118

Анонимен

преди 11 години

каквото и да ни говорят- аз съм сигурна, че нямат повече от 15% ГЕРБ

117

nqkoi_si

преди 11 години

Пускат ви стъкмистиките и ви гледат реакциите :) Много искам да греша, ама много, но ГЕРБ ще имат втори мандат :@ Как ли? Ами маймуните помнят повече от вас дами и господа. Тиквата през следващата година няма да прави никви негативни актове в ибстановката. Ще дойде лятото, ще се подобри малко положението и с огромна помощ от купените медии най-много българи ще гласуват за ГЕРБ, след това БСП, след това Синята коалиция, Атаки, матаки, магарешки и всякви патерици!

116

НЕКАРЪРЕН ГЛУПАК

преди 11 години

ВСИЧКИ ЩАДЯТ БОРИСОВ.НЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА Е ТАЗИ,КОЯТО СРИВА РЕЙТИНГА НА СИКАДЖИЯТА,А ТЪМНОТО МУ МИНАЛО НА МУТРА И МУТРЕНСКИЯ НАЧИН ПО КОЙТО СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА-ВСИЧКО ЗА ЗА СИКАДЖИЯТА И МУТРИТЕ МУ/В Т.Ч.И ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ЦЕЦО С АПАРТАМЕНТИТЕ/,МАГИСТРАЛИТЕ,КОИТО ИЗЯДОХА БИЗНЕСА,ПЕНСИИТЕ,ШИРЕЩАТА СЕ БЕЗРАБОТИЦА И ЛИПСАТА НА ПЕРСПЕКТИВА.ЕДИНСТВЕНО ****ВЕНСКИТЕ МЕДИИ ГО ДЪРЖАТ НА ВЛАСТ-НАТРАПВАНЕ НА БОКО,МИНИСТРИТЕ МУ,УГОДНИЧЕЩИТЕ МУ ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ.ДА СЕ МАХА,ПИСНА НИ.ТОВАЕ

115

Анонимен

преди 11 години

"най-вече заради липсата на тяхна алтернатива в дясното пространство"ХАХАХАХАТова казва всичко, повече не съм чел даже какво пише в статията.

114

Анонимен

преди 11 години

105 съм. Зададох 2 простички въпроса, на които никой не отговори.Правя си извода, че всички пишещи тук са или платени от БСП и ГЕРБ или *** , заблудени офффси.Истината явно боли.

113

novite

преди 11 години

novite nazionalisti4eski partii trqbva da budat podkrepeni,zastoto ina4e zagivame

112

бай ви ангел

преди 11 години

Аз ще гласувам против комунисите и евреите, т.е. за Атака ...

111

idiotstini

преди 11 години

komunisti4eski divotii,nisto verno v tezi prou4vaniq,ste ima golemi iznenadi i mnogo partii v parlamenta-pone 7

110

просто мислещ човек

преди 11 години

Добре деееее,пак ще го качим специално за бавно развиващите се милиционери от цензурата:Социологът Макс Вебер, застъпвайки теорията за насилието, дефинира понятието държава като човешка общност, която на определена територия претендира успешно да притежава монопола върху легитимното физическо насилие.

109

Анонимен

преди 11 години

стига с тези демагожки измислени статии пропаганди

108

Петър Георгиев

преди 11 години

Този които е правил статистиката може да отиде да се гръмне. Герб работи за олигархитите,така както правиха и предните. А сега се появи и България на гражданите,която е създадена от старите краци. Кунева е за затвор. Някои от вас наясно ли е ,че на фона на всичкта тази боза от *** е създадена и нова противокносттиционна партия като ДПС ,която се кани да влезе в парламента.. Какви Боиковци ,какви 5 лева всички са за затвор.. Да живее България

107

Анонимен

преди 11 години

До Пешо В момента е бананов капитализъм. За какъв комунизъм говориш? Дори и капитализъм не е! Всичко е в ръцете на монополисти, общата маса хора все по-бедни.Огромни социални контрасти.Стратегическите отрасли са в ръцете на чужди фирми. Да продължавам ли?

106

Guffaw WH CO WAD

преди 11 години

Дон Балон Решил, един Скучен Зимен ден, да се погрижи за хората в страната Си Балонленд, и извикал Своят малък съветник с Голямата сянка Хер Флик.Дон Балон:-Да направим нещо за хората, според МЕН Реформи, например от 23г.- Няма? Хер Флик:-Разбира се и това съм го направил за Хората, и извадил един Голям лист от Малкият си вътрешен джоб на сакото.Дон Балон изненадано взел листът, Замислил се дълго над него, накрая се усмихнал Тъжно и казал: -Хитър, много си хитър ТИ Хер Флик, като ято лисици, но Докога?

105

До бъдещ БГ имигрант

преди 11 години

Много си закъснял:)Мен ме прогониха още през 2001.

104

ПРАВОПИСНА ГРЕШКА...

преди 11 години

.........МОЖЕ БИ, МОЖЕ БИ НЕ В СЪДЕБНАТА А В НЯКОЯ ДРУГА ВЛАСТ ЗАПОЧВАЩА С ПОД....НЕЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СЕТИТЕ ЛИ, АЙДЕ ПРОЧЕТЕТЕ ШВЕЙЦАРСКИЯТ ДОКЛАД ТА ДА ВИ СВЕТНЕМАЙ, ТОВА ОПЛЕСКВА РЕЙТИНГА И МАЙ НЕ САМО ТОВА, НАЛИ ...... ДРАГИ ЗРИТЕЛИ И ВИЕ РАДИОСЛУШАТЕЛИДОРИ И ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ, ДОРИ И СЛЕД 10-ТИ НИКОГА ДО СЕГА ДИСИДЕНТИ НЕ СА ХВЪРЛЯЛИ ДОМАТИ ПО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ В ИЗРАЗ НА ПРЕЗРЕНИЕ КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГИДОРИ И ТОГАВА, ЗА ТАКОВА НЕЩО НЕ СА СЪДИЛИ ДИСИДЕНТИТОВА НАПОМНЯ НА Л. АМЕРИКА

103

до 111

преди 11 години

е това го пишеш по 3 пъти на ден, какъв ти е хонорара...

102

Няма държава ....

преди 11 години

Държавата вече я няма ...има един Титанично *** и нагъл индивид... узорпирал всичко.....А тези от герб не смеят и да се усмихнат ако не им каже ВОЖДА.....е каква е тази държава....има ли такова нещо ....няма....

101

1,2,13..Балон...ПУК

преди 11 години

1.Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов комсомолски секретар , племенник на Пешо Танкиста , и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7.Симеон Дянков комунистическо синче ; стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд Чавдар !10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...13. Дедо Аню Ангелов Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като Социалисти !

100

ПЕЩО

преди 11 години

ПО ДОБРЕ ГЕРБ ОТКОЛКОТО ДПС,БСП КУНЕВА.

99

Точка У

преди 11 години

Глупости на търкалета е инфото от заглавието ... на никой от електората не му дреме за игрите в съдебната власт, като изключим журналистите ... благодатна тема да разтятат локуми. Рейтинга на ГЕРБ сваля глупавият Закон за облагане с данък на лихвите от депозитите, който го е измислил трябва веднага да го изритат от партията. 77% от депозитите са под 2000 лв., това се пари за "черни дни" на нашенеца, пари спестени от заплати, с лишения и т.н., да приемеш такъв закон преди избори е самоубийство !