41

Анонимен

преди 11 години

"тези, които останахме в Къщата, се бяхме изчерпали изцяло"Ти още от първия ден си беше изчерпан.

40

Анонимен

преди 11 години

Дразни с тва че е завистлив и злобен и не мое да го скрие

39

Истината!

преди 11 години

Само факта, че никой до сега не прави и намек за отрицание на масовите слухове за сексуалността на ЦеЦЕ е достатъчен. Както и факта, че няма нито една официална снимка от официално участие на "световноизвестната македонската моделка ЦеЦЕ", преди да се появи в Биг Брадър!

38

tino

преди 11 години

Ама защо си мислите.че Боби е мутра?Момчето работи спортува...има свестни родители...аз лично не мога да кажа нищо лошо.Изкарва си парите честно.Това,че не иска журналята да му надничат в постелята ли ви дразни?А онова недоразумение Пацо....малко му е плесника дето отнесе.........

37

Анонимен

преди 11 години

овчар

36

Анонимен

преди 11 години

Боби, не им се връзвай на злобарите.С нищо не си се посрамил.А на фона на останалата простотия, ти си беше супер.Няма защо да ни е криво, ама макетата си бяха по-свестни.

35

Анонимен

преди 11 години

Мен ми е много комичен тоа. главата му е прекалено малка за тва анаболно тяло. хахахаха

34

Анонимен

преди 11 години

Тия стероиди тотално скапват иначе нормално тяло, толкова "менте" изглежда просто. Ходете на фитнес и се хранете нормално. Няма нужда да си скапвате здравето да изглеждате малко по-напомпани. Тренировки, месо, сирене, зеленчуци и добър сън. Друго не ви трябва да изглеждате добре и няма да се страхувате всеки момент бицепса ви да увисне извън тялото както на този.

33

фенка

преди 11 години

Борислав Борисов ти си първосигнален и ***,не ставаш и за мутра...тялото ти е непривлекателно,а анаболите ще те скапят отвътре и от теб и твоята мазна усмивка нищо няма да остане.Не ме кефиш....Жалък си!

32

Бопчо

преди 11 години

Верно си е, 38, така се успокоих, та чак на бой налетях от кеф.

31

Бопчо

преди 11 години

Чувствам се прекрасно, кой от вас би се поколебал да замени скапана кола за готини маратонки. Е, някои имахме възможността да го направим и сме щастливи.

30

Анонимен

преди 11 години

"Честно да си кажа изобщо не ме изкефи. Като я видях, разбрах, че не е моята кола. Какво да правя женска кола? Трябва да я подаря на някоя жена от семейството, а те всички си имат. Мислихме, че е друга наградата и като видяхме тази, се успокоихме."Гроздето е кисело, защото е високо.

29

до 38

преди 11 години

Здравей, Боби!

28

Анонимен

преди 11 години

Боби, чест ти прави, че не се хвана на тая *** провокирана история с Цецка. Чест ти прави, че беше добра опора на Стойка. Не слушай тъпия хейт по твой адрес, ти отстоя себе си и това е много силно. Може на Биг Брадър да не се е харесало, че не му игра по свирката, но над всеки Биг има някой по-голям. Поздравявам те.

27

Хаа!

преди 11 години

Стойка-джия! Ама че готино!

26

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера кой е по противен.....Оня обръснатия къде не спря да реве в предния брой,и дето правеше скандали всеки ден....или тоя анабол,дето по думите му щото е супер здрав дрехите му били като чаршафи.............бегай играй ръгби е......

25

Анонимен

преди 11 години

За Цеце е ясно, че няма смисъл да питаме. Достатъчно ум има, за да избяга презглава.

24

Анонимен

преди 11 години

Честно да си кажа изобщо не ме изкефи...Като я видях, разбрах, че не е моята кола.И лисицата казала ,че гроздето кисело....Аз му казах, че в България всичко е възможно и ние сме такива хора, които сме способни да изберем някой чужденец само защото не е българин. То и така стана накрая.Ми тебе ли да избера бе,господин фитнес телце-анабол(стойкаджия).....типичния бг комплексар бате.......татойровките и през цялото време разправя към бил здрав....пълен шушлек...

23

да, 29

преди 11 години

и е по-правилно да се започне с: чета и си мислИМ...

22

do dnes bg

преди 11 години

zasto izstihte moyto saobshtenie pusnete edin tur4in v taya kashta davi vidya kolko ste evropeytsi