126

Супер по по най

преди 11 години

Понеже при управлението на герб добре живеят само бившата номенклатура и новоизпечените милиардери,трябва да им се пресекат мераците да управляват до края на следващата година,защото до края на века със сигурност няма да са живи.

125

имигрант

преди 11 години

До: номер 133Да бе, знаеш ли че си много прав!Що не съм видял един грък в България да гледа болни старци??? А познавам много българи които го правят в Италия и Гърция. Защо ли е така, като уж те били толкоз бедни завалиите?А пък ние напук - виж ни колко сме богати! Чудо на чудесата...

124

Анонимен

преди 11 години

До имигрант 137Тебе що те брига ГРОБ, щом си имигрант вече?Или не знаеш къде си въобще?

123

имигрант

преди 11 години

До: номер 131Ами аз както виждам нещата, горе-долу май си е вярно това, което ти би си помислил четейки коментарите. Е, дори да не е точно така, не си далече от истината да знаеш! Не ме бият ако взема пари, ама все намират начин да ми ги вземат преди да ги похарча.Имал съм много пари, да знаеш! Не съм бил беден цял живот. Само че това беше преди да властва ГРОБ!!!

122

до 131

преди 11 години

Пий си хапчетата навреме !

121

Анонимен

преди 11 години

ал малт ли малякас!УРААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПРЕКРАСНА КОЛЕДНА НОВИНА!!! ГЪРЦИТЕ СТРАДАТ - НИЕ СМЕ НА КЕФ!!!!

120

Анонимен

преди 11 години

Аз мога да си позволя 150? на трапезата, но живея и работя извън Бг.

119

бг

преди 11 години

Ще повярвам, че гърците са бедни, когато гъркините започнат да идват да гледат старци в България за половината им пенсия.

118

имигрант

преди 11 години

Тази сутрин научих "прекрасната" новина за всички "богати" българи, че е под въпрос допълнителното (и задължително!) пенсионно осигуряване, защото се очаквало българите да живеят по-малко след 65 години, пък май ще се окаже, че сме щели да живеем по-дълго от очакваното!

117

Анонимен

преди 11 години

Ако човек си гради мнението от тези коментари, ще си помисли, че в България те бият ако те хванат с пари, а в Гърция минималната пенсия е 8000 евро.

116

Моше Ник

преди 11 години

Милиард за изтребители в тая криза! Тия са за изтребване.

115

имигрант

преди 11 години

До: номер 124Че кой се заблуждава според теб??? Мисля че на целокупния български народ (който скоро ще изчезне съвсем) му е пределно ясно, че гърците живеят като царе в сравнение с нас.Единствено може би Бойко Борисов и Симеон Дянков си вярват, че българина живее по-добре (защото те не са българи като нас и съдят по себе си че са по-добре!).Може и да си вярват, не знам. А може да се преструват че вярват за да ни лъжат по-убедително?

114

а

преди 11 години

По-възрастните ще продължат да взимат 585 евро./1170 лв/

113

Анонимен

преди 11 години

В БЪЛГАРИЯ ВМЕСТО КОЛЕДНИ НАДБАВКИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ПАРИ ЗА ДЕТСКИ , ЩЕ ДАВАМЕ БЛИЗО МИЛИАРД ЛЕВА ЗА ИЗТРЕБИТЕЛИ НЕ 2-РА,АМИ 3-ТА РЪКА ,ЗА ДА ПЪЛНИМ ГУШАТА НА *** В БЕЛИЯ ДОМ И ЦИОНИСТИТЕ КОЙТО МУ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ И МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ,ЧЕ ВСИЧКИ ЕФИРНИ ТЕЛЕВИЗИИ В СУТРЕШНИТЕ СИ БЛОКОВЕ ТАЗИ СУТРИН ВМЕСТО ДА ДАДАТ ГЛАСНОСТ НА ТАЗИ БЕЗУМНА СДЕЛКА ,НИ ОТВЛИЧАХА ВНИМАНИЕТО С НЯКАКЪВ КРАЙ НА СВЕТА ,ЕДИНСТВЕНО ТВ АЛФА НА ПП АТАКА ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ НАИСТИНА БЕЗУМНА СДЕЛКА НА ГЕРБАВИТЕ

112

"Богат" бъ

преди 11 години

Миличките! Живи да ги ожалиш направо!Че какво са 150 евро? Това пари ли са?Аз за моята трапеза ще похарча минимум 500 евро!Така де, не сядам на маса на която няма кльопачка и пиячка за по-малко от хиляда лева!Щот' нали според другаря Бойко Борисов, ние сме цъфнали та завързали и гърците ни дишат праха!Само че странно защо освен за ядене, дрехи и плащане на сметки за друго не ми остават никакви пари???

111

последно

преди 11 години

9.11.2012г-Като антикризисна мярка,Гърция намали минималната работна заплата за младежи до 25г на 510 евро/1020лв/

110

Гърците

преди 11 години

Престанете да се залъгвате,че живеем по-добре от Гърците.. Това лято бях на почивка там и се запознах с българин, който държи заведение на един от големите острови. Питах го как е усеща ли се кризата, а той ми отговори,че криза за него няма и ми посочи една група хора играещи табла, средно на по 50 години и ми каза: ,, Тези обикнвени хора така както ги гледаш всички имат в банката по 150 200 000 евро спестявания. Криза, такава каквато е в България, тук няма." Склонен съм да му повярвам

109

Анонимен

преди 11 години

На гърците в момента им дават помощи, ама дребен факт е, че немалка част от тия помощи отиват за погасяване на стари заеми. А и ако немците купят ОТЕ и още 2-3 монопола, а и както им доставят военно оборудване, ще ги оскубят зверски в следващите години.

108

х

преди 11 години

де да можехме и ние пенсиорите да бъдем на нивото на гръцките пенсионери.не ги съжелявам, просто им завиждам. вероятно ще имат по две наши пенсии за коледни.

107

ДО 119

преди 11 години

Ти сънуваш ли, или си фантазираш?