56

Анонимен

преди 11 години

Загуба. Вместо да отиде и да пръсне кофта на тъпата кифла, дето му е изневерила, той се самоубил. Жалка картинка. Това мъжете сме станали много мекушави.

55

Горкият човек!!

преди 11 години

Човече, нещастни, гърми се в главата на тези, които са те сдухали, не в твоята! Или нещо по-малко, от рода на средна телесна повреда, но не и да минеш на саморазрушение! Както и да е, късно е вече....

54

Бобий

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯГледам, че си се постарал да напишеш доста коментари, но по- добре не се напрягай повече. Човешките отношения никога не са били разбираеми за турците. Няма смисъл да дълбаеш в материя, която ти е гентически заложено да не разбираш.

53

Анонимен

преди 11 години

Хаха вече платените драскачи на ГЕРБ на неграмотни ли се правят?

52

bobo

преди 11 години

e.....i mu mai..a.... losho, gadost.

51

Анонимен

преди 11 години

До ivan.verona.italia . ТЕ ПЪК ИТАЛИАНКИТЕ БОБ ХВЪРЛЯТ ЗА ТЕБЕ ! КОЙ ЗНАЕ КОЛКО МЪЖЕ ОТ БЪЛГАРИЯ СТЕ СЕ СЪБРАЛИ В ЕДНА КВРТИРА И СЛЕД РАБОТА ВСЕКИ ЧАКА РЕД ДА ВЛЕЗЕ В БАНЯТА ИЛИ ТОАЛЕНТАТА ЗА ДА ЛЪСНЕ БАСТУНА ! А МОЖЕ БИ СЕ КЛАТИТЕ ЕДИН ДРУГ ,МЪЖ С МЪЖ ,КОЙ ЗНАЕ ?!

50

да за 56

преди 11 години

Ако хората са интелигентни, те знаят, че "свободата, Санчо, е висше благо"( още преди няколко века- въввсякакъв аспект!)Раздялата . изневярата и разводът не са причина за самоубийство или убийство.Продължаваш живота си."Една врата се затваря, друга се отваря".Знаем, че и децата "не са наши деца.Те са стремежът на живота към самия себе си"( това пък арабин го е каза преди много векове.)Така че висша форма на невежество е да се самоубиеш или убиеш затова, че някой( някоя) не иска да бъде с теб.

49

ivan.verona.italia

преди 11 години

KATO VIJDAM NIAKOIA bULGARKA , bIAGAM , KOLKOTO MOJE PO NADALE4.

48

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Винаги съм казвал ,че влюбените са загубени ! Това те прави зависим , докато си обичан -добре ,ама като ти бият шута може да вземеш някое неадекватно решение като в случая ! Обичай ,уважавай ,мисли и недопускай да се влюбиш ,винаги си представяй ,че някой ден може да те напуснат и си адаптирай мозъка ,че това не е трагедия и ще ти се усмихне друго щастие !

47

Тъпанар

преди 11 години

Да се самоубиеш заради някаква Варненска гагаузка трябва да си много ***..Жените във Варна са известни с това че са грозни, с огромно самочувствие и от 13 годишни са се ши*али с целия квартал и всички 'вървежни аверчита'

46

Анонимен

преди 11 години

Всеки нормален мъж би умрял при раздяла с жена си... ...като се напие от кеф... ...до смърт!

45

агент Мълдър

преди 11 години

Истината е някъде там! Но все пак жалко за младия човек!

44

Сандокан

преди 11 години

Онзи дето го взривиха в Ауди-то и той се беше самоубил, или май беше инцидент - просто му е гръмнало турбото на дизеловото Ауди. Кофти нафта в Бг, какво да правиш...

43

Анонимен

преди 11 години

Абе като знам какви са журналистите, накрая ще излезе, че не е 33 годишен мъж, а 80 годишна жена и че смърта не е заради самоубийство, а я убил внука й наркоман за да вземе пенсията и... с две думи не знаем какво е станало и защо ама бързаме да пишем кой бил виновен, какво стано, защо станало и т.н.

42

до 47 Стефка

преди 11 години

Да платиш за една миризлива дупка значи че не уважава себе си

41

Стефка

преди 11 години

До до 37 Ами това си ми е името а и аз не споря.При спора има аргументи а ти си един *** ! :)

40

Стефка

преди 11 години

До ? Мммм не се притеснявай преглътнала съм го.Иначе и ти може да пробваш но се страхувам,че с това отношение ще стане само ако си платиш(и пак не е сигурно)

39

Анонимен

преди 11 години

Във варна са най-големите мафиоти и разбойници!!Кой вярва на тази скалъпена история!!Те колко извесни в града се споминаха все при инциденти!!:))

38

от нета

преди 11 години

НАПОМНЯНЕ Никога да не забравя,че когато ми се случив къщи дама да оставя,към табелата"зло куче"и "зла ***"да прибавя.

37

Анонимен

преди 11 години

Тоя пък заради една кифла да си посегне на живота!Кифли колкото искаш!!!