128

една

преди 11 години

Баба ми казваше - ще разбереш един човек какъв е по очите и погледа. И да ви кажа право гледах много внимателно интервюто на ББ при Кеворкян и стигнах до извода, че погледа му не е лукав като на Станишев, не му шарат гузно оченцата като на Станишката.Ама днес като отидох в магазина и си отворих портмонето, пак му се ядосах.

127

Дедо Коледа

преди 11 години

Айде пич, при следващото наминаване да те заваря в бургаския!...,манастир... хо,хо.хо ...

126

Анонимен

преди 11 години

Излиза, че 20 години се крадеше като за последно. На всички управляващи са им виновни предишните. И никой на никого не смее да потърси отговорност. Жан Виденов ясно си го каза, как Костов е обещал да не пипа червените, за да вземе властта.Гледаме театри повече от 20 г. и това си е.

125

до 159

преди 11 години

Умните и образовани хора отиват в чужбина от 20г.защото знаят,че там знанията и уменията им ще бъдат оценени.Да ще са далече от роднини и приятели,но предпочитат по-доброто за себе си.В България никога не е имало работеща икономика,качествените хора никога не са били оценявани защото никога не сме имали бизнес.Огледай се.400 000 безработни а не е затворено нито едно предприятие.Какво са работили тия хора преди 5г.България е страна на продавачки и строителни работници,защото е печелившо.Истина.

124

Кирил

преди 11 години

37-бай Тъпчо,отново сложи в малкия си джоб всички и с една от неговите си истории каза много повече по въпроса отколкото всички "анализатори" взети заедно ;)

123

до 156

преди 11 години

Не тук е мястото да изреждам какво трябва да направи Бойко, но едно ще кажа - за да има държава, трябва да има народ! Умните и образовани българи трябва да са ТУК, а не в чужбина. Каквито и кули-могили да построи ще изглеждаме като македонците с паметниците.*** няма да оценят построеното. България е за българите и Бойко трябва да ги задържи ТУК! Извън София, България е пълна мизерия!Има много какво да му се казва на Бойко, но за съжаление ние обикновените хора нямаме думата.

122

Тихомир Томов

преди 11 години

Доколкото става ясно от статията , въпреки че на всички бе ясно от началото инфантилността на делото , дядо Коледа е донесъл ново обвинение въпреки подаръците от Сапардската група , раздадени на подходящите длъжностни лица / *** / !

121

до 155

преди 11 години

Според теб какво трябва да направи Бойко.

120

до 152 от 140

преди 11 години

Благодаря за отговора, НО Бойко трябва да разбере най-сетне, че гладният трудно ще прогледне, даже става нервен и агресивен. Така че, ако си мисли още 5-6 години да експериментира с човешката физиологична издръжливост, няма да му се получи. Бойко много греши, че спасява и строи държавата, а погубва и прогонва народа.Моето уважение към него, но е така.А за БСП/ДПС казах - НИКОГА!

119

Анонимен

преди 11 години

До АНАЛизатор до 146 Докато такива като тоя влизат в затвора, но ги заменят други двама като него - на народа няма да му става по-леко. Както искаш така го разбирай! А докато подхода е "настоящи" и "бивши", тоест "наши" и "ваши" - точно това става. Махат един на негово място идват поне двама, дето смучат още повече! Все едно да си пуснеш лисица в курника че да те пази от невестулки - тя ще пази от невестулки, ама какво става кокошките, а? Пак ги няма!

118

Анонимен

преди 11 години

Не разбрахте ли,че крадците в БГ няма да свършат!Само Пиночет!!!

117

АНАЛизатор до 146

преди 11 години

За мен и за хората е важно такива като този да влизат в затвора,защото това заслужават,ти го разбирай както искаш и върви на....сещаш се къде.

116

Анонимен

преди 11 години

Излиза, че докато не измрат от старост или от преяждане червените кукловоди - масоните от ДС и БКП/БСП, оправия в тази държава няма да има. Щом 23 години вече проектите им работят безупречно, жална ни майка.

115

Анонимен

преди 11 години

За крадците от САПАРД - дрянов САП и удар със обратен ГАРД!

114

АНАЛизатор

преди 11 години

Защо имам чувството,че след като на червените прокурори и съдии им свърши мандата,някак си нещата ще си дойдат на мястото и откровени лъжци като този ще гният в затвора.Да е жив и здрав Станишев за да ни напомня никога повече да не правим грешката да му дадем да управлява.

113

Анонимен

преди 11 години

До До 139 Ако това което казваш ТИ беше истина - до сега Масларова щеше да е със "сливенско жителство", Доган щеше да е поне в следствения арест или да е избягал в Турция, Р.Овч. също като доган или щеше да търси милост в Москва. Да ама не....

112

Анонимен

преди 11 години

До 140 Към момента Боко така се *** че няма проблем БСП да имат управление под титулярното си име в коалиция с някои. Възможно е ГЕРБ да спечели изборите, но да няма мнозинство, както през 2005та. И ще има сеир. Доган лятото ще докара рейсовете. *** са гладни, ще гласуват и за 10 лв. Качествения "матрял" - съвсем избяга... така че сеира ще е пълен. Боко, Цоко, и още 10-тина баш ГЕРБаджии ще бъдат водачи на листи така че ще си гарантират имунитета :))))))

111

ДО 138

преди 11 години

Виждам, че си доста навътре в нещата, защото е така. Само ми е интересно кой ще е следващият проект на когото ще заложат ДС /настоящите масони/, защото е ясно че те дърпат конците. ?

110

Анонимен

преди 11 години

До 138 Проектите на БСП които се обръщат срещу тях свършват 2 метра под земята. Като мултигрупенфюрера, Кюлев, плеяда мутри дето мислеха че са станали по-силни от създателите си. За Боко има толкова компромати, че самия факт че не се вадят значи че ББ си върши работата добре - слушка какво му пеят от ДС и изпълнява. В замяна има и някое милионче и за него... Цуцо е човека които държи ББ изкъсо, а пърДянков е тоя дето пази парите да отиват на правилните места (при олигарсите).

109

Voux populi

преди 11 години

Господ да спаси народа! Да живее народа, долу капиталистическите душмани, народни изедници!