128

член на ГЕРБ

преди 11 години

Разкайвам се и се извинявам, че гласувах за престъпното правителство на ГЕРБ !!! Хора като Цветанов и Борисов след падането им от власт трябва да бъдат съдени и вкарани в затвора!!!

127

румен221

преди 11 години

СЕГА СЕРИОЗНО - ЗАЩО В ЕВРОПА СМЯТАТ БОКО ЗА ЛАИКЗАЩОТО БЮДЖЕТА ДЯНКОВ, Е НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТЕН НА РЕАЛНОСТИТЕ!!!Националния интерес на ВСЯКА ЕВРОПЕЙСКА НАЦИЯ е ясен БЛАГОДЕНСТВИЕ НА НАЦИЯТА Проектобюджета е неадекватен, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия;4. Световна екологична криза;5. Българска структурно-управленска криза;Изхода е Преработка на бюджета, и ИСТИНСКИ РЕФОРМИЗаради:1. Световната финансова криза Освен Еврофондовете е нужно нисколихвено кредитиране на производството, от превишението на държавния резерв и само чрез ББР, в която да се внесат парите на държавните с над 51% фирми, при лихви 2-3%... 2. Световната продоволствена криза Поземлена реформа налагаща, ВРЕМЕННО, като собственици на земята САМО БЪЛГАРСКИ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА и само до 1 000 декара и 500 гора. Всички селскостопански плащания, да са за СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЯ (не на ратайте/арендатори-милионери) и възстановяване за държавна сметка на Хидромелиорацийте..., която продължава да ги унищожава!!!2. Световната рецесия Данъчно стимулиране и банкови гаранции, САМО ЧРЕЗ ББР, на износно ориентираните и най-вече крайни производства..., което ще раздвижи съпътстващите ги фирми4. Световната екологична криза - Строителството на Южен поток и Белене не по-малко от 33% са за Български фирми и затваряне на 50% от въглеродните ТЕЦ-ове чакат ни стотици милиони екоглоби, които ще ни върнат в каменната ера....5. Структурно-управленската криза възстановяване на институциите, под лозунга - Да върнем държавата на гражданите, и реформи:- В Здравеопазването Всеки гражданин с Лична дебитно-кредитна картова сметка здравно досие;- В Образованието - Масово Професионално средно образование в Техникуми и един западен език гимназийте, са доказана загуба на време (с изключение на физико-математическите);- В Регионалната политика шестте Социално икономически зони, да се трансформират в Области и държавни ОБРАЗОВАТЕЛНИ И НАУЧНИ поръчки, да се правят, освен в Софийския и трите специализирани, само в шестте Областни Технологични Университета.- Съкращаване на държавния апарат с 30%.- За наука - 2 % от БВП, концентрирани в БАН, Софийския Университет, 3 Специализирани и 9 Областни Технологични Университети.Всичко останало е Пустословие и Нищоправене..., което се нарича и рязане на лентички

126

възмутен

преди 11 години

ГЕРБ доказаха, че във всеки един момент за всеки един техен член може да последва нож в гърба! Всеки, който застрашава имиджа им, "кадърността им", "качествената им политика".... всеки един е потенциален техен враг! ГЕРБ не носят отговорност за нито едно свое действие и са готови на всичко с всички, само и само да са във властта и да продължават с лъжите, беззаконята си и геноцида над всички хора в тази държава!

125

Анонимен

преди 11 години

Барозу да си назначи чужденци за министри и съдии в България, а ГЕРБ да се махат като са некадърни и правят само батаци с назначаване на калинки и корумпирани.

124

BIG AL ::)))))

преди 11 години

Когато едно ренде ,турук, компир се изказва и неговото име е Цвъ., вече нищо не може да ни изненада..Той е 'специализирал" право :)))Става дума за Конституция, за Право , за Законност , за ИНСТИТУЦИЯ - а не за *** , които временно е на този пост :)Цвъ., явно и тези неща обърква :) Гледайки Плевнелиев, той се смята за прав ..Прочете ли Конституцията, ще види , че става дума за върховен главнокомандващ, разпускащ Нар. събрание - при определени случаи, назначаваш служебно правителство, с квоти във ВСС- можещ дори САМ да обяви война и т.н...Няма да му цитирам всичко на недоразумението Цвъ.,,..)ВСИЧКИ длъжности са "протоколни" , когато един или два прас-лука , компири , са начело на България ..)Тъпотата, глупостта е в такова настъпление в момента в България ,че не можем да я "асимилираме" цялата ..Тя е ежедневна, ежечасна, бликаща от чукундурите , начело на България ..Необхватна е ..))

123

Анонимен

преди 11 години

прочетете нещо обективно webcafe.bg/id_1309366873_Da_glasuvam_ili_da_strelyam

122

кк

преди 11 години

Гадничко и цинично е това изказване на този крадец, по случяйност Министър на вътрешните работи. Снощи и при Бойковия разговор с Диана найденова, когато тя го чукна за рейтинга на Президента, прозвуча една неприязън и пренебрежение от страна на Премиера, едва ли не, че Президента е само "декоративна" личност. Убеждението, че държавата е в ръцете на двама полуграмотници, се затвърждава. А това е страшно!!!!

