73

Анонимен

преди 11 години

Затова гласувайте за Волен за да изрине всичката тая мързелива администрация - иначе пак ще бачкаме за 300лв и ще плащаме огромните заплати на тия индивиди,даже и осигуровките.Събудете се!!!

72

Анонимен

преди 11 години

Е те и в Гърция или в ЕС са все комунисти и там ли комунисти управляват, та затова са толкова добре и са задлъжнели да гуша, а чиновниците им гепат огромни заплати и си бъркат в носа.

71

Анонимен

преди 11 години

На тези от администрацията,дето стоят седейки по цял ден им казвам "хемороиди" или "книжни плъхове" - рядко мързеливи и корумпирани са

70

до по Вазов

преди 11 години

Ти завиждаш ли, че така окачествяваш кой си кати краката и кой не. Май просто те е яд, че нямаш работа. Или искаш да се набуташ в държавна, ама не си достатъчно квалифициран и способен за това. И от яд и завист оплюваш хората. ***!

69

Анонимен

преди 11 години

3 хиляди лева за депутат и 4 хиляди лева за съдия или прокурор.

68

Анонимен

преди 11 години

Най-големия куриоз на нашата държава е, че вече 23 години соцкомунисти строят див убийствен капитализъм.Ако така продължава България няма да я има.

67

Ангел

преди 11 години

Турция ще строи АЕЦ или ВЕЦ до българската граница. Това каза турският президент Абдула Гюл по време на пресконференция с българския му колега Росен Плевнелиев, който е в Турция на официално двудневно посещение.

66

Ангел

преди 11 години

СЛЕД 10 ГОДИНИ СЛЕД ЗАКРИВАНЕТО НА КОЗЛОДУЙ ЕТО ОТ КЪДЕ ЩЕ ВНАСЯМЕ

65

до 63

преди 11 години

Ти си ***. Защото не знаеш какво пишеш. Тези с купоните не са държавни служители, а служители в частни фирми на които действително се дава всеки месец сума в купони. Например такива фирми са чуждестранните като НР и Хюндай. Така, че айде не се чисти от своята кал по другите.

64

Пропадаме !

преди 11 години

Прочетете за гръцката криза и ще видите, че и при тях така е почнало. Преди избори, управляващите дават пари на армията от държавни служители. Те са най-лесната мишена за подобен вид агитация, защото са хора, които не обичат промените и ги е страх от рисковете. Държавните служители навсякъде по света са най-консервативни и най-подкрепящи властта.

63

по Вазов

преди 11 години

И те си клатят краката и си получават заплата...

62

по Вазов

преди 11 години

И те си клатят краката и си получават заплата...

61

Анонимен

преди 11 години

Интересно как нито един от частния сектор не си показа двете ведомости дето ги води и колко данъци е укрил. Но всички ревът като видят, че някой доброволно показва чистите си пари и удръжки. Злобен и завистлив народ. Секретарка в частна фирма взема 600 лева минимум, а вие искате експерти с висше образование да получават 300 лева и да управляват държавата. Пфу! Българин го научи и не го обиждай повече на интелект.

60

61

преди 11 години

61, Ревеш за България и българщината... пишейки на латиница :)

59

OFF

преди 11 години

То да са само заплатите и бонусите към тях,ами ваучерите за по 200/300, че и повече лева всеки месец.Не сте ли виждали в големите търговски вериги как за пълни колички се разплащат с хартийкии хилядарките пак им остават!?

58

...

преди 11 години

До тези който не вярват че средната заплата е ~1181 лв.: - 1 шеф с 4000 лева заплата - 5 подчинение с 400 лева заплата Средната заплата ~ 1166 лева. Това е Българската държавната администрация. Честито!

57

ot 57

преди 11 години

.. sy6to e decentralizirana. Tuk poiskaha da razpredelqt administraciite iz cqla Bulgaria i sofianci se orewaha ortalaka. Bilo typo, bilo ne znam si kakwo. Komunisti4esko mu e misleneto na bylgarina i Bulgaria i sled o6te 500 godini nqma da stane Germaniq. Ako ne iz4ezne do 50 godini izob6to kato dyrjawa.

56

цитат

преди 11 години

Не се полъгвайте, че тези, които държат парите, държат и бъдещето ви, защото тези пари,те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си.В. Левски

55

Хитрец си, Бойко !

преди 11 години

Хитър е Боко. С държавни пари си купува гласовете на държавните служители. Гърците го правиха дълги години и сега цяла Европа им изсипва пари за да не фалират. Лошото е, че на нас Европа няма да помогне, защото не сме в Еврозоната и еврото не зависи от нас. Затова стягайте коланите, глад ви чака !

54

ot 56

преди 11 години

Za towa i wsi4ki se typ4at w Sofia, a sofianci nedowolstwat, 4e "selqnite" sa oti6li pri tqh. Typite kratuni na komunistite ne uwrqha. Poglednete Germania. Poglednete q samo. Znaete li kyde im se namira KAT?!?! W edno grad4e Flensburg (90 000 jiteli), ne w Berlin. Znaete li kyde im e rabotnata agenciq? W edno drugo neznajno dori za nemcite grad4e. Znaete li za6to?!?! Za da ima rabota za wsi4ki, ne samo w stolicata. 4astniq biznes se samorazpredelq sprqmo dyrjawnata infrastruktura, koqto ...