34

До 47

преди 11 години

Ти друга дума освен "слаба" знаеш ли? И да - невъзпитан си, след като коментираш хора, които не познаваш. Марш в Брюксел да те превъзпитат, нали си европейски гражданин?

33

до имигрант

преди 11 години

То самата идея ,че си имигрант е достатачна ,че нямаш мозък.Де си чувал империя да се откаже от амбицията си за 2-3 мили думи в цялата 5000 годишна история???За съжеление на изток лудите стават лидери!

32

пич на 10 ли си

преди 11 години

Добър живот и САЩ ,че тея смешници с талашитените бунгала каде ще гонят едни поморииски тарикати с 4-5 етажните къщури на по 800-1000 кв или американката ще се сравнява с българка от улицата.Били водили воини за добър живот-трънки ,народа кучета са го яли навсякаде само лобитата краи властта и парите движат демократичните общества!А реално САЩ са толкова зависими от петрола ,че ще се разпаднат тои ако свърши.

31

Анонимен

преди 11 години

БPABO,БPABO,БPABODOBRA NOVINA

30

имигрант

преди 11 години

До: номер 37Я се осъзнай! Русия винаги е била, е и ще си остане империя (докато се разпадне).Ако имаш мозък по-голям от орехче, гледай документалния филм "Съветската история" ("The Soviet story") пък тогава си кажи мнението. Може да прецениш, че филмът е "западна пропаганда", защото е спонсориран от Парламента на Европейския Съюз. Но това ще означава, че просто нямаш мозък или не искаш да видиш истината. Съвременните руски политици са антисемити и руски нацисти.

29

до 41

преди 11 години

Ставаш все по-невъзпитан и арогантен, но да ти е простено и ти си божие чадо. Дано шамарът, който получиш от ''добрия живот" не е твърде силен

28

СССРейчо

преди 11 години

Поклон пред генерала - велик и човечен, стратег и отдаден на дълга !!!! Поклон !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 11 години

,,Целият свят се върти около добрия живот и красивите жени" - много жалко че има хора, чиито мисли са така примитивни

26

Анонимен

преди 11 години

Горби морби ако бяха ударили едно рамо на Садам още щеше да се води тая воина.Свърши двуполюсния и почнаха извращенията.Но пък нормално САЩ какво са виновни ,че СССР го удариха на човещина и се отказаха да бъдат доменион.Това е малко от типа на да си силен и да се съобразяваш със зубари.За 5000 годишна човешка история СССР е единствената империя която доброволно се отказва да бъде такава.

25

bg

преди 11 години

USA e falshifikat.

24

bg

преди 11 години

Nema amerikanci,ima germanci,francuzi,italianci, ispanci,bulgari,poljaci,rusnaci,skandinavci,irlandci,shotlandci,madjari,evrei(pove4eto hazari).

23

Анонимен

преди 11 години

Да изпратим генерала с цитат от Послание на Свети Апостол Павел до римляните:Не отмъщавайте за себе си, възлюбени, а дайте място на Божия гняв. Защото писано е: "отмъщението е Мое. Аз ще отплатя, казва Господ".

22

Kreti

преди 11 години

Сега следва един неподкупен съд и хаиде в казана , бая трябва да се вари този хайван ми се стува че после Бууш, Киларица и още колко много други ще са там заедно да ви харчат парите и власта.

21

Кънчо

преди 11 години

До Пич А бе, пича, ама ти си бил съвсем неграмотен,бе! "ОбикновеНи" се пише с едно "Н"! Я- вместо да драскаш по форумите- `земи завърши основно образование- поне!

20

друг

преди 11 години

До Анонимен. Да, иначе, за умрял или добро или нищо. През 1991 г. армия на САЩ превъзхождаше тотално иракската, та затова и имаше "Пустинна буря". Така е сравнително лесно да станеш победител и като цяло жертвите ти са от "приятелски огън"...

19

Анонимен

преди 11 години

Три пъти УРА за генерала! "истински американски патриот и един от най-големите военни лидери от своето поколение". - от догодина в учебниците по история! Малко да се научим и ние на патриотизъм, че съвсем станахме г*золизци!

18

до пич

преди 11 години

Не си прав да казваш,че българите са слабаци.Американците са се замъкнали в Северна Америка с пушките,оръдията и военна стратегия. Тва,че е имало некви затворници е едно на ръка.Мнозинството са си били преселници.Добре подкрепяни от технологиите на най-силната империя за онова време-Британската а останалите са били испанци и французи.Също никак не слаби.Индианците кво са знаели освен да палят огън?Били са в каменната ера.А тук турците и византийци хич не са били като индианците там.

17

Кънчо

преди 11 години

До Пич "Убеждения", готин, "у беждения" се пише- с "У" !

16

ДО ПИЧ.

преди 11 години

ИМА НАРОДИ КОИТО СПАЗВАТ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЗАКОНИ А ДРУГИ НЕ. ТУК НЕ СТАВА ДУМА ЗА СЛАБИ И СИЛНИ НАРОДИ. ДРУГОТО Е ХАОС. ЦИОНИСТИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ АМЕРИКА ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С МНЕНИЕТО НА ОСТАНАЛИТЕ НАРОДИ ИНАЧЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ ТЯХ.

15

до 14

преди 11 години

на едното форумно зомби му трябват точно 15 секудни преди да започне пътешествието ти към ортопедията :)