50

Боно

преди 11 години

За съжаление, отдавна училището не функционира като такова!Ходи се да се изтъкне социалното положение, да се пие и пуши на спокойствие далеч от погледа на родителя и т.н.т.А Учителите които са под огромно напрежение, тотално са изперкали!!

49

Анонимен

преди 11 години

Животът е скучен, сив и почти непоносим , хората преживяват сривове .Лошото е сега че ще бъде уволнена от чисто лицемерие и поза, неща който стоят в основата на образователната ни система.Това е може би най -консервативната и задръстена система която съществува в БГ .Там има едни лелки който говорят на един фалшиво интелигентен език с клишета и никаква визия за образоватието като изграждащо свободно мислещи хора.Особенно ръководствата та училищата те са най задръстените от всички.

48

До 53

преди 11 години

Пишеш глупости и самият ти вероятно си ***, като се има предвид финала на поста ти. Нямаш никаква представа от образованието и работата на учителите. В това общество, в което живеем няма нищо идеално, но принципно идеални неща няма. Затова, когато критикуваш, трябва да познаваш материята добре, за да пишеш за работата на лекарите, учителите, полицията. И да предложиш нещо позитивно, дори и да дадеш себе си за пример. Но понеже не го правиш,явно си дребна душица-провокатор.

47

БУЛТРАС

преди 11 години

Това на снимката не е ли Стефан Караджа в Пловдив-училище за умствено изостанали.

46

Анонимен

преди 11 години

За пореден път ще го кажа! За комичното образование в България са виновни единствено и само даскалите. Винаги е имало и ще има луди глави, но едно време учителите си бяха на място. Сега в тяхната гилдия има толкова много ***, че децата ги вземат на подбив. Този пример не е нито първия, нито последия. Даскалите да си изчистят ***, защото не виждам с какви очи иначе искат по-високи заплати. Същото се отнася и за лекарите. ВЪН *** ДАСКАЛИ, ЗАТВОР ЗА ЛЕКАРИТЕ УБИЙЦИ!

45

1

преди 11 години

idva slednia vupros kato si vuzpitash deto i go otgledash dobre kakvo se svu4va kato go pratish na u4ilishte i masata ne e vuzpitana na moral i kultura. A tova s pisaneto gramotno nezna4i 4e kato si neiak primerno 4e si losh 4ovek.

44

dgd

преди 11 години

Ами ... Наздраве!

43

Анонимен

преди 11 години

НЕЕЕ , ИМАЛИ СА ЧАС ПО ПРАКТИКА И УРОК НА ТЕМА "ВЛИЯНИЕТО НА АЛКОХОЛА ВЪРХУ ЧОВЕКА",.......ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е БИЛО И УЧЕНИЦИТЕ ДА УДАРЯТ БУТИЛКИ НА ЧИНОВЕТЕ , НО ........ПОЛИЦИЯТА ПОДРАНИЛА

42

Анонимен

преди 11 години

Ако знаете ,некои учителки как заработват лятото на морето.......

41

младеж

преди 11 години

До Доволен......и депутати

40

1

преди 11 години

130-то...зад Канала и ж.п.линията!ГолЕма новина.

39

Анонимен

преди 11 години

БРЕИТОВА Е ГОЛЯМА НОВИНА СЕНЗАЦИЯО БОЖЕ

38

до 35

преди 11 години

Децата ти са такива, кавито ти си ги възпитал! Съдейки по правописа, освен прости, твоите са и неграмотни!

37

Анонимен

преди 11 години

Млада учителка се явява в час със силен махмурлук. Едва говорейки, пита учениците: - Деца, какъв урок имаме с вас? - Математика, госпожо! - Добре, тогава диктувам задача: Две млади, интелигентни жени, изпили по една бутилка водка. Пита се в задачата, за какъв хикс им е трябвало след това да пият и червено вино?

36

Анонимен

преди 11 години

Какви чудеса прави алкохола!

35

до 35

преди 11 години

в твоя случай, ако децата ти се повлияват от ТАКЪВ ПРИМЕР, проблемът е в другите примери които получават, или може би в липсата имп.п. ако въобще имаш деца, не бих се учудил ако изобщо не ти се е случвало

34

Анонимен

преди 11 години

ПАЛАВНИЦА , ПОДПИЙНАЛА СИ , КАКВО ДА ПРАВИ ДРУГО......СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И В ПОРНО ФИЛМ ЩЕ УЧАСТВА ....НЯМА ЛОШО....ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ МУ

33

имигрант

преди 11 години

До: номер 25Ех, голяма работа, ми танцувало и се е на жената, нека си потанцува нали?Ако имаше пилон в класната стая сигурно щеше да се съблече гола и да танцува на пилона, ама какво от това нали?

32

Анонимен

преди 11 години

Голяма работа, поотпуснала се е жената

31

Анонимен

преди 11 години

ВЕСЬОЛАЯ КАМАНДА.....ПРАЗНИЦИ ИДВАТ ВСЕ ПАК , КОЛЕДНОТО НАСТРОЕНИЕ ЗАВЛАДЯВА ВСИЧКИ