73

не гласувайте !

преди 11 години

Докато България не замени партийната система на изборите с мажоритарна такава, мафията винаги ще властва !

72

ДА

преди 11 години

ЯВНО ГЕРБ ТЪРСЯТ ВСИЧКИ НАЧИНИ ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ НО....МИСЛЯ ЧЕ НАРОДА НЕ Е ГЛУПАВ И ЩЕ ГИ НАКАЖЕ

71

БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ !

преди 11 години

партия = мафия

70

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно безотговорни са призивите да не се гласува! По този начин *** ще решават вместо нас кой да управлява!!! Това са може би едни от последните избори, на които българите, населяващо тази територия, са все още мнозинство, защото при по-нататъшните със сигурност дон Цеци ще е премиер...

69

Даси

преди 11 години

Само не ми говорете, че няма нищо по-сносно от сегашната мутренско-милиционерска власт

68

BB

преди 11 години

До до 63 ДА КАЖЕШ КАК ЩЕ СТАНЕ ТОЗИ НОМЕР ЗАЩОТО 40% БОЙКОТИРАМЕ И ТАКА ДОПУСНАХМЕ ТЕЗИ КРАДЦИ НА ВЛАСТ

67

до 69

преди 11 години

Изказвам се от името на един милион, а те не са всички, за щастие са повече.

66

Анонимен

преди 11 години

Ееей,тикви! Разберете едно нещо: Хората ви мразят! Дори и 100% да имате на изборите няма да управлявате.

65

Анонимен

преди 11 години

На изборите за президент невалидните бюлетини бяха 700 000 ... към 1/4 от всичките гласували .... интересно на тези колко ще са валидните ....

64

до 66

преди 11 години

АМи смени числата от тотоо със случайни. Стига все едни и същи. Избираш едни дето ги чуваш за първи път и те ще са алтернативата. Все ще има някоя такава партийка. Ама никой не иска да рискува, по-добре стари изпитани крадци, отколкото нови и никому неизвестни, които не се знае какво ще надробят.

63

хахахаха

преди 11 години

МУТРЕНСКИТЕ НОМЕРА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ СА ЯСНИ

62

също непушач

преди 11 години

Не се изказвай от името на всички непушачи!

61

до 63

преди 11 години

Да бе верно, гласувайте за коя да е партия ???? Що за глупост, това наистина е безотговорно !!!!

60

Неутрален

преди 11 години

Разбирам недоволството от ГЕРБ, но да се твърди че всяка друга партия е по-добре от тях, е несериозно. Желанието да се гласува за БСП и ДПС отново, го свързвам само с едно, всеки желае да е част от далаверата с властта, защото при тях това си беше открито действие, дори не си правеха труда да се прикриват. Просто приеха един закон че не може да им се търси отговорност и готово.

59

до 65

преди 11 години

и с кого ги сваляте ? Със Съсела, ***, Кривата джука... с кого, аз не искам нито Тиквата нито останалите, кой е алтернативата ?

58

Гогата

преди 11 години

Мафията Гроб ще проведе операция "Подменен вот",плащайки с нашите пари на местни мутри и лихвари!!На 27-ми ги сваляме!!!

57

до 63

преди 11 години

НЕ СЛУШАЙТЕ ЛЪЖЦИ КАТО 63, НАРОДА Е НАД КОНСТИТУЦИЯТА !!! ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА КОЯТО И ДА Е ПАРТИЯ Е БЕЗОТГОВОРНО, БОЙКОТ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ, ТОВА Е ИЗХОДА....ИНАЧЕ ОЩЕ 23 ГОДИНИ РАЗРУХА ВИ ЧАКА !!!!БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ, ДА ИЗХВЪРЛИМ ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ !!!!!!!!!!!

56

Анонимен

преди 11 години

до 57- не си смучи щуротии от пръстите. Има конституция, в която е описано всичко и няма такова животно като нелигитимна власт! Проумей го най- сетне и се спри!Гласувайте, независимо за коя партия, защото всеки негласувал е вот за гербавите.

55

До 55

преди 11 години

ЗА нас чистия въздух и здравето са най-важни. А ти като обичаш тютюневата смрад, гласувай за анархистите от бсп и дпс, при тях е свободата на джунглата, правиш какото си искаш, стига да си силния на деня или да не пречиш на силния на деня.

54

социолог

преди 11 години

Придворните социолози на БСП-ДС Кънчо и Стойчо го закъсаха тотално. Голф-игрището край Ихтиман почна да запада , защото няма балъци да поръчват глупавите им изследвания. Даже и БСП ги зарязаха , защото както го бяха подкарали преди изборите БСП щяха да имат 123 % . Най голямата истина е , че след втория мандат на ГЕРБ, БСП-ДС отиват в небитието. Амин.