219

Анонимен

преди 11 години

ТВ 7 - нескончаем фестивал на политическия слугинаж на силните на деня.

218

Българофил

преди 11 години

Аз не гледам уБийТВ !

217

V.TARNOVO

преди 11 години

4ETA VSI4KI KOMENTARI I KATO OBSHTO MNENIE ZABELQZAH -NESIMPATIQ KAM ANA COLOVA.I SE RADVAM 4E ZA TOVA.NERVA4KA,ZADAVA VAPROSI NE IZ4AKVA SABESEDNICITE NE DAVA DUMATA NA VIKTOR,A TOI E MN.PO ERUDIRAN I VAZPITAN NQMA NIKOI DA JALI ZA BTV-NIKOI NE SE PREDAVAITE BULSATKOM-CQLA BALGARIQ E S VAS SHTE GLEDAME NOVA TV BRAVO NA FAMILIQ HALVADGIQN.BTV V STREMEJ DA GI SRINAT VSA6TNOST SI ZABIHA NOJA V GARBA-POZDRAVI V. TARNOVO NIE SE BORIM ZA NA6IQ SKAP OTBOR-ETAR

216

Респром

преди 11 години

Опитват се да присвоят и монополизират цифровия пазар, като унищожават Булсатком.Като се знае как вървят нещата в България - ще успеят.Това е както се провеждат изборите, избират се конституционни съдии, главни прокурори, определят се спортисти, пичаги и гейши на годинат, най - влиятелни мутри и мутреси и прочие.Силните се налагат безогледно, останалите чешем клавиатурата.

215

ха ха ха

преди 11 години

Първо да кажа , че нито БТВ нито ТВ7 ги долюбвам , но още по-малко пък Булсатя ! Тази мутро-гръко -старозагорска боза , която о-ира българския ефир трябва да бъде забранена ! Причини бол , като се започне с отвратителното качество на сигнала ,мине се през прогромната схема и се стигне до извиването на ръце за мачовете по техния канал+!!! Впрочем Булсатя не плаче ли също когато някой в интернет им пуска мачовете , плачеплашва !!!

214

лично мнение

преди 11 години

Пробвайте новините на БНТ - според мен са най-добрите.

213

Анонимен

преди 11 години

Eхейииии, най-после и СТРАНДЖАТА да напише нещо умно. То добре, че не е политика и не се споменава думичката ГЕРБ.СТРАНДЖА, от мене имаш плюс.

212

Николов, Русе

преди 11 години

Моля се на Бог моите доставчици от Булсатком да оставят нещата, така като са. Не желая да чуя нито за bTV (Босфор ТВ), нито за TV7-която също шири протурска пропаганда с османските си сериали. От няколко години насам превключвах на bTV единствено заради новините, но открих че тези по НОВА ТВ и дори БНТ са много по-интересни. Дават различни гледни точни и ни запознават с нещата (не само негативните) които се случват в цялата страна, а не само в София.

211

123

преди 11 години

БТВ ще се лови със стара джанта с побит кол и ръждив винкел отгоре, в компанията на селска радиоточка наплюта мухи с програма Христо Ботев на средни вълни !

210

Анонимен

преди 11 години

Народът мрази БТВ и ТВ 7!

209

попа

преди 11 години

Това е най-хубавия подарък за Коледа - без турски телевизии и антибългарски кампании. А мачовете от ШЛ ще си ги гледам по Джазирата, както досега - с английски КАЧЕСТВЕН коментар, вместо Минев да ми спи в ефир. Браво, БУЛСАТКОМ!!! Пакетът ви си остава гледаем, а това че пуснахте НВО без да се двоумите без пари като компенсация, доказва правотата на вашата позиция и стремежа ви да угодите на зрителя.

208

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Кои имат преимущество:- Едните произвеждат стока и я предлагат на пазара.- Другите заявяват не ви искаме стоката... - купувачът винаги има право и е с предимство...

207

Shark

преди 11 години

Ето това ме кара да си остана абонат на Булсатком. Браво, да спрат каналите с турските сериали.

206

шишо

преди 11 години

Цирка е за да преебът крайния потребител.

205

Пешо

преди 11 години

Като чета коментарите почти никой не иска БТВ ,БСК трябва да го вземат под внимание.

204

дпа

преди 11 години

Това са най - жалките, гадни , лъжливи, кичозни, гнусни,турски, манипулативни и предателски телевизии. ДАНО НЕ СЕ ПОЯВЯТ В ЕФИР ПОВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ. ДОСТА ВРЕМЕ ЩЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ОТДЪХНЕ ОТ ТЯХ. ГОВОРЯ ЗА ТЕЗИ КОИТО ГИ ГЛЕДАТ.

203

Читаци

преди 11 години

А сега да си спомним и за TV7 - и за миризливите дебелаци майка и син от ДПС, официални собственици на тази телевизия. От двете злини избирам Булсатком, поне на са антибългари.

202

Анонимен

преди 11 години

бТВ са доста ***. Липсата на 2 милиона зрители ще удари в техния джоб ! Все пак, рекламите са предназначени за зрителите. Малка аудитория - ниска цена на рекламното време.

201

G. LOZANOV

преди 11 години

DA SA VI JIVI I ZDRAVI ZRITELITE. BTV,.....I 100/ STOTE/

200

Анонимен

преди 11 години

Така или иначе не гледам турския *** бтв и единствената разлика е в надписа, който стои на тяхно място в момента, въпросът ми е кога ще спират тв7, че все още ги излъчват? Стискам палци да махнат и "домът на турските сериали"- диема фемили.