38

Анонимен

преди 11 години

49, написаното от 48 е възмездие, за разлика от престъплението. Разликата е огромна. А пред закона... кой го бръсне закона за слива вече? Може ли закона да опази нашия собствен живот? Може ли да гарантира безопасността на семейството ми? Надали. Престъпници и луди се разхождат с боен арсенал като за нова световна война, всички са си получили разрешителното от служба КОС. А може би трябва разчистването да започне от там?...

37

DT

преди 11 години

Безнаказаното престъпление отваря врата за още едно престъпление. Анониман престъпник това е социално престъпление на държавата към обществото

36

Анонимен

преди 11 години

Не можаха да разберат глупавите хора, че срещу подобни престъпления има само един изход: смъртта на извършилите престъплението. Дали ще е с нож в ребрата, куршум от снайпер, все ще е смърт. Така, като падне първия, още не паднал се тресе в агония, ти посягаш към втория, другите вече са напълнили гащите. А за тях има само един път - срещата със Създателя...

35

Анонимен

преди 11 години

Подозирам, че 42 е мазохист и съжалява, че не той е бил на мястото на момичето. Боже, всякакви извратеняци се вихрят в този сайт!

34

до 41

преди 11 години

Тук не е отразено битово престъпление, а се говори за протестите в Делхи. Или ти за пръв път чуваш за тях? Дори когато Путин беше на посещение в Индия, се наложи да блокират цели квартали.

33

Анонимен

преди 11 години

Обвиняват властите в потулване на случаи на изнасилвания и сигурно е вярно. Най-вероятно го вкарват в затвора с някакво друго обвинение. Истината е, че някой затворен, ако ще да е само за месец и да е известно, че е за изнасилване, той все едно е осъден на смърт. Индийците ненавиждат изнасилвачите. Такива просто ги убиват другите затворници.

32

Анонимен

преди 11 години

Trqbva becene pyblichno, che octanalite da znaqt kakvo gi chaka,ako pipnat jena.Amitozi clychei e napravo cadectichen, i shtom e pochinalo devoicheto normalno e becene i vcichki da gledat.Inache opraviq nqma da ima.Az govorq za celiq cvqt ne camo vhv Indiq.Ctraxa vacpira micleshtite xora ot prectapleniq.

31

Анонимен

преди 11 години

Няколко въпроса изникнаха в мен прочитайки тази новина: 1. Дали индийците знаят къде е България? 2. Дали по техните национални телевизии отразяват всяко изнасилване станало тук. 3. Дали на нас ни е нужно да се натоварваме със световните битови престъпления? Сигурно ще имам и още, но предпочитам да не е натоварвам излишно!

30

ФАШИСТ

преди 11 години

право е на всеки човек да живее - *** е полу- човек , *** не е!

29

БГреалност

преди 11 години

А в България е по-добре,мутрите си имат хареми от по 100-тина ***,които на практика са робини в лъскави дрехи живеещи в Европейският съюз!

28

Анонимен

преди 11 години

***!

27

Анонимен

преди 11 години

100 процента изнасилвачите са мусулмани моралисти

26

третичен

преди 11 години

До до 30 Не е доказано твърдението ти че не си ***.

25

пжояж

преди 11 години

До Анонимен No29и ти коментираш тук, ***!

24

#29

преди 11 години

A, вие вторичен ли сте? :О

23

Анонимен

преди 11 години

Чистите индийски касти държат много на морала и семейните ценности. Те още не са покварени от модерна Европа и Америка.Така че, тези изнасилвачи от най-нисшата и долна *** каста ще бъдат осъдени на смърт, ако ли не народа ще ги утрепе.

22

Анонимен

преди 11 години

"Критиците обаче се опасяват, че осъдените извършители на сексуални престъпления могат да бъдат изложени на риск от това действие и да станат жертви на атаки с цел отмъщение."- Не виждам какъв е проблема :) Ако никой не изнасилва няма да има проблеми!

21

Анонимен

преди 11 години

+ кастрация за бонус .

20

veronciq

преди 11 години

trqbva da ima smartni prisadiza vsio4ki te pedofili i za tezi iznasilva4i bez pravo na objalvane no edvali kato nqma zakoni a i tiq v parlamenta osven da mislqt za svoite oblagi edvali gi interesyva za naroda smart za vseki posegnal na dete maika baba da6terq

19

Весо Мускала

преди 11 години

В Инвестора беха пуснали статия от некъв чуфут как Индия щела да стане по-развита от Китай, щото англичаните много ги били развили по време на колониалонията! Тия са пълни изчадия, нищо че ни пробутват некви йоги, тантри и мантри...