164

макето

преди 11 години

Нема бонус към пенсийката за коледа чик чи рики чик чирик пее врабчето а пенсионерите ке караме на домашно прасенце винце и ракийка

163

Анонимен

преди 11 години

Како што велат старите българи - што повикало, такво се явило!

162

пенсия- безпартиен

преди 11 години

Борисов: Не можем да допуснем да ни се краде историята!- рече шефа на калинките.

161

Българин

преди 11 години

Позицията е въпрос на национална външна политик а не На Бойко Борисов само !

160

Анонимен

преди 11 години

Имената на президента Росен Плевнелиев, премиера Бойко Борисов и външния министър Николай Младенов са споменати в писмо със заплахи за живота, което е получил председателят на ВМРО Красимир Каракачанов. То е от името на нелегалната организация "Македонска патриотска гарда", съобщиха от пресцентъра на ВМРО вчера. В писмото се отправя и следното предупреждение: "В Македония никога повече да не идват и антимакедонците Бойко Борисов, Росен Плевнелиев, Николай Младенов, Волен Сидеров"

159

историк

преди 11 години

Най-после имаме достоен Български премиер. Дано управлява още дълго, че след чумата комунизъм-социализъм има много работа да се свърши за благото на народа.

158

Червен

преди 11 години

А българите мразят и не искат ЕС. По-добре да мизерстваме още 20-30 години и да постигнем нещо със собствени сили, защото е ясно че го няма вече СССР да ни дава ресурси на безценица.

157

Бай Колю

преди 11 години

България винаги е търпяла национални катастрофи заради Македония ! Хората от тази географска местост, коита са се чуствали Българи одавна са се махнали от там.В македония в момента са останали хора, коита ненавиждат и мразят България !

156

Светска хроника

преди 11 години

Македонски мамун во детски костум и српска капа прошета низ "Икеа". Муштериите-хунзи во продавница на "Икеа" во Торонто не изведуваа мамунлаци кога приавиа дека има антички македонски мамун на слобода. Муштериите го забележале мамунот облечен во миниатурно детско палтенце и српска капа како лута низ паркингот на продавницата. Животното поминало низ редиците паркирани автомобили и се нашло меу влезните врати на продавницата.

155

чичовото

преди 11 години

Е, ясно е, че си има партизани-шумкари, които списват по няколко реда всеки ден срещу правителството, Бойко лично и т.н. Нелегалността е все още жива, ще стигнем и до партизанлък ако трябва! Комунистите не знаят друго, кухи глави.....

154

Анонимен

преди 11 години

оправи живота на народа и тръгна да оправяш и историята ни,още малко и аут от властта,юли-2013 г

153

доктора

преди 11 години

Браво Бойко, по-твърда позиция трябва на тия абдали македонците! Дао си научат историята и тогава в ЕС, ние първи ги признахме, дадохме им сума и неща и тия пак са недоволни, даже и по-лошо!!!

152

a

преди 11 години

Що бе Бойко, аз пък друго мисля. С удоволствие бих позволил - на която и да е държава, да ни открадне последните 3 години от историята. Да ги открадне, и да не ни ги връща. Ако може и от спомените ни да ги заличи. По-правилно ще е последните 23 години на политически разврат и крадене, но да не ставаме нагли. Само дето, дори Македонците на биха били толкова луди. А на тебе Бойко, мястото ти барабар с другите съучастници в престъпленията против Народа и Родината, е на ешафода!

151

Кочо

преди 11 години

Античките югоси, фироми още зовими са психично болни люде и за съжаление са голям % от населението в БЮРМ. Разбира се има и нормални хора там, принудени от обстоятелствата да се справят с живота.

150

Алов

преди 11 години

Естествено че няма да позволи да се краде, а ще я продаде.То за какво обикаля по Турция и САЩ.

149

българин

преди 11 години

Бойко не купува изборите - трябва да се дават пари .Бойко подменя резултатите от избори - много по малко пари дава на няколко полицаи и чувалите се сменят ( в тях са правилните резултати )

148

Анонимен

преди 11 години

Малко късно и половинчато, но по-добре от никога и никак, както беше досега. Не знам обаче дали щу му стигне смелост да поеме същия курс и към сърбите, които и в момента са главните виновници за антибългарската политика в Македония и в Сърбия. Това, че днес го правят скрито, едва ли може да зублуди политиците ни, както и всеки що-годе разумен българин. И дори го вършат с по-голяма злоба, отколкото в миналото. Трябва и това да направи ББ, а не да среща сръбски "певачки" като президенти.

147

Дядо Петър

преди 11 години

Кой те бръсне за слива бе, *** с ***.Оди си почини някъде за да не спиш пред цял свят на публични места.Та и ние да си починем поне за малко от безкрайните ти изцепки.А ако мислиш, че със шовинистични великобългарски лафове ще си измиеш мръсната муцуна, дълбоко се лъжеш.Защото вече и на пеленачетата е ясно какъв си и на кого служиш.Ти и разбойническата ти банда.

146

Анонимен

преди 11 години

az se strahuvam ot liutite vardarski makedonci- te sa ubili tolkoz mnogo bulgari, i poeti i jurnalisti i politici i ministr predsedatl sa sasekli nasred Sofia. zatova Boiko da ne izliza bez brone jiletka i bodigardove ot vsekade. ako se naloji. Boiko da po4ne prvoi da puca za da ne go tresnat tia prokletii, makadonskite komati

145

ameriboy

преди 11 години

Втренчена във въображаемото си минало, Бивша Ю. Р. Македония загърби европейското си бъдеще.