111

Анонимен

преди 11 години

Boje,napila se bila jenata,che koi v bg ne se napiva,koi znae kvo i e na glavata na jenicata.elate vijte kmeta na Shumen v obshtinata redovno e matrav napravo na rabota,a da ne govorim vecher po mehanite palzi daje,M toi e kmet i nepishete za nego

110

до 126

преди 11 години

Не е мислила, лелче, не е мислила, то е ясно - имала е нервен срив, а в такова състояние човек не мисли, а дава изблик на натрупаното нервно напрежение, за да не полудее съвсем. Но, явно родителите ти не са те научили да се поставяш на мястото на хората, изпаднали в беда. И бъди сигурна, че тази учителка има повече съвест от теб, щом е готова да умре от срам, заради постъпката си. Жената е между живота и смъртта, а ти продължаваш да философстваш за вината й. Бездушието ти е втрещяващо.

109

9

преди 11 години

Ѝ АКО РЕША ДА ПОСТАВЯ ДЕЦАТА СИ В ПОДОБНО ПОЛОЖЕНИЕ ЩЕ ПРЕДПОЧЕТА МЕТРОТО - РЕЗУЛТАТА Е СВЕТКАВИЧЕН И СИГУРЕН , НЯМА ДА ПРОСЯ СЪЧУСТВИЕ, ПРОСТО ЩЕ ГИ ИЗОСТАВЯ И ЩЕ СЕ НАДЯВАМ, ЧЕ С ВРЕМЕТО ЩЕ МИ ПРОСТЯТ...

108

boy

преди 11 години

Какво толкова я оплюха жената не мога да разбера? Кой знае какво и е било за да се напие така. Ми тия дето карат пияни и бесни по улиците и застрашават животи? Държава на абсурдите!

107

Мъж ли си или жена

преди 11 години

115 . ? Прав ли си , Мъжете къде са , където са бащите на децата ? Или е добре да гледат от страни и да си пият !!

106

Анонимен

преди 11 години

За съжаление сме добри на думи и дребнави по душа..., но все пак трябва да си поставяме и граници...Какво ще последва? Много съчуствие и помощ...Всеки е отговорен за грешките си.Дали е помислила са беззащитните си дечица когато ги злепостави или реши да ги изостави...?

105

Анонимен

преди 11 години

mnogo sme dobri v tova da opluvame nqkogo ...znae li 4ovek kakvo i e na tazi jena¿¿¿¡Dano da se opravi !!

104

Рудолф Хес

преди 11 години

Е добре на 2,64 промила ако човек е трезвен искам да пишеш на колко е пиян.

103

mmm

преди 11 години

podobre pian ot ZASPAL BB

102

Анонимен

преди 11 години

До АниEх, Ани, душице дребна и завистлива, па нека ти покажат тези заветни фишове. Даже и трябва, да се поуспокоиш малко. Между другото, тази изстрадала жена е била временно на работа,т.е. по закон няма право на деференцирано заплащане, не е взела 320-те лева за работно облекло, дето са ти оживели на сърцето, а за допълнителните заплащания: за класно ръководство - 24 лв. и СБКО- десетина лева. За Коледа и 24 май дава министерството, ако му се откъсне от сърцето, чисто 50-80 лв. Всичко се облага

101

До джуджето

преди 11 години

Не си прав. Няма по-близък човек за децата от майка им. За да се помогне на децата, трябва да се помогне на майките. Това е задължение на правителството, ако в него има хора, които имат чувство за дълг и човешко съчувствие.Фактът, че хората изтрещяха психически от мизерията, говори,че на правителството не му пука за хората. ББ: "Да е мислила, като е раждала"Днес полицаи съобщиха, че по 7 души се самоубиват месечно от Аспаруховия мост- млади хора, заради парични затруднения. 4 г замразени доходи

100

Анонимен

преди 11 години

А ти кой си, бре, светъл лъч в тъмнината?

99

Deathstalker

преди 11 години

Ей, днес.бг, продължавате да омаскарявате жената!!!!!!!! Можехте поне думата "пияна" да махнете от заглавието, ХИЕНИ ТАКИВА!!!

98

Рудолф Хес

преди 11 години

Истината е че не може някоя самотна майка с три деца да се явява пияна на училище, и да ви научи на нещо децата. Помислете логично.

97

Любопитен

преди 11 години

Дали българският съд осъди маститите български бандити, та се занимава с една майка на три деца, която сигурно си има достатъчно лични проблеми? Дали българската прокуратура няма по-важни случаи от този? Дали на това училище не е необходима нова директорка, която да познава проблемите на собствения си колектив и да ги решава компетентно и по съвест, а не да вика полиция в подкрепа на собствената си некадърност?

96

джуджето

преди 11 години

До 108Малко си в грешка приятел- не разсъждавам като Борисов. По принцип човек когато има проблем( било то финансов,здравословен и т.н.) търси помощ от компетентни лица и органи...........това да се напиваш и друсаш за да избягаш от проблема говори за слаб характер.В случая жалкото е,че 3 деца са потърпевши от безотговорното отношение на майка си.Прав ли съм или не ??????

95

крив макарон

преди 11 години

Казано накратко ... "България не е вашата майка България , за повече от Вас България е вашата мащеха ... Бягайте на вън ...

94

Емо пиянката

преди 11 години

Е па сега кажете че на никой не му се е случвало да ходи пиян или махмурлия на работа.Още студент си ходех на лекций директно след купон.И сега ако запоя продължи до 4-5 сутринта, от 6 на работа си лъхам на ракия още. Ама на никой не преча, работя си нормално, даже ми още весело

93

До дребните душици

преди 11 години

Да, трябва да изхвърлим Дянков от държавната резиденция, да му вземем откраднатите пари и да раздадем тези милиони на майките и децата. Същото да се направи и с другите крадци. Съд за геноцида над нацията и бъдещето и - децата. Подкрепа за майките, както го правят в нормалните страни.

92

Деси

преди 11 години

Ани за теб това са пари , с който могат да се отгледат 3 деца ???? Един път в годината 320 лв. :)))))))))) КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ??