34

AHAЛИН

преди 11 години

това момченце от снимката няма манталитета на лидер и председател.. един комплексиран тип от малко градче на който интригите и несъстоятелните политически решения са му при сърце. не е дорасъл за голямата политика.

33

ДСБ новини

преди 11 години

ДЕКЛАРАЦИЯ На Синята коалиция относно предателството на българските интереси в преговорите за Южен поток Правителството на Бойко Борисов предаде интересите на България подписвайки договора Южен поток. Прие на наша територия газопровод, който е продължение на руската газопреносна система, от който няма ползи за българските граждани. Нашата страна няма да получи никакви транзитни такси до изплащането на инвестицията за изграждането на Южен поток. Защото: Първо, инвестицията бе недопустимо завишена от 1.1 на 3,3 млрд. евро едностранно от Москва, при това без ОВОС и без окончателен технически проект, без който не може да се определи размера на тази инвестиция. Второ. Предвиденият срок за възвръщането Й е 25 години. Но е изчислен при запълване капацитета на тръбата. Това няма да стане, поради неспособността на Газпром да подава 63 млрд. м3 годишно. Трето. България ще губи 40 млн. лв годишно транзитни такси, защото ЮП прави ненужен 90-километровия участък от националната ни газопреносна система от румънската граница до Провадия. За българската страна не е предвидена компенсация. Четвърто. Размерът на новите транзитни такси ще бъде определен от компанията Южен поток България, в която Газпром има блокираща квота. Русия ще цели те да бъдат намалени до минимум, за да повиши конкурентоспособността си на европейския пазар. Това означава, че Кремъл ще придобие собствеността върху Южен поток България и оттам - безсрочното право на собственост върху газопровод на европейска територия. Договорът нарушава европейското законодателство, защото не допуска по Южен поток да се транспортира газ от трети страни. Третият либерализационен пакет на ЕС изисква 50 % от обема на тръбата да се предоставя на други доставчици. България няма да има право да достави по тръбата закупен от нея газ от трети страни. Синята коалиция ще поискаме среща с комисаря по енергетика. Ще запознаем ЕК с нарушаването на европейските договори. Ще настояваме за тяхната намеса за отстраняване на нарушенията. Това е последния начин да бъдат защитени българските интереси в договора за Южен поток.

32

anonimen

преди 11 години

До Т.Дончеваpravilno i da iska nemoje da stigne negovoto nivo,to nadali ima tolkova dolno nivo nqkoi drug v parlamenta,ministerstvo i pr.Boiko e na nivo 0000,neobrazovan,prost selqnin ot bankq

31

Спонги

преди 11 години

До IQ146Другарю милиционер. Нека първо да уточним за какви кражби става дума, защото регистрирани такива няма. Второ, всички знаят, че Костов е виновен както за жегата това лято, така и за слънчевото затъмнение. фактите говорят, обаче, че само при неговото управление е имало гражданско общество и наченки на Пазарно стопанство. 11 години след като не е на власт всички се оправдават с него, но Господ е свидетел, че само той може да възстанови държавата. Много поздрави на Господарят ти ББ.

30

Бате Гойко Митич

преди 11 години

ПРОТЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯна НИС и членове на МСДС срещу неадекватната и ликвидаторска политика на ръководството на господата Кабаиванов, Арабаджиев, Марков и компанияЗатова замразяваме членството си в СДС, спираме плащането на членския си внос в знак на протест срещу вашите ликвидаторски действия и като израз на категоричното ни разграничаване от това ръководство, неговото поведение и изявления, до момента на подаването на оставка от ваша страна.Присъединяваме се към Национален съюз Единство като изразител на автентичното СДС -некорумпирано, некомпрометирано и независимо!Засрамете се господа и се оттеглете, преди да е станало непоправимо късно!peticiq/protest-declaration_msds

29

СЕЛЯНИН

преди 11 години

Разпускайте СДС и да правим СЕЛСКА ПАРТИЯ с 30 % подкрепа!Това е истината за БЪЛГАРИЯ!

28

Анонимен

преди 11 години

Ха, ха! По светлия пример от началото на 90-те години сега очаквам основаването на партия "СДС - извън СДС".

27

Исторически факт

преди 11 години

СДС умря заштото се върза на номера "мирен преход"!Сега вече е ясно, че трябва един як немирен преход, ама май е късно...

26

Анонимен

преди 11 години

До DeDe от 14Приемам уточнението,имай го и ти впредвид занапред.

25

chicago

преди 11 години

До 19 Ти можеш да си гласуваш за когото си искаш,живеем в свободна и демократична страна.Зададох въпрос,не ми отговори.Другото е общи приказки.ДСБ е най силната истинска партия в център дясно.

24

DeDe до 14

преди 11 години

До 14 .Не говоря за обикновените турци. За Доган и неговата крадлилава клика която огтабва турското населени и го манипулира.

23

получовек

преди 11 години

Кюфтето Кабаиванов е поредното нищо,което обслужи властта на новите комунисти !!! Анатема !!!

22

Анонимен

преди 11 години

19 а ти колко политици от ранга на Костов виждаш сред сините , за другите партии няма какво да говриме.

21

IQ146

преди 11 години

До Илия ПетровкАКВО ЩЕ ОТГОВОРИТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО СЧИТАТ, че Иван Костов е отговорен за допуснатите КРАЖБИ по време на управлението на СДС?

20

ДО 13

преди 11 години

АКО ВИ БЯХА ПЕРДАСАЛИ ПОЯКО СЕГА ЩЯХТЕ ДА СТЕ ПО УМНИ А СЕГА СИ ОСТАНАХТЕ СЪЩИТЕ ПРОСТАЦИ

19

IQ146

преди 11 години

До chicagoТолкова е просто... Ако Иван Костов не се оттегли, значи не говорим за обединение, а за присъединяване на остатъците от СДС към ДСБ. Това не е обединение, а анексиране или каквото там му е името... За такова нещо АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ...

18

Илия Петров

преди 11 години

Комисията по досиетата провери всички публични личности на партии, в това число и на ДСБ. ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ В КОЯТО НЯМА ДОНОСНИЦИ НА ДС Е ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ. Ако не искате да върнете тоталитаризма в България, когато коментирате дадена личност, първо се осведомете, а не фантазирайте напразно. Костов напусна СДС, защото е промукана от агенти на ДС, които и сега управляват разгромената партия. ТОВА Е ФАКТ !

17

Анонимен

преди 11 години

10 къде ти се привижда ДС бе математиче , само СДС и ДСБ няма бивши ченгета , не ти ли го казаха преди последните избори , вие като навити пружинки си повтаряте едно и също

16

chicago

преди 11 години

До МатематикЕдинствената партия в момента която няма в редиците си ДС-кадри и бивши комунисти.Явно ти си от хората които без да мислят слагат всички в един кюп,точно така както иска и неформираната милиция.

15

Т.Дончева

преди 11 години

Не мога да разбера хората на Станишко какво толкова жалят за старото СДС. Нали си имат патерицата ДСБ и Костов. Сигурно си мислеха , че като спънат П.Стоянов за конст. съд голяма работа са свършили. Да ама не. Пак ще си изберат който ГЕРБ искат , но кухата лейка Станишко никога няма да стигне нивото на батко си Б.Борисов.