87

Анонимен

преди 11 години

Защо в бе-гетото ,съществува термини ,като:---БЯЛАТА МАФИЯ---?

86

???

преди 11 години

До Анонимен 91Защо е тази дискриминация преди/след 1975 г.?А не искаш ли да въведеш правило,родените след 1975 г. имуществото им да се пази само от частни охранителни фирми,а на тези преди 1975 г.-от държавните правоохранителни органи?Защо все разделяте хората на групи?

85

От 89

преди 11 години

Плащаш осигуровки от 2000-та г. Ако не внасяш 3 м. на 4-тия си с прекъснати здравни осигуровки, при положение, че си внесъл до момента хиляди лева. В същото време друг не е внесъл и стотинка, но когато му се наложи внася за 3 г. назад /около 600 лв./ и вече е здравно осигурен. Е това е парадокс. Някой който е внесъл в пъти по-малко от теб, вече има по-големи права от теб. Това е България /или по-точно Чалгария, Тикволандия/

84

Анонимен

преди 11 години

До !Ми лекарите като са безгръбначни,какво се учудваш?

83

Анонимен

преди 11 години

до 89 Знам че има такава система в нормалните държави,искам и тук да започне въвеждането на такава.Наример родените след 1975 година да започнат да внасят пари във личната си сметка а родените преди това да бъдат лекувани на държавна такава.

82

!

преди 11 години

"чл. 325 от НК пише - за прояви на жестокост към гръбначно животно, причиняване на смърт, тежко или трайно увреждане на гръбначни животни насилникът да се наказва с лишаване от свобода от 3 години и глоба от 1000 лв. до 5000 лв. И ако някой от вас има съмнение дали трябва да бъде подкрепен законопроектът, просто се замислете защо наказанията за бой над гръбначно животно са такива, а наказанията за бой над лекари са 200 лв.", заяви Ваньо Шарков.ТОЧНО НА МЯСТО КАЗАНО !ПОЗДРАВЛЕНИЯ,ДОКТОРЕ !

81

До 78

преди 11 години

Такава система на здравеопазване има в редица страни. Така, че не е необходимо ние българите да откриваме топлата вода. Но за управляващите е много по-изгодно както всичко останало и отговорността в здравеопазването да е размита. И аз искам парите които внасям за здравни осигуровки да отиват на моята сметка, както заплатата например. И човек да се лекува докато има пари в сметката. Като свършат да си плаща в брой. А сега какво се получава на практика. Внасяш да предположим по 50 лв месечно.

80

Анонимен

преди 11 години

Виждам, че след приемането на тоя закон садо-мазо случаите ще зачестят, а после доктора да оди да се оплаква ха ха ха да живеят гей парадите.

79

varg

преди 11 години

С този закон подкрепяте убийците в бели престилки

78

Анонимен

преди 11 години

С този закон ще има повече пребити докторчета.Някое докторче ако ми е искало рушвет или ме е лекувало нескопосано,какво ми пречи да го причакам след смяната,когато вече не е доктор и да го пречукам?

77

Анонимен

преди 11 години

Голяма грешка. Трябва целият български народ да бъде защитен от ***.

76

Анонимен

преди 11 години

А затвор за лекарски грешки, довели до смърт или трайно осакатяване ?

75

до 67

преди 11 години

Започваш да стопляш аз че съм лекар *** такъв съм и какво е направиш ще ме налбиеш и гупако вниавай че айпито ти свети и отиваш в панделата за 15 год *** неизклатен.

74

Анонимен

преди 11 години

ДО 74Кога ще има и закони за побой ,...на обикновения гражданин в Бе-гетото...?

73

Анонимен

преди 11 години

До 77Пациентът винаги е с извити ръце,защото при него положението почти винаги е спешно.Ако тръгне да си търси правата в съда най вероятно ще ритне камбаната,тъй като делото ще се води поне 4-5 години.Според теб дали има справедливост в този случай?

72

Анонимен

преди 11 години

Мисля да си купя една докторска диплома ся и ставам доктор и аз а не самозванец важното е че моята полиция ще ме пази ха хаха ха ха.

71

Анонимен

преди 11 години

Супер! Вече лекарите са защитени. Защитени са и полицаи и магистрати и депутати. Само нас обикновените българи могат да ни налагат и бият без сериозни последствия. Супер!

70

Анонимен

преди 11 години

Няма да има побоища ако всеки сам си избира при кой доктор да отиде и да си плаща за услугата на място.Защо трябва моите пари да минават през държавната хазна и после да се връщат при мен под формата на нескопосана услуга?Такава реформа трябва да въведете!Всеки сам да си пави здравни вноски във лична сметка!

69

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 76 от 74За такива няма ли други средства,предвидени от закона,за да изпълняват съвестно задълженията си?

68

Анонимен

преди 11 години

До 74Съгласен съм че не трябва да има саморазправа,но не мислиш ли че наглите,недоучени,взимащи рушвети доктори провокират хората?