17

Ф.С.В

преди 11 години

СЛЕД 20 г с 4.5 мил население от които 3 мил ромоиндианци -за какво ни е енергия? - дотогава един кабел няма да остане !!!

16

Анонимен

преди 11 години

ДА за АЕЦ БеленеНЕ за други реакториКак да гласувам и дали изобщо да гласувам?ГЕРБ *** референдума ...

15

Ф.С.В

преди 11 години

На Бг не и трябва енергия !! Нямаме икономика понеже е затрита и ГЕРБ помогна окончателно - КОЙ Инвестира в БГ -??? кой е този ЛУД?? в най корупираната страна в която всеки ден се сменят правилата законите данъците ?? газта нали сега е евтина ?? казаха 20 % а всъщност е даже по скъпа от преди --всичко е пълна измама -това е положението - Погледнете Семерджиев и ще разберете в каква АПАШКА СТРАНА ЖИВЕЕТЕ

14

66

преди 11 години

По времето на Тодор Живков до сега щяхме да сме забравили че сме построили АЕЦ Белене Тогава ако някой крадеше от строежа щеше да е някоя торба цимент или желязо А сега направо крадът парите с куфари и после искът ние да ги връщаме.

13

супер анонимен

преди 11 години

Въпросът на референдума е формулиран много некоректно, защото обвързва развитието на ядрената енергетика у нас единствено със строежа на нова централа, като че ли други пътища няма. Ако например съм ЗА развитието на ядрената енергетика, но не със строителството на Белене, а с модернизирането и евентуално разширяване на Козлодуй- ами сега? Как трябва да гласувам?

12

Простотия.....до шия

преди 11 години

Простотията на пожарникарчето няма граници...а тука бък от неговите младежки формирования - на които яко се накара че са пасивни в нета...И те изпълняват ЗАВЕТА на своето слънце......дерзайте деца на краля слънце....нормалните хорица имат и други задължения.....вие пишете да ни ви дърпат ушичките ......

11

Хейтър

преди 11 години

Дали сами да си произвеждаме енергията и да продаваме остатъка... или да купуваме на ужасни цени енергия от другите страни..? Хмм... А и като ни нападнат извънземните е по-добре да имаме автономни източници.

10

Жо

преди 11 години

СПОКО, това е театър за баламурниците в България!Първо- този референдум няма да събере необходимия брой гласували, по-точно 4 350 000 души.Второ- дори да се одобри решението за строеж на "Нова ядрена централа", никъде не е посочен срок за изпълнение. Така че, не се знае кога строителите на новата АЕЦ или ЯЕЦ ще започнат.Трето- не е ясно откъде ще дойдат парите. Ако са от джоба на данъкоплатеца, нищо добро не очаква обикновените българи. За сметка на това, някои ще гушнат огромни комисионни!

9

Анонимен

преди 11 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕС И НАТО НЕКА ДА НАРОДА ДА КАЖЕ А НЕ ПОЛИТИЦИТЕ

8

Тъпотия !!!

преди 11 години

Близо пмилион се подписаха и поискаха референдум с един въпрос...ясен и точен....и не може НЯКОЙ СИ ....МИНАЛ ПРЕЗ ПОЖАРНИЯ ФАКУЛТЕТ ....защото не е имал достатъчно мозък за другите факултети....на школата Симеоново ...да подменя въпроса на тези хора....

7

ПОДМЯНА !!!

преди 11 години

Аз бях за АЕЦ БЕЛЕНЕ....не общо за ядрена енергетика....НО ТВЪРДО СЪМ ПРОТИВ БАЦИЛЪТ ВЪВ ВЛАСТА .....***...с две ББ.....Едноличната власт не води към нищо добро...а когато е в ръцете на *** и недоразвит индивид...то .....става страшно !!!

6

Анонимен

преди 11 години

Референдума на ГЕРБ не е референдума за който се събраха >700 000 подписа. Подменения въпрос е опасен защото и двата отговора са грешни. Нито искам да подкрепя някаква централа неизвестно къде и защо нито съм против ядрената енергетика. Не обичам и да решават от мое име. Аз съм се подписал за определен въпрос и не приемам подмяната! Така че призовавам: ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ!

5

Ф.С.В

преди 11 години

Много е просто -едните(БСП) са взели стотици пачки под масата за строеж на АЕЦ, а другите (ГЕРБ)сега също искат поне толкова пачки ,но братушките повече не дават след като са си платили един път под масата- ако няма АЕЦ едните трябва да връщат парите а другите ще искат от американците пачки за да се облагодетелстват -нормалните хора ще кажем НЕ! стига още МОНОПОЛИСТИ- и 7 АЕЦ да имаме пак ще ни дерат кожите -ТОВА Е !!

4

Че

преди 11 години

Когато беше подписката за референдума въпроса беше за строежа на АЕЦ Белене. Сегашните въпроси при гласуването нямат нищо общо с подписката.Изглежда че властта се страхува от вота на народа.

3

дедо

преди 11 години

Това да не са ти обувки че да ги подменяш,алооо!Когато човек не е подготвен не трябва да говори глупости!Атомната енергетика е едно от най-върховните постижения на човека,така че е необходимо малко повече приличие при нейното обсъждане!А колкото до това,дали да има или не в България,въпроса е елементарен:-имаме една АЕЦ- не пречи да са две!-и ако искаш да си готов за развитие на икономиката в държавата,ако е възможно трябва да си осигуриш енергоносителите,т.е. да си произвеждаш ел.енергия

2

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ яко се изложиха с подменения въпрос. Сега човек не знае за какво ще гласува на референдума - дали за нови реактори в Козлодуй, които да се строят от американци, дали за АЕЦ Белене, както се подписаха над 750 хиляди човека, дали за нещо съвсем друго, а това са различни неща. Човек може примерно да иска да се строи АЕЦ Белене и да не иска нови реактори в Козлодуй или обратното, както и да не иска нова АЕЦ някъде на трето място.

1

БГ

преди 11 години

Козлодуй стига! Само трябва периодична да се подменят реакторите с нови.