29

??

преди 11 години

Що не ги интегрирахте бе братя френци?

28

!!!!!

преди 11 години

Франсетата са разбрали най-после,че ромите са си чисти *** !!!

27

АЛОООУ

преди 11 години

министър Валс ПОДЧЕРТА:Франция Щ Е П Р О Д Ъ Л Ж И с принудителното премахване на ромските лагери и ще оказва помощ за намиране на работа на ромите в собствените им страни."

26

Анонимен

преди 11 години

Веднага шести флот да се прегрупира в Бискайския Залив,да се направи морска блокада на Франция,ембарго,да се помогне на ромите в борбата им срещу сатрапите,които им нарушават човешките права.Свободата и демокрацията са в опасност.

25

Анонимен

преди 11 години

Мосюта французи!НАЙ-ДОБРЕ Е БАРТЕР!НИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ВИ ПРАЩАМЕ *** ПО ЛЕГАЛЕН ПЪТ,А ВИЕ НИ ПРАЩАЙТЕ ФРАНСЕТА ШПИОНИ ПО НЕЛЕГАЛЕН ПЪТ ЗА ДА ГИ БЪХТИМ ПО СЕЛСКИ!

24

Анонимен

преди 11 години

i men da me diskirminirat navsjakade i az shte napravja vsi4ko vuzmojno za da prejivjavam ! estestveno 4e shte krada za da jiveja ! *** sa takiva kakvito sa poradi diskriminaziata na "belite"

23

чичо Ганчо

преди 11 години

Това са едни хорица, които 90% се занимават с кражби проституция, правене на чевета, мързелива, неука и нагла зган. А белите хорица са длъжни да ги хранят и търпят.Крупни мерки:-без средно образование без право за гласуване-щом не можеш да храниш деца не ги правиш затвор или кастрацияНО това няма да стане и България ще стане катун.Спасение терминал 1 и 2.

22

Анонимен

преди 11 години

Само прости хора могат да правят много деца и да бият жените си като тъпани!

21

Ciganin

преди 11 години

Idvaaamm fanciqqqq

20

Анонимен

преди 11 години

Що не им плащате по 300 на месец и да си ги интегрирате там, както ни карате нас да правим? Нали сме ЕС, едно голямо, щастливо семейство??????

19

Z

преди 11 години

Браво на французите! Колко години им трябваха да направят този дулбокомислен извод, че ефектът от помощите бил отрицателен?! Този извод всеки българин можеше да им го каже веднага след като започнаха да подаряват пари на ***, за да си тръгнели от Франция. Това, че им трябваха години да го разберат, показва или глуповатост или по-скоро непознаване на "*** проблем". Това никак не им пречеше в миналото да ни критикуват, че не ги интегрираме и че дори ги тормозим.

18

Валентин

преди 11 години

Много нехуманно това

17

тревожно

преди 11 години

И ТЕРОРИСТИ ЩЕ НИ ДОКАРАТ.Над 40 са случаите, през последните две- три години на пътуване на жени от ромския квартал на Кюстендил за Кипър, с цел- сключване на брак с пакистанци. Цената на сделката е от 2 000 до 5 000 евро, по информация на източници на Дарик от ромския квартал.Някои от жените имат брак и деца в България, но не се връщат в страната. Единични са случаите, при които българката се прибира в ромския квартал с мъжа си от Пакистан. Най- често браковете в Кипър, като страна членка на ЕС са фиктивни, за пари. Бракът е с цел мъжете да могат да пътуват свободно в ЕС.

16

Kortez

преди 11 години

"Франция ще продължи с принудителното премахване на ромските лагери и ще оказва помощ за намиране на работа на ромите в собствените им страни." Сега разбрахте ли , че "интеграцията" и "толерантността" важат само за бедните членки на помията наречена "ЕС"

15

хахахаха

преди 11 години

Весело е, хубаво е, и отвсякъде се чува музика .....

14

Чиновник

преди 11 години

Французите пак нещо не са разбрали. *** не се гонят, а се интегрират. Такава е повелята на ЕС и Хелзинкския комитет. Да се стягат франсетата, да бачкат здраво, за да има за помощи и да се радват на мултикултурализма, за чието създаване са положили такива големи усилия.

13

бъдещето

преди 11 години

Тенденцията е Западна Европа да се прочисти от ***. Ще се наливат все повече пари във фондации и организации от Източна Европа за отглеждането им,докато ни превърнат в *** гето на Европа.

12

Анонимен

преди 11 години

ало франция ше ви пратим много ***, халал да са ви

11

версачи джупаров

преди 11 години

ша плашатат и ушити ша им плюштят сега имаме правата на човека и никой ни можи ништо да ни направи

10

Акълмайстор

преди 11 години

Шенген през крив макарон!Европа се напълни с мингияни!