105

Анонимен

преди 11 години

Този *** Миро най-много дразни с комплексарската му физиономия и гейските дрехи.

104

Анонимен

преди 11 години

KRAINO NEPRIATNO SA6TESTVO ...

103

е

преди 11 години

Пацо е разглезен в семейството си, той е мамино синче отвсякъде, аре да не прехвърляме отговорността за всеки самовлюбен *** на обществото и "демокрацията". Винаги е имало и ще има такива хора. Мислете като възпитавате децата си, да няма после къде сбърках и в училище го развалиха. Но за предаването е перфектен. И не изглежда злобар. Освен това има сносна обща култура, на фона на останалите рапони.

102

Някаква прилика

преди 11 години

Както ние се гавриме с това момче така и световния елит се подиграва на Бойко Борисов.

101

пешо

преди 11 години

Такива самовлюбени наглеци - ПАЦОВЦИ се срещат все по-често. Те са ражба на това общество, на тази "демокрация", на начина на възпитание в училище, на средата, в която живеят. Въпреки уверенията, че това е игра Пацо си е такъв и в живота. Лошото е, че Пацовците се роят като ***.

100

Анонимен

преди 11 години

Това шоу е направено за милионите простаци пред тв екраните, които да плюят другите и да викат, ей тоя колко е *** и *** и по този начин да си вдигат самочувствието и да си мислят, че са нещо. Много е лесно да съдиш и да плюеш другите, но когато вас ви оплюят и осъдят дали ще бъдете пак толкова доволни и щастливи от себе си. Паца, номер 1 си!

99

интелект

преди 11 години

Хора, с това квази-шоу се цели отклоняване на вниманието от тежките проблеми на държавата, затъпяване на населението и комфорт за политическите и криминални престъпници!

98

Анонимен

преди 11 години

Тоя па Пецо кой е?

97

Анонимен

преди 11 години

Пацо бил самовлюбен. Ами вие мислите ли, че не сте самовлюбени ? Даже и да не си признавате сигурно сте по-самовлюбени от Пацата. Само че сте лицемери за разлика от Пацо.

96

πε

преди 11 години

Близо 20 часа чета коментарите,не Ви ли свърши помията която изливате в/у Пацата.Това момче е волна душа и мечтите ще си ги сбъдне-ДАНО.Недай си Боже, да имаше и някакъв и физ недъг,щяхте да го стъпчите в калта,такава е природата на българина.Не поощрявам простотията, но трябва да се подаде ръка на такива мл хора,това не е порок, живота е пред него и всички млади.Бъдете живи и здрави!

95

Гербер

преди 11 години

Пацо = Бойко!

94

Анонимен

преди 11 години

ПАЦА ТИ СИ НОМЕР1. ПОЗДРАВИ ОТ ПЕРНИК!

93

до 91 от 84

преди 11 години

Аз такова долно шоу не гледам, в което не виждам нишо интересно освен да гледам жалкия сеир на *** от палячовци опитващи се да станат известни без никаква дарба и мозък...болното в случчя е да гледаш тая пумия, защото има много по забавни шоута и предавани, но прости хора няма смисъл да се поучават...те не вдяват!!!

92

Анонимен

преди 11 години

По- добре Пацо да ни забавлява, отколкото Бойко да ни управлява.

91

сериозен до циганин

преди 11 години

Ти се кодошиш, ама ако Пачо е президент, ще сме доста по-добре! Поне няма да лъже овцете!

90

Анонимен

преди 11 години

Много го плюете Пацамун, обаче ако вие бяхте на негово място и 12 човека ви нападат и плюят, защото са алчни злобари и мечтаят за пари, дали вие нямаше да реагирате като Пацо ? Нима Пацо не реагира по най-естествения и нормален начин ? Другите не реагират като Пацо само заради парите! Иначе ако са искрени и истински щяха да казват думи подобни на пацовите. Или вие предпочитате къцита, които колкото и да ги плюеш нищо не казват, а си мълчат.

89

Анонимен

преди 11 години

мисля че е прав с боко са на едно ниво мили родни простаци, шоумени и позьори.

88

циганин

преди 11 години

ПАЦО - Президент!

87

vesi

преди 11 години

po glupav ot tova ne moje da byde.kolko e vliuben v sebe si.pylna prostotiq.................

86

Пацо, мацо

преди 11 години

Тоя е пълен ***!