26

до 24

преди 11 години

И какво, като е обикалял? Това са по-скоро колегиални, ако щеш бизнес-отношения... По твоята логика трябва с Рачков да направят семейство, щото виж колко години вече за заедно в Господарите...Пълни глупости, работата няма общо с любовта.И какво значи по-млада и по-лъскава? Той и година да търси, по-грозна и по-"нелъскава" трудно ще намери.А и сега четем как изведнъж глигана решил човек да става, отслабнал 15 кила и излязал да си купува женствени дрешки!А 20 години къде спа, че сега се сети?

25

крис

преди 11 години

Не мога да разбера за какво плюете бившата на Зуека! Той да не е Брат Пит! Злобен народ, само чакате някой да падне и да го залеете с помия!

24

до 21

преди 11 години

Кризата щеше да е много по-страшна, ако беше останъл при нея! Щеше да е депресиран и нещастен, а и най-малкото неискрен с "жената". По-добър вариант ли ти се струва?

23

Анонимен

преди 11 години

Като им порасне самочувствието и портмонето,веднага сменят съпругата с по-млада и по-лъскавка.Зуека забрави,колко години обикаля с "лошата" Нина по света да изнася представления.

22

Анонимен

преди 11 години

Нина е човек на изкуството и е над дребните ежедневици,но наистина като жена емного занемарена.Аз я видях като жена на Зуека преди години при Кеворк(преди Гоце да резне Всяка неделя) и с позачудих доста.Друга такава дама е съпругата на Стефан Данаилов.колкото и да не си суетен,жена си-и то публична личност.

21

до Деси

преди 11 години

Е като си я избрал, трябва цял живот да и търпи свинщините (буквално) ли?Живота е подарък, нека всеки си го изживее пълноценно!

20

Анонимен

преди 11 години

До 18 Да, разцъфва в кризата на средната възраст.Той е имал семейство с нея ,не Вие.Неуважително е да коментира по този начин краха на брака си.

19

Деси

преди 11 години

Да не би аз да му я избирах Нина,че сега е тръгнал да се обяснява?Било каквото било,ама малко уважение!

18

do 13

преди 11 години

Те нямат брак.А и това са интелигентни хора.

17

до 17

преди 11 години

Първо, "Грозна" си е направо комплимент за нея. А и не виждам нещо да е плюл, просто не се е чувствал добре толкова години и сега разцъфва. Отървал се е човека след толкова мъки, сигурно живее втори живот сега!

16

Анонимен

преди 11 години

Е браво....грозна била и т.н.като е създавал семейство с нея явно е била достатъчно хубава за него.Не му прави чест сега да излиза и да плюе по нея.Трябва да запази уважението си към тази жена,която най-малкото му е родила и гледала детето.

15

до 14

преди 11 години

Като гледам снимките, май друг е ял кюфтаците! :DЗуека, горкия, виж каква хърбичка си е останал покрай "семейния трапеза"!

14

до 12

преди 11 години

Сигурно е беснячка, но по-важно е, че се е отървала жива след среща със звяра, за да ни разкаже!

13

Анонимен

преди 11 години

Зуек замълчи най-сетне!Кога яде кифтаците ни рева,нали?Има един лаф:там дето си близал,не плюй!

12

Анонимен

преди 11 години

Нина ще обере Зуека до шушка и ще му гепи и апартамента.

11

Анонимен

преди 11 години

Абе в МОЛ без лев ходи ли се ?Обаче и плашило да имаш до теб,ако има пари няма проблем!

10

Анонимен

преди 11 години

Той още като се жени за тая ,нещо не му беше у ред!Ходи с жълти ***, прави некви шинели...... Като я видох за 1-ви път, а това беше като водеше бебето на детска консултация в 17-та преди 11-12 г ,щех да изпусна моето- е нема такова добиче. Пък Зузо си става , винаги си е ставал. Кой го омагьоса, не знам

9

Анонимен

преди 11 години

Абе нема ли кинти и любов да има е нетрайна.Преди през соца,когато всички бяхме равни и взимахме еднакви заплати имаше повече любов.Сега има повече интерес към парите.

8

Подуенски фараон

преди 11 години

Миналата Нова година я посрещнахме в Египет и в самолета точно до мен от другата страна на пътеката седяха Зуека, щерка му и т. нар. Нина. Ей хора ако не сте я виждали наживо отблизо значи не сте я виждали изобщо. Е няма такъв *** вервайте ми. Браво на човека че се е спасил от тоя дзвер. Тогава още ми направи впечатление че е кахърен нещо.

7

Анонимен

преди 11 години

Нина в момента съди Зуека за издръжка и ако спечели делото, Ани няма да е толкова щастлива със Зуека останал сиромах без кинти. Същото е и с тройката на Рачков с Мима и бившата му.