254

Рая

преди 11 години

Отиде си още един ГОЛЯМ БЪЛГАРИН! Дълбок поклон за Калата. Почивай в мир!

253

Анонимен

преди 11 години

298, никой не живее вечно, но малцина оставят такава следа, нали?!?!?!?!?!?!2

252

Анонимен

преди 11 години

295. А ти мислиш,че ще живееш вечно ли? И ти ще напълниш трапа рано или късно. Ще си отидеш от тоя свят обаче с позора и славата на лош човек.

251

Анонимен

преди 11 години

спомням си едно интервю с него, като казваше, че го е страх от смъртта милия!!!!!! Не се страхувай - ти ще останеш легенда!!!! Поклон!!!!!!!

250

В памен на Калоянчев

преди 11 години

Едно от най-значимите имена на българския театър и кино. Мосю Магариди от "Криворазбраната цивилизация", инспекторът от "Инспекторът и нощта", Спиро от "Специалист по всичко", директорът от "Кит", Езоп, бай *** - роли, с които ще бъде запомнен. Поколения са израснали с него на сцената, пред телевизора и киноекрана. Безсмислено е това сравнение с Парцалев - и двамата бяха големи актьори и оставиха прекрасни роли, освен това са много различни като игра и стил - уважавайте ги, не ги сравнявайте!

249

Анонимен

преди 11 години

Много ми стана тъжно ! Никога повече няма да имаме такава Златна епоха в културата .А Калата беше чист диамант !

248

rrrr

преди 11 години

RIP!!! Велик!!!!!!! Поклон пред паметта ти, нека да почиваш в мир!!!!!

247

Сърчаджиев

преди 11 години

До 284Ей СЕДЕСАР,Че ние като сме комунисти не сме ли хора....На баща ти пъпчливия **** дето и *** не иска да му прави кавали!!Да ти го набутам в устата след като го извадя на *** от г*за!Имбецилен *** такъв!Селянин-травестит!Абе ти cи бил кръстоска между ялова вещица и импотентен дявол знаеш ли?Само като те погледна и ми cе преcира.

246

Bubbles

преди 11 години

Никога няма да забравим този велик човек и актьор!Поклон!

245

Анонимен

преди 11 години

В тоя сайт се толерира една необуздана агресия,която да не съм лош пророк,но утре ще избие в насилие на улицата. Когато се толерира агресията резултатите са трагични накрая.

244

vvv

преди 11 години

ПРОСТОТИИТЕ ВИ НЯМАТ КРАЙ. ОТИДЕ СИ ЕДИН ОТ НАЙ -ВЕЛИКИТЕ НАШИ АРТИСТИ, А НЯКОИ *** ГЕРБЕРЧЕТА, И *** ДРУГИ ПАРТИЙЧЕТА, ОМАЛОВАЖАВАТ ЖИВОТА ,НА ЕДИН ОТ НАЙ- БЪЛГАРСКИТЕ АРТИСТИ. ЗАСРАМЕТЕ СЕ . И АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТДАДЕТЕ ПОЧИТ НА ТОЗИ ВЕЛИК БЪЛГАРИН, СЕ ЗАТВОРЕТЕ ВЪВ ВЪШЛИВИТЕ СИ МИСЛИ И ПРОСТОТИИ.

243

^...

преди 11 години

pres soza ima6e kultura, a sega lijem na xamerikanzite k...ra

242

Анонимен

преди 11 години

И аз като чичо Коце ще направя забележка и упрек към сайта. Ако не искате да стане като случая със стрелбата в американското училище, озаптявайте и обуздавайте лудите драскащи в тоя сайт. Не виждате ли,че се държат агресивно в сайта ви и хулят и плюят по всички?Дори умрелите Защо им давате свободно да го правят? Днес ще ръсят омраза в Днес.бг и никой *** няма да им пречи. А утре ще излязат направо на улицата с калашник в ръце и ще косят наред невинни хора. Или ще влязат в някое училище.

241

хйй

преди 11 години

*** за ***!

240

d

преди 11 години

Поклон до земя! Велик Георги Калоянчев!

239

3 4 Василев

преди 11 години

До 259 Стига си си ял , че вече ти се сраства устата с г*за!Оня дето ти се *** на лицето през терасата, беше един бузест с увиснал нос!Затвори си миризливата уста, че виждам асфалта от долу!Смрадлив пор да е*е *** в устата и г*за да не cи губи вкуса!!!Като те гледам колко си грозен сигурно като са те правили баща ти се е изпразнил на килима, а *** те е събрала на шпагат...

238

Анонимен

преди 11 години

Това, че ще такова майките на всичките и комунистическите медий не можаха да премълчат, а днешни форумци на това слагат минуси. Сегашните БСПари са по извратени дори от тогавашните комунисти.

237

Анонимен

преди 11 години

Да се научиме да гледаме първо човека и има ли морал. Тоя беше ГОЛЯМ ГАДНЯР!

236

Анонимен

преди 11 години

Това е един от морално най-разложените комунистически тип актьор. През 60-сете години на миналия век в Русе напсува на майка цялата публика в летния театър. Тогава дори комунистическата преса се малко въъз-м-о-т-и. От тогава го мразя!

235

ani

преди 11 години

ve4na mu pamet !golqm aktior !