30

Изрод Дянков

преди 11 години

Целта ни е в края на втория ни мандат за пенсии да се отделя 0,5% от БВП. Това ще се осъществи по следния начин: минимална възраст за пенсиониране: 70г., средна пенсия - 200 лв. Така от 2 300 000 пенсионери предвиждаме да останат към 300 000. Така работим ние в Америка!

29

Анонимен

преди 11 години

Да живее другаря Станишев-нашето слънце и упование!

28

Анонимен

преди 11 години

съобщениеДежирните по сайт днес ще работят до 17,оо вместо до 16,00.Обяда- на същото място.Коледни тази година няма да има.

27

Дядо КОледа

преди 11 години

Тотьо ,Тоотьооо стига лъжи

26

Анонимен

преди 11 години

А къде с е пенсионния фонд,заделян от пенсионерите през целия им трудов стаж?Въпросът е към БСП-Защо не се обясни веднаж завинаги,че не Цецо,Мецо,Бецо са изяли пенсионния фонд .а любимата на много БКП.

25

Пенсионер с 240 лв

преди 11 години

Не ме интересува какво говори някакъв си Тотю! Искам си парите, удържани в продължение на 35 г. трудов стаж за осигуряване на старините ми! Защо трябва да чакам от децата си или от унизителни "помощи" да ми помагат в невъзможното за мен плащане на сметки, такси, данъци? Не е ли редно пенсията ми да е достатъчна и да не изпитвам унижението, след като съм полагал съвестно труд / квалифициран/, да чакам друг да поема тежестта? Разходите ми са скромни, развлеченията-нищожни, животът- да не говорим!

24

Луцифер

преди 11 години

Изгонихте младите,настанявате пенсионери в училищата,защото няма деца.А като изпукаме и ние какво ще правите с тях бе Тотьо ? Краварници вероятно ? И БББ ще ви направи кравари,защото всички ще са навън,благодарение на мъдрата ви плоитика.

23

Анонимен

преди 11 години

След Хитлер Сталин Каадафи най-гнусното нещо е Бойко Борисов а още по-гнусно е Цветан Цветанов или обратното "Другарю Станишев-ти ли си?

22

Анонимен

преди 11 години

Не Тотьо, не 10% от БВП се заделят за пенсионерите, А 10% от БВП се заделят за да се възстанови това което пенсионерите са си внасяли като осигуровки. Има разлика и то много сериозна, шматко ГЕРБерастка! Пенсионерите не ги интересува колко % от БВП се отделя за тях, пенсионерите ги интересува да получат това за което са отделяли 22-25% от заплатата си докато са работили, ясно ли ти е, шматарок? Е вярно че ти, Боко, Цвъкльо, Пияно Танов и тем подобни никога не сте внасяли за пенсия....

21

Обикновен Българин

преди 11 години

МАМКА ВИ ДОЛНА ГЕРБЕРАСТКА.СЛЕПИ ЛИ СТЕ БЕ ЛУ*ПЕНИ - ДЯНКОВ, БОРИСОВ....УНИЩОЖИХТЕ БИЗНЕСА, УБИХТЕ ИНИЦИАТИВАТА...НЕЩАСТНИЦИ.ДЯНКОВ ЩЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА-ЩЕ ИЗПЪЛНИ ПОРЪЧКАТА НА МРЪСНИТЕ АМЕРИКАНЦИ И ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ПАК ПРИ ТЯХ ЗА ДА СИ ВЗЕМЕ КОМИСИОННИТЕ.НО НИЕ-БЪЛГАРИТЕ?!ЩЕ ОСТАНЕМ ТУК ЗА ДА БЛИЖЕМ РАНИТЕ КОИТО ТОЗИ *** НИ ОТВОРИ.БОГ ДА ГИ НАКАЖЕ - И ГЕРБ, И ДЯНКОВ И БОРИСОВ, КОЙТО ДОПУСКА ТОЗИ ГЕНОЦИД.АНАТЕМА!!!

20

FarAwayMan

преди 11 години

Не виждам с какво точно министър Младенов е толкова горд. Тъжно е, когато на мястото на училища се откриват домове за стари хора. Това ясно говори каква е тенденцията в България. А и за приоритетите на това правителство.Ще ми е интересно да разбера от същия министър какъв процент от БВП се отдея за младите хора и младите семейства. Предполагам, че е в пъти по-малък.Но пък от тях се очаква да останат в България, да отгелждат деца и да дърпат страната напред.За парите за образование няма да питам.

19

Анонимен

преди 11 години

Тоя врачански несретник, не знаели, че в България няма БВП?! :)

18

2 анонимен

преди 11 години

До АнонименАло, анонимния, за теб явно няма ограничение от 500 символа, а?! Колко ти плащат за тази помия?

17

Отвратен

преди 11 години

Дори не си заслужава да се коментира подобна наглост. Пенсионерите са си внасяли осигуровки и и не се нуждаят от подаянията ви. А щом държавата не е съумяла да опази и умножи тези осигуровки сега ще плаща - 10, а ако е нужно (а е нужно!) и 50 %. Защото да управляваш не означава единствено да ползваш привилегии и блага. Означава да носиш и отговорност. за всички правителства след 1989 г. - Белене!

16

Анонимен

преди 11 години

"10% от това, което произвежда държавата като брутен вътрешен продукт, се заделят 10% за пенсионерите, твърди министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов."Поредната ГЕРБ-ерска лъжа!Никой вече не ви вярва!

15

Анонимен

преди 11 години

аз ли нещо не разбирам, или Тотю се е объркал : 200 000 лева на година за 28 човека, че това е 7142 лева на човек на година, или 595 лева на човек на месец. Дайте им на хората тези пари бе, те ще си намерят кой да ги гледа!!! Или е трябвало да се откраднат едни пари покрай ремонта ?!

14

Анонимен

преди 11 години

Аз съм млад човек, но при положение че пенсионерите са 2 милиона което е 30% от населението на страната дори и тези 10%, които се заделят да са реални са смешно малко. Нека да кажат колко се за делят за чиновниците и техните бонуси и да ги сравнят.

13

Както казваше дедо

преди 11 години

Млъкни бе -уьо. Вече не ми се и попърджа / псува /. На мене ми става неудобно, че заприличаваме на хамали. А тия как не се засрамиха поне малко от малко? Явно понятието СЪВЕСТ за ГЕРБ-ите е непознато.

12

Анонимен

преди 11 години

Увеличението на минималната пенсия е 16 СТОТИНКИ НА ДЕН!!!..................................ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.

11

do 4

преди 11 години

Не е виновен тоя на снимката........Кой окраде парите за пенсии 1996-а година?? Кой тогава беше на власт,и защо тогава държавата фалира? 2 думи ще кажа кредитни милионери,пирамиди и фараони...Същите сега тия,от мандата на Станишев (министрите му) всичките са за затвор,причината да не могат да ги осъдят е ,че закона по,който ги съдят е гласуван 1968 година и е нерентабилен сега......Аз казвам както си е....не съм излъгал за нищо