134

hunt

преди 11 години

Ами настигни ме, засечи ми пътя и ще те видим, "неанонимно" гъзарче. Писнало ми е от такива кенефлии като теб.

133

ФАШИСТ

преди 11 години

та да бъда реален - в Рила , на всяка втора седмица си коля диво прасе (реално е и го знаят и ЛОВНИТЕ ) - това е моето от Бога дадено , не е подаяние от " фондации " и подобни мизерни чиновници ! Ела ми на гости и ще те черпя с ВИНО , РАКИЯ след обилната храна коят БОГ ме дарява ! Ако имаше гъски и тях ще ги сваря за ЧОРБА !

132

ФАШИСТ

преди 11 години

до169 - ПРИЯТЕЛЮ ! Точно определение даваш , наградата от мен е ЧЕРВЕНОГУША ГЪЗКА сварена , запечена без лимон а с червено вино залята е кисели краставички и обилно вино - МАВРУТ !

131

Убийци !!!

преди 11 години

Убийци !!!Престъпници !утре с тези джипове ще ударят някое дете и пак страхливо ще избягат .

130

ФАШИСТ

преди 11 години

червеношийките са красиви птици , ЗАЩИТЕН ВИД - аз съм грозен , гладен звяр и не ме защитава никой - убивам за да оцелея! На който не му изнася да вземе и да литне като ГЪЗка!

129

до hunt

преди 11 години

Виждал съм такива анонимни отворковци като теб.От колата псува,пък като го настигна и му засека пътя се започва ред сълзи,ред сополи как си бил изтървал нервите щото майка му или децата били болни и колко съжалява-обикновено не помага...

128

ФАШИСТ

преди 11 години

не се карайте ЮНАЦИ , за едни патки , губим род и родина не се поддавайте на западни и източни "влияния" бъдете БЪЛГАРИ и ползвайте всичко налично за спасение на НАЦИЯТА ! Позволено е и дори отстрела на ХАМЕРИКАНСКИ МЕСИРКИ !НИЕ европейците сме гладни и ще стреляме по всичко ЖИВОТИНСКО !

127

hunt до 161

преди 11 години

За твое щастие, пищовлия гнусен. За твое щастие.

126

ФАШИСТ

преди 11 години

отстрела на БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ Е ОТ 1944 година 9 сертмври - не е вписано в " червената книга" - БОГ да ни е на помощ !

125

Чичко Терличко

преди 11 години

Проблема ще се реши когато открият ловния сезон за отстрел на бракониери!

124

до hunt

преди 11 години

Да,но нищо не зависи от теб,мишко!

123

hunt

преди 11 години

Ако зависеше само от мен, до една година в БГ нямаше да остане жив ловец. Камо ли бракониер. Тия *** са чиста загуба на биомаса, далеч по-малоценни от животните, които отстрелват.

122

До 155

преди 11 години

ми кат ти натрошим фара и няма да те боли.*** народ-слаба държава.

121

Анонимен

преди 11 години

20 godini zatvor

120

:)

преди 11 години

Когато българи заминаха за Германия, лебедите от парковите езера намаляха. Избиха ги за да ядат, месото им било кисело-констатация от консуматори. Какво има тук да се коментира, това са птици на наши земи, то и сърните са забранени за лов, но ги избиват. Кой бракониер или ловец е глобен? Никой...Весела Коледа на всички с пожелание за здраве и успехи във всички начинания.

119

Анонимен

преди 11 години

БОли ме фара за гъската.Обичам много гъши дроб.

118

Анонимен

преди 11 години

Дано бракониерите избият всичките защитени гъски до една, за да се вдигне шум и света да ни обърне внимание най-после. Целия български народ е на път да изчезне, а вие там за някакви си гъски сте се закахърили.

117

Анонимен

преди 11 години

идиотизма по българските земи заема застрашителни размери

116

читател

преди 11 години

И друг път съм казвал - ловците са комплексари, единствено способни да се изтъкнат пред дивеча с оръжие. На друго не са способни.Даже да задоволят жена си, която ги "чака" от лова.*** и ловци, хуманоиди от един род, различни семейства.

115

Ники

преди 11 години

Няма ли друго какво да застрелят че убили хубавата патица.Или няма какво да ядат,да ми ядат мойта ***,ако не им стигне,може на Фидосова да я напълнят с ориз и ще стане много вкусно.Сигурен съм.