74

до 93

преди 11 години

Да виждам ги как се оправят,техният естествен прираст е по-нисък и от нашия,а по алкохолизъм, смъртност и самоубийства са с пъти преди нас

73

Анонимен

преди 11 години

Какъв е тоя култ към личността на Путин...То не беха хвалебствия,благословии,поклони... Да не експериментират с лекарства върху вас? Сигурно и самите руснаци не го превъзнасят толкова,чак прекалявате!!!

72

тез много гладни

преди 11 години

Абе на тоз левия циркаджия много му тънки бутушите бе!С празни пълнители от химикали ли си обуват армията?

71

Анонимен

преди 11 години

Не ги мислете руснаците. Те са друг материал. Ще се оправят

70

Анонимен

преди 11 години

Леле ,чета и не мога да повярвам на очите си. Вие още малко ще го наречете светец тоя Путин!!! Цитирам "ТОЙ Е ВЛАДИМИР ПУТИН ГОЛЕМИЯ ДЪРЖАВНИК И ПОЛИТИК И ПРЕЗИДЕНТ НА НАЙ ГОЛЯМАТА ПО ТЕРИТОРИЯ И МОЩНА ВОЕННА СИЛА В СВЕТА -НАШАТА ПРАВОСЛАВНА СЕСТРА И ОСВОБОДИТЕЛКА - РУСИЯ "ВЕЧЕ СЕ ЧУВСТВАМ КАТО НА ПЛЕНИУМ НА ЦК НА БКП!!!!

69

Анонимен

преди 11 години

100 miliarda dolara ,uto4nenie

68

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 67Слабо си информиран,в "православна" Русия в момента живеят 43 милиона мюсюлмани,като след 15 години ще бъдат 59% от населението вече на мюсюлманска Русия.

67

Анонимен

преди 11 години

V momenta v Moskva se provejda savmestno rusko turska targovska sreshta ,nad 300 turki predpriema4i sa tam predvijda se stokoobmenut mejdu dvete strani do 5 god da dostigne 100 mil dolara ,a vie tuka samo se podmazvayte i pishete gluposti kolko rusite vi obi4at

66

я

преди 11 години

Руски братя,вие сте в нашите сърца!Обичаме Ви!!!

65

дуче Михо

преди 11 години

Българите обичат Русия и Путин !

64

Анонимен

преди 11 години

Русия е една прецъфтяла империя. Романовите я градиха 3 века, болшевикитге я съсипаха за 70 г. Путин прилича на османските султани от ХХ век, подсмърчащи по безвъзвратно отминалото величие! Нека си подсмърча кремълското джудже!

63

hes

преди 11 години

Какъв ***!

62

Анонимен

преди 11 години

Волен ще бъде един от мостовете м/у БГ и Русия. ДАЙ БОЖЕ !

61

Анонимен

преди 11 години

ДА,ПУТИН Е ДЪРЖАВНИК-ПАТРИОТ, А НЕ ДУПЕДАВЕЦ КАТО НАШИТЕ ПРЕДАТЕЛИ.България ще се възроди когато на власт дойдат родолюбци и заработят за доброто на българия. Такива родолюбци имаме достатъчно,нека минат изборите през 2013 г.

60

Мирчо Войнов

преди 11 години

Абе Путин няма грижа - достатъчно е да инвестира сериозна в отбрана, защото с тези ресурси мераклиите да ги управляват са повече от звездите на небето!С тези запаси от нефт и газ, с всякакви суровини, огромни запаси от питейна вода, дървесина, обработваеми земи със страхотен чернозем... имат всичко, само да си го пазят...Повечко танкове, ракети, самолети и подводници за борба със самолетоносачи и нямат грижи - другото ще си стане само... хаха!

59

Анонимен

преди 11 години

Егати скучния лидер -говори за развитието на собствената си страна, а не на ЕС и НАТО. Нашите корумпета са основно загрижени за ЕС и НАТО. Ние реално сме само на хартия ъам , по нищо реално не си личи, че сме в най-богатият съюз и в най-мощния военен пакт -нито имаме икономика, нито армия.

58

Анонимен

преди 11 години

Хубав човек,хубави хора!!!

57

до 60

преди 11 години

И колко жени изнасили Червената армия през 1944 г.? Я ни светни, че всъщност май никой не е чувал за такова нещо...! Ти къде чете за това?Аз съм чел в сериозни четива, че маршал Толбухин е забавил нахлуването в България цели 2 седмици и е задържал войските на румънския бряг с изричната цел да се проведе повсеместна политическа агитация сред личния състав, че се влиза в братска, приятелска страна, че участието на България на страната на Хитлер е дело на изолирана фашистка клика, което е факт!

56

Анонимен

преди 11 години

Ще осигури 25 милиона работни места!А нашите политици не искат 5 милона,Но Путин каза , който получава пари от вън , няма място в политиката ?Това трябва да стане и в България !

55

мизерия в САЩ

преди 11 години

Неравенството между бедни и богати е достигнало невъобразими измерения и Америка вероятно е изправена пред революционни трусове, подобни на тези в арабските страни. От началото на 80-те години насам доходите на американските работници не са се повишавали, докато доходите на най-богатите американци са се утроили. Над една трета от общото национално богатство е в ръцете на най-заможните, а те всъщност представляват едва 1 процент от американците. Неравното разпределение на благосъстоянието има опустошителни социални последици. Над милион и половина американци живеят с по-малко от 2 долара на ден; над два милиона са зад решетките; процентът на детската смъртност е почти толкова висок, колкото в развиващите се страни.