27

sawall

преди 11 години

човекът си няма проблеми -- е, не яде всеки ден, но с това се свиква :). Потенциални изводи: 1) винаги може и по-лошо 2) проблемите ти са толкова големи за колкото големи ги смяташ. Рядко срещано добра статия!

26

Човекът Долар

преди 11 години

Аз работя на Wall street и живея в модерен триетажен апартамент в Манхатън и когато пътувам винаги отсядам в хотели и курорти с най-големите луксове за да мие удобно и приятно и да се наслаждавам на женска компания.Sent from my iTriplex

25

rainbou1

преди 11 години

Някой беше казал - някой някъде е щастлив и с по-малко, отколкото вие имате.

24

до 22

преди 11 години

Как пък се спи в банкомат, с пари ли се завиваш като влезеш в него?

23

с

преди 11 години

Приличат на костенурките нинджа.

22

.............

преди 11 години

Древните и мъдри хора са казали че " Който се задоволява с малко се научава да цени живота по добре "

21

Анонимен

преди 11 години

А бе покрай тия пусти ескурзии по Европата пробвал съм и в парк и банкомат и визоставени коли идр,, ама си искам в къ6ти !

20

Анонимен

преди 11 години

добре е , че са в колумбия....ако бяха тук , щяха да санират , електромер да им сложат , водомер и т.н.некоя мутра да е купила шахтата за 1 лев от общината и щеше да ги жули с наем, че свят да им се завие !(освен ако не са ***!)

19

nm

преди 11 години

последната снимка ем ного хубава, говори за истинска любов, такава каквато е по приказките.... а в нашия свят я няма :(

18

до 14

преди 11 години

Напълно възможна мисия, ако се възложи на Дянков. Той ще измъкне и камила през иглено ухо, но после здраво ще я поотупа.

17

Анонимен

преди 11 години

Голяма новина, няма що. Откриха топлата вода!Потърсете в YouTube "Living in the Sewers of Colombia " да видите за к'во става на въпрос.Същото е и в софийските подземия.

16

Анонимен

преди 11 години

To и русенския ром Веску Тупалуф обича да спи по автогарите, но това не му попречи да загуби достойно финала за купата на Сточна гара от Схабин Сгуреб с 0.5 : 3.5

15

галактика

преди 11 години

Май се радвам на тези хора. Имат си това, от което те са преценили, че имат нужда. И повече не им трябва !!!! До колкото виждам - жената е добра домакиня, подредено и чисто е. Кучето има огърлица от "перли".... Най-видно за мен обаче е това, че тези хора се обичат и уважават един друг.... Е това най-много ме радва!

14

банкерката Цура

преди 11 години

И аз и мойта Тиквичка бяхме така в началото, но с много работа и честен труд се издигнахме !

13

недоволен

преди 11 години

Имам една мечта, да вкарам в тази дупка Фидосова, но мисля че мисията е невъзможна. То, ако помислим, поне половината депутати няма да могат да минат през шахтата, тя е мерило за стандарт, който е гладен минава, сития - не. Боже, колко мъка има в тази държава. Аз съм от Враца и ще ви кажа защо бездомните хора там живеят в шахтите, във Враца няма приют за бездомни или някакво общежитие поне, затова са там. Хубавото е, че там е топло от тръбите на топлофикация Враца. Бог да ги пази тези хора.

12

люлин 9

преди 11 години

Аве, тия ако решат да остъклят ще им излезе супер тънко, батенце

11

Анонимен

преди 11 години

62-годишният Мигел Рестрепо живее вече 22 години със съпругата и кучето си БАСИ КУЧЕТО НА 22 ГОДИНИ

10

румен221

преди 11 години

ЧЕ КАКВО ТОЛКОВА...- ПРИ ПРЕБРОЯВАНЕТО ВЪВ ВРАЦА ПРЕБРОИХА ПОНЕ 30 ЖИВЕЕЩИ В КАНАЛИЗАЦИЯТА...- И ГИ ЗНАЯТ...- И ГИ БРОИХА..., БРОИХА... Оказа се, че един в канализацията в Колумбия е сензация, а 30-40 души у нас СТАТИСТИКА...

9

бгевропеец

преди 11 години

А ние живеем в асфалтиран турски ***. Къде е разликата?

8

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

КОЛКО МАЛКО МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕК.....