42

Анонимен

преди 11 години

мазен мошенник..при това и арменец..братовчед на евреите по далавери....

41

От 42

преди 11 години

Зададох въпрос, а вие ми цъкате минуси!Надявам се поне домашното ви кино да ви забавлява в зимните вечери, а новата дограма да ви пести от отопление! А за моренцето на кредит - какво викаше ония плешивият: спомените топлят понякога!

40

Пастафарианец Храбър

преди 11 години

Никога кредит!Никога роб!Без бог, без господар!

39

Анонимен

преди 11 години

Преди време си превеждах пенсията в тази мошеническа банка Булбанк.Отивам да си тегля малко пари за лекарства и ежедневни нужди и ми вземат ТАКСА 2 лева...Питам ги защо а отговора беше : защото ви БРОИМ ПАРИТЕ ?Ама аз викам мога и сам да си ги преброя.А не може казва, отгоре има нареждане ...От тогава, сектир и сега си държа пенсията на Маршаловите острови при парите на Президента и на Дянков !

38

до 42

преди 11 години

до 42-защото банката едностранно променя условията по договора -затова. теглиш при шест процента лихва, и въпреки договора банката ти променя едностарнно лихвата до 11 процента. И ти добавя нови такси-едностранно-затова. Ако банката спазваше първоначално договореното нямаше да има проблем. недопустимо е едната страна да може да променя клаузи по договор.

37

БАНКЕРЪ

преди 11 години

Плащайте, роби-и-и...

36

РОБИ...

преди 11 години

По-скоро ще ида да копам на село, отколкото да се заробя с кредит за 10-20..а и повече години. Искам си моя живот, макар и п скромен и демоде, отколкото да работя за... една Банка. Кредита е законен документ за това, че Банката ви притежава. Да, притежава Вас (в пакет вървите със застраховка живот), притежава живота ви (има право по всяко време да се намеси в него и не само ако не си плащате- то и лихви се променят едностанно). Честито на печелившите! А на всички останали - не опитвайте пак!

35

DO 29

преди 11 години

до 29-и какво като Пламен се обърне към съдебен изпълнител? Не е голям героизъм. За сведение частен съдебен изпълнител Милен Бъзински от софия е водил десетки изпълнителни дела срещу банки-и не вдига шум за небесата. Има спечелени дела срещу банки, има и водени изпълнителни дела-нищо особено не е станало. както и десетките загубени дела. Апропо-осъъдил банка-и какво от това наистина? Че банката е обикновено ЮЛ-като всички други-и дела срещу ЮЛ има няколкостотин хиляди на година. не 1 път а хиляда пъти да бъде осъдена банка-какво от това. Нищо особено не е да осъдиш някаква си частна фирмичка-каквото прставлява банка

34

Анонимен

преди 11 години

Не защитавам банкера, но не разбирам защо взимахте кредити като обезумели, а сега другите ви виновни? Та, освен ипотечни и потребителски - за моренце, за ново домашно кино, за нова дограма! 2 и 2 прави 4, а не 18!

33

bbbbbb

преди 11 години

До бедничкиятAmi kak ot kade.4ista mese4na zaplata ot 200 000 leva dadena mu uslujlivo ot horata na koito prodade Slan4ev Briag i Hebros Bank za jalti stotinki.....

32

Анонимен

преди 11 години

Дано Господ те изпрати някой ден сред хора на който си раздал кредити и после им взимаш домовете.

31

Армагедон

преди 11 години

Защо се бави края на света? Нямам търпение да се спася от мазната арменска мутра.

30

Анонимен

преди 11 години

Този арменска гадна пиявица смуче кръвта на българите и за награда "банкер на годината"

29

бедничкият

преди 11 години

Този има уникална къща в sofia village до местността камбаните. джакузи във всяка стая, двор за няколко милиона, мрамор със златни нишки на всякъде дори и в гаража и много много много други глезотийки. само се питам от къде тези пари?!.....

28

Анонимен

преди 11 години

кисело грозде, сори

27

Анонимен

преди 11 години

КАК НЯМА ДА ПАДАТ ЛИХФИТЕ, КАТО НЯМА ВЕЧЕ КОЙ да се излъже да се зароби за кредит, трябва да се пусне малко залъгалка за балъците и да се закачат на въдицата с още някое кредитче, ако може ипотечно, така за 25 годинки и за 100 бона да върне 300 и те да лапат по 20 бона на месец че са били хитри управители. и те така докато няма държава да ги озапти тия измамници.

26

Анонимен

преди 11 години

днес.бг вместо да лансирате глупостите на този тип, отразете това , че банката отказва да изпълни съдебно решение, което я осъжда да върне надвзети суми на клиент и че скоро ще се запознае със частен съдебен изпълнител.

25

съдещ банката

преди 11 години

И още ще спадат като вземете да си спазвате договорите за кредит. Колкото и да плямпаш по медиите вече банката ти има лепнат етикет "ОСЪДЕНА"! Знаеш ли колко народ се е юрнал да подава искови молби откакто Пламен Стоянов ви натри носа .

24

Rumen

преди 11 години

Лихвите в Европа - За ставнение Чехия, средната лихва за ипотечен кредит е около 3,5%aktualne.centrum.cz/finance/bydleni/clanek.phtml?id=766610Разликата пот тази лихва и тази на Вашия кредит предполагам храни Левон и го храни добре

23

държавата на мафията

преди 11 години

Б**** !