13

Анонимен

преди 11 години

Редовния номер в България е първо да чакат да натрупа и тогава да тръгнат... Защо не тръгнат преди това поне да наръсят с нещо?

12

Анонимен

преди 11 години

Не ни изненада тази година, нееееее...

11

ot 13

преди 11 години

ака сте ги ловили тези снежинки, че нямам думи. Как тук в Германия преди 2 седмици, когато температурите за ЕДНА НОЩ паднаха от 7 градуса на -13 успяха да почистят?!?! Ми много просто. Техниката тръгва в 4-5 часа и чистят и ръсят сол и пясък. Аз ходя в 7:00 на работа, пътувам 28км до там, при -13/-15 градуса и един непочистен път не съм видял. Както и тарикати с летни гуми също не видях. Как става това?!?! Нека ухиления *** да ми отговори!! Нали все с Германия ни сравнява.

10

Анонимен

преди 11 години

Така си е... Зимата пак ни изненада... По-изненадан народ от зимата няма на света.

9

Анонимен

преди 11 години

Хайде стига вече! Бедствие било! Да не е станало земетресение, 8 по скалата на Рихтер или е минало торнадо ил ураган. Природно бедствие в България никога не е имало. Само комунистическо! Това е нормална зима. Последните зими бяха по-топли, сега са си пак нормалните. Пътищата ПАК не са изчистени. Великите магистрали приличат на полета затрупани от снега. Е за какво си говорим? ...

8

Алов

преди 11 години

Еххх, в такова време как ще го заровят Калата. Не случи на хубаво време за погребение човека. Ама куцузлък.

7

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера защо като падне 5-10см сняг и цялата страна е блокирана, че дори ни съветват и да не пътуваме. Утре ми предстои пътуване от Северна към Южна България и кво да чакам да се стопи снега ли? Къде са снегорините, техниката, дежурствата? Всеки път говорят и обещават как снега няма да ни изненада и накрая става точно обратното. Да почват да чистят пътищата денонощно както е в Европа, а не да ми се оправдават с навявания и глупости! Смешници!!

6

до 1

преди 11 години

От януари ще те клати по-интензивно с 20% отгоре!

5

Фют

преди 11 години

За добро или лошо, София успя да се размине със сериозния сняг преди Коледа.

4

Анонимен

преди 11 години

Зимата пак ни изненада уж за тая година се бяха разбрали!

3

Анонимен

преди 11 години

След ледения да не последва и газов капан както по времето на голею шлем.

2

Meli

преди 11 години

Здравейте, ние сме строително-ремонтна фирма АБВ-Бораджиеви - фирма с традиции. Предлагаме качество, толеранс към клиента, гаранция за извършената работа. За тези, които искат СТИЛ, КЛАСА и УЮТ. За вашият апартамент, магазин, офис, къща. Нашият сайт е abv-boradjievi

1

Анонимен

преди 11 години

Немам нужда от секс,Енергото ме клати всеки ден и нощ!