151

Анонимен

преди 11 години

186, нямa дa им говориш тукa тaкa! Тук искaт дa си пушaт, дa си плюят и друг дa е виновен.

150

до 185

преди 11 години

И какви са тези правителствени цигари? Аз лично цигари под 3лв не съм видяла, а като гледам скоростта, с която се палят една след друга една кутия на ден минава. И дори и да са два лева - това са ми 2лв по 30 дни - ето ти 60лв. Като нямам пари да купя храна на детето си, няма да си правя лукса да пуша и за 60лв на месец. 60лв по 12 месеца са ти 720лв - ето ти пари за почивка, за дрехи на детето.

149

Анонимен

преди 11 години

"А нека всички майки тук си празнаят дали пушат. Като отида лятно време на детската площадка с племенницата ми и гледам - всички седнали кафенце, приказки и цигарка след цигарка. От къде пари за цигари намерихте?"Това са от евтинките цигари, глупи. Тия, правителствените.

148

Анонимен

преди 11 години

Слагате ''социалната взаимопомощ" там където не и е мястото.Това трябва да е функция на социалните общности и това, че държавата преди 44та не е била "социална" изобщо НЕ означава, че обществото и хората не са си помагали.Даже напротив!Социализмът отчужди и направи хоарата в БГ зверове!Норм. функции на държавата не е да бъде 'социална' по ред причини.Едни пари, когато се съберат от хората и се разпределят от държавата им се губи края.Освен това се използват за манипул. на цели прослойки.

147

До 177

преди 11 години

дясен, а за какво е държавата, да пази твоите лични интереси ли? Ако семейството е основната обществена единица ще се намираме в каменната ера. Изключването на големи групи хора от обществената организация води до бандитизъм, грабежи, войни и кръв. У нас все повече хора изпадат в невъзможност да отглеждат деца заради "дясната", а в същост глобалистка политика на всички правителства, включително и БСП.

146

Анонимен

преди 11 години

Ей така се дресират избиратели: надбавки, помощи, ''безплатни" убавини!*** не е етнос, а начин на поведение.Като данъкоплатец не желая да плащам за отглеждането нито на '*** ', нито на ' българо-***', както и на който и да е тарикат!А това с децата си е PR акция стил БСП.

145

Анонимен

преди 11 години

В България всичко е перфектно стига само сте мрънкали. Пускайте Биг Брадъра, след малко почва и изобщо не му мислете, всичко е перфектно.

144

дясен

преди 11 години

Погрешна е тезата, че държавата, а не семейството е отговорно за отглеждане на децата. В противен случай раждането на деца се превръща в начин на препитание на лумпренизирани родители. И след време тези *** като порастнат какво ще стане?

143

1+1=2

преди 11 години

Спрете да дрънкате как е там и там и как е било едно време и т.н. Да се огледаме в сегашният момент какво може да се направи и да го направим задружно всички. Това и само това е голямата истина за всички нас и нашите деца.

142

За България

преди 11 години

Много ниски камбанарийки в тази България, бе хора! Защо един път не помислите като част от някаква общност, в случая народ? Всеки мрънка, плюе, сякаш от неговата чинийка са взели карначето. Добре е да има плурализъм в мненията, но това тук си е пълна оплаквачница. Има 1001 начина да се контролира безразборното развъждане на малограмотни получовешки индивиди. Защо да се наказват и малкото останали доблестни българки, родили и отглеждащи деца? Боли ме К@@ за Швейцария, Германия или Космоса!!!!

141

Анонимен

преди 11 години

Който не работи, не трябва да яде.

140

тони

преди 11 години

точно е ,пари само на работещите,стига сме издържали ***,защото вече не издържаме

139

Анонимен

преди 11 години

съгласна съм,нямали пари за памперси,а всички пушат вносни цигари

138

Анонимен

преди 11 години

*** правят по 5 - 6 деца и ги пращат да просят, всеки като донесе по 2 лв на ден и големия *** пали огън и прави един казан с чорба и яде цялата *** фамилия.

137

Анонимен

преди 11 години

V USA Помощи за отглеждане на деца получават само социално слаби. Между другото там обществото е настръхнало доста срещу една прослойка от обществото която го е превърнала в бизнес. Също както тука ***, само дето там в US не е обвързано толкова категорично и с допълнителен етнически характер на проблема. Тези проблеми не са чужди на никое съвременно общество, така че да не драматизираме точно за това. Апелирам всички като ходят да глсуват да мислят преди това, независимо за кой ще гласуват.

136

?????????

преди 11 години

преди 1945 година са имали по 9 или 10 деца държавата не давала помощ как сасе оправяли?

135

вики

преди 11 години

пари трябва да се дават само на работещите,знаете ли колко е майчинството в богата швейцария-6 месеца по 180 франка,за сравнение само ден в детска градина струва 120-150 франка,тук има професия майчинство ,знаеме от коя етническа общност и безконтролна раждаемост от тази общност,съответно прогресивно и безконтролно затрудняване на бюджета и работещите,които трябва да издържат тези хора

134

...

преди 11 години

Do 153 - ti da ne si socialno slab/slaba v US? I ako si shto te marzi da bachkash? Ako ne si v US ne govori gluposti. Decata sa vasha otgovornost, nikoi ne vi e dlajen da vi plashta kato gi imate. Ako nqmate pari ne pravate deca.

133

Анонимен

преди 11 години

А нека всички майки тук си празнаят дали пушат. Като отида лятно време на детската площадка с племенницата ми и гледам - всички седнали кафенце, приказки и цигарка след цигарка. От къде пари за цигари намерихте?

132

Анонимен

преди 11 години

vbox7/play:5c93327e