121

Стършел

преди 11 години

Ролята на Президента беше превъзходно изиграна от ГЕРБ в едни вече предрешен краен резултат от питането на ЕС и призива на Б.Б. за отставка на В.Марковска. Президента трупа плюсове /че е независим/ при първия удобен повод, защото това ще трябва на ГЕРБ след изборите догодина, които те няма да спечелят, а президента ще играе важна роля при сформирането на поредната коалиция. И друго. ГЕРБ всячески се опитват да ни втълпят, че са на ТИ със сегашното ръководство на СДС - без да има нищо официално. Това се заклеймява от "вечните" вече бивши депутати в СДС и от ДСБ. Декларирането, че ППГ ГЕРБ ще гласува за издигнат конституционен съдия от СДС не означава НИЩООО. Това се потвърждава и от последното развитие с Гешева. Напротив прехвърлиха на неопитното ръководство на СДС горещия картоф намирането ЧИСТ И НЕОПЕТНЕТНЕН магистрат или прокурор, което явно е непосилно дори на ГЕРБ, БСП и ДПС. КОГО обслужва всичко това? На първо място ГЕРБ партия ръководена от бивши партийни функционери /или наследници на такива / на БКП поредната нейна разклонка под вещото ръковдство на ДС. На второ място олигарсите и мафията, които вече си имат държава България, които не искат по никакъв начин да се промени сега съществуващото статукво. На трето място и т. н. стан много дълго за четене.Крайния резултат, е че по всячески начин се опитват да ни убедят, че на следващите избори ням за кого и за какво да се гласува тъй като резултатът от тях ще е същият поредната коалиционна и БЕЗОДГОВОРНА ламя.

120

румен221

преди 11 години

ЦОКО,- ПОКАЗВАШ ПЪЛНО КОНСТИТУЦИОННА НЕВЕЖЕСТВО...:" - Цветанов обяви, че длъжността на президента в България е само протоколна. От думите му стана ясно, че с подаването на оставка Венета Марковска е спасила Плевнелиев от импийчмънт..."Но какво да очакваме от милиционерски ***, който смята, че...:- ЗАКОНИТЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ САМО С ЮМРУЦИ...- ЕТО ТОЗИ Е ГОТОВ В 21 ВЕК ДА ПРОЛЕЕ... БЪЛГАРСКА КРЪВ..., ЗА ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА СИ...

119

Бл.Благов

преди 11 години

В нормалните държави като хванат крадец,дребен мошеник или всеки виновен за дребно битово престъпление веднага на другия ден сутринта на съд и никакви условни присъди ,съдене и в затвора , може и да е за 5 дена ,но в затвора!

118

lelia_marche

преди 11 години

Явно Росен вече не е удобен на Цв и Боце, за това сега така са го емнали. Плевнелиев си беше доста прегрешил с тази постъпка по време на клетвата на Марковска, ама сто процента беше много добре подхлъзнат.

117

КенеКолоК

преди 11 години

На тази снимка все едно,че се показва от на майка си п*тката.

116

Анонимен

преди 11 години

Цветанов е луд и трябва да се въдвори принудително за лечение.

115

Патриот

преди 11 години

Гнусна криминална селска физкултурна физиономия ,типичен гербераст ***!

114

Граждански протест

преди 11 години

Страната е във Фалит Отново!Представителните политици си играят с Нас, защото Гражданите просто Нямат Постоянна Власт.Затова Вземете Всички Вие-Вашата Съдба в Своята Ръка!Пряка Демокрация е Решението за Това.Тогава и само тогава - политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите!Референдум за представителна или пряка Демокрация -това е изходът за ДЕМОКРАЦИЯ.Кой Тип Демокрация ще има утре и у Нас? Референдум със Своят Глас ще Реши Това за Нас!Действайте,Повтаряме Действайте Граждани.Цялата Власт е Ваша, а не на "представителниТЕ политици".Във Властта и по Конституцията на РБългария е Гражданите да Наложат Пряка Демокрация.Когато стане това - то Времето на Досегашните Безумни политици ще Свърши и ще Настъпи Времето на Обикновените Граждани.Докогато това е истина, това ще е Истината!

113

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ КРАДЕЦ ДОКОГА ЩЕ НИ ПРАВИ НА *** *** , ЩЕ СТОИ ПРЕД ОЧИТЕ НИ В ЕФИР ВСЕКИДНЕВНО И ЩЕ НИ ИЗНАСЯ ЛЕКЦИЯ ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА И ПРЕСТЪПНОСТТА И КАК ТОЙ СЕ БОРЕЛ С НЕЯ УСПЕШНО,ИМА ЛИ ПОНЕ МАЛКО СРАМ ТОЗИ НАГЪЛ КРАДЕЦ..СРАМ И ПОЗОР,УЖАС.

112

Анонимен

преди 11 години

Само тихо пред бати (Борисов), 'щото знае каратИ!

111

666! СУПЕР...

преди 11 години

...СЕКСУАЛНАТА ЛАМЯ ЦВЕТАНКА...!

110

подривна дейност

преди 11 години

От както гнилият режим на пожарникаря е на власт, не е заловен нито един чужд шпионин, нито един терорист, нито един контрабандист, нито един религиозен фанатик, нито един търговец на оръжие. Точно обратното, те са поощрявани в антидържавната си подривна дейност от Цецо Лажецо, чрез бездействието му!

109

Анонимен

преди 11 години

коя партия открадна пенсионните фондове през 1990год.?