137

познай

преди 11 години

Вече реших- и аз ще гласувам за Граждани за Бг!

136

nqkoi_si

преди 11 години

Кунева, Пръмова е известна в България. В Европа е известна като една от най-отявлените политически ку*рви или иначе казано Госпожа YES! Не го забравяйте, както забравихте, че Бойко е *** първо татовия ***, а след това сикаджийските такива, сега продължава да лиже на когото му падне. Кунка е поредната изпълнителка на олигарсите и старата номенклатура.

135

НЕ,ТВЪРДО НЕ

преди 11 години

Кунева беше мадам "Yes" при затварянето на блоковете в Козлодуй, а после стана член на борда на директорите на френска банка, лобирала за това. Тя договори заробващи условия в договора за присъединяване към ЕС, тя излъга избирателите си за европарламента, но плещи сладки приказки за гражданите на България. Само че тя утре ще се сговори с когото й е удобно, а "люспите" напуснали партиите си, ще са барабар с нея. Тя е и единственият еврокомисар, който напуска партията, която го е издигнала. Това определено не се приема положително в европейските партийни централи и в политическите групи - не се приема добре и от нас, гласоподавателите!

134

Анонимен

преди 11 години

тцтц още ли ни занимавате с тая

133

Анонимен

преди 11 години

Меглена Кунева- отгледана и откърмена с цел запазване на комунистическото статукво в България с по-меки средства- не чрез Народен съд, масови убийства по села и градове, Белене, Слънчев бряг и подобни, а чрез "демократични" средства. Дотолкова доколкото една *** ченгесарска чутура от КГБ/ДС разбира демокрацията.

132

ДС

преди 11 години

ДРУГАРКО КУНКЕ,който е служил на ДС е служил на СССР, така че всичките приказки за някакъв патриотизъм са просто един цинизъм.

131

Анонимен

преди 11 години

аз съм комуноид!

130

МАФИЯ

преди 11 години

Като главен преговарящ и министър вТРОЙНА КОАЛИЦИЯ, отговарящ за европейската интеграция Кунева(пръмова) не се опълчи срещу нищо, напротив даже се постара да бъдат затворени блоковете на АЕЦ Козлодуй. Затваряше преговорни глави в ущърб на националния интерес и казваше само Yes, sir! Това и Гоце Първанов го можеше, макар да го казваше по-често на руски език!

129

yazoniks

преди 11 години

Мислех че г-жа Кунева е един доказал се европейски политик но явно обучението в БКП си проличава от изказванията и.

128

Анонимен

преди 11 години

Прегръдката между Кунева и Гоце седефчов... е римейк на създаването на най-корумпираното правителство на прехода Тройната коалиция. А единствената цел е да се докопат отново до властта, за да обслужат олигарсите(мутрите), на които са подвластни.

127

Кунева#Станишев

преди 11 години

Вечната неразделна любов между родовете на Миглена Кунева и Сергей Станишев ще бъде овековечена в музея на тоталитарното изкуство където ще има восъчни фигури на Дмитрии Станишев и Пръмов наред с останалите членове на политбюро на ЦК на БКП.....................................................................Това е новата информация....

126

Възпитан съм

преди 11 години

Добър ден другарко Пръмова.

125

Бг на селяните

преди 11 години

то хубаво от дс я пробутват тази фльонга за "девствена" ама не става , кой те бута отзад кунеава , кой ти е спонсора , чии пари трошиш ???

124

въпросче

преди 11 години

Излизам Кривата джука като водеща новина, след 3 часа се прибирам, пак Кривата джука като водеща новина...питам сериозно ТАЯ ПЛАЩА ЛИ ВИ ????

123

Анонимен

преди 11 години

В продължение на близо 10 години бившата кандидат-президентка и настоящата лидерка на партия България на гражданите въртяла любов зад гърба на съпруга си Андрей Пръмов с десет години по-млад от нея мъж. Бурната страст между Меглена Кунева и Николай Гергов избухнала преди близо десетина години, разкриват запознати. Свидетели на романтичната им връзка днес си спомнят, че двамата влюбени изживели много буйно всеки един миг от времето, прекарано заедно. Разбира се, още тогава скандалната двойка категорично избягвала да се появява на публични места, но все пак гледали да не се лишават съвсем от общата си страст по нощния живот в пиано баровете.

122

Анонимен

преди 11 години

До сега "мъжка" мутра ни яха.... Сега женска такава иска!*** до *** - мила моя майно льо.

121

Аз,Кунева

преди 11 години

Драскайте си каквото искате,щом си нямате друга работа.60% от населението не ползва интернет.А сега познайте дали ще вляза в парламента.

120

Анонимен

преди 11 години

КОМУНИСТЕЕЕН , ЯЖТЕ ПУРАТА НА ГЕНЕРАЛ БОКО БОРИСОВ!!!

119

aууууууууу

преди 11 години

Малеее закахарила се снахата.А вие колко откраднахте а?2Другарко Пръмова разкараите си дупевидната физиономия.

118

Анонимен

преди 11 години

Не беше ли тази мома, дето лобира да ни закрият 4 блока на AEЦ Козлодуй? С какви очи сега се появява пред хората да иска власт? Ако я изберем сигурно ще закрие България...