш. И аз не ги искам но нищо не ми пречи да работят в страната ми. Но не ние ще сме русогъзолизци, независимо от това, че можем да затрием рода си. Няма да мине.

306

Анонимен

преди 11 години

До кога ще се толерират министрите с фалшиви дипломи ????

305

kolekcionera

преди 11 години

Един от пострадалите прекара операция30 Декември 2012 18:05Един от пострадалите при катастрофата на самолета Ту-204 прекара успешна операция на гръбнака, лекарите се надяват, че животът му сега е извън опасност. При аварията младежът получил пречупване на гръбнака, за щастие без изместване. Гръбначният му мозък не е пострадал. Лекарите смятат, че скоро пациентът може да бъде отключен от система за изкуствено вентилиране на белите дробове. →

304

kolekcionera

преди 11 години

Търсят бомба във влака Москва-Варшава30 Декември 2012 18:34Пътниците на влака Москва-Варшава бяха евакуирани след съобщението за сложена бомба в един от вагоните. Днес в приблизително 17:00 московско време се обадило неизвестно лице и казало, че във влака Москва-Варшава, който следва да отпътува в 17:21, имало бомба. В момента пътниците са напуснали влака и полицаи с кучета внимателно преглеждат вагоните. →

303

До 353

преди 11 години

" като ПОГЛЕДНЕ човек нивото на пишещите" ?Господинчооо, инж. съм / 27 години продукция за Германия. Израел, Франция и т.н., по принуда пилчар, повярвах на големи приказки-Изпълнителен Директор, по САПАРД: собственика сега ще излезе невинен, от три години безработен/. А, с ТЕЛК-66%.Два бизнес плана пред БТ /кандидатствах за субсидии/-резултати НУЛА парички.НЕ МИ ГОВОРИ ЗА НИВО, *** с ***, че ще ви -ба мамата на всички мошеници герберски.

302

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен" като ПОГЛЕДНЕ човек нивото на пишещите" ? Господинчооо, инж. съм / 27 години продукция за Германия. Израел, Франция и т.н., по принуда пилчар, повярвах на големи приказки-Изпълнителен Директор, по САПАРД: собственика сега ще излезе невинен, от три години безработен/. А, с ТЕЛК-66%.Два бизнес плана пред БТ /кандидатствах за субсидии/-резултати НУЛА парички.НЕ МИ ГОВОРИ ЗА НИВО, *** с ***, че ще ви -ба мамата на всички мошеници герберски.

301

Анонимен

преди 11 години

Не разбрах за какво става въпрос - газ или г*з.