61

Ристу

преди 11 години

Светът е тесен за дебелите жени.

60

666! СУПЕР...

преди 11 години

200-килограмова жена почина,....ТЯ НЕ МОЕ ДА ПОЧИНЕ ШО Е МНО ТЕЖКА...!

59

тя си е унгарка

преди 11 години

никаква американка не е, унгарка си е. И да я бяха качили на самолет щеше там да почине - аз не знам как на такива им позволяват въобще да летят. Да не говорим, че трябва да плаща за 3 билета - след като мен ме карат да плащам за наднормен багаж и "наднормените" хора да плащат

58

?!

преди 11 години

Пореден пример за невежеството на американците, как може да не се довери на унгарските лекари, това си е чисто самоубийство ..

57

Ханко

преди 11 години

Значи вижте как се става милионер в "Новият свят". Жените се. Почвате да угоявате жена си докато не заприлича на диплодок. После чакате някой да я ощипе, тя да се гътне и после на Бахамите се заобикаляте със стройни българки.

56

lol до 37

преди 11 години

инжинереее, може и математиката да ти върви, ама иначе си *** като манастирска джапанка, или поне толкова ограничен. същността на болестта е точно в това - тъпчеш се, защото организмът ти го изисква и самият ти го искаш, а дали това ще те погуби е друг въпрос. анорексията е подобно заболяване, умираш бавно от недохранване, обаче психиката ти продължава да казва, че си дебел и имаш нужда от диета. ей, прости и неуки ще си умрете и все в чуждото канче ще гледате. лека и пръст на жената.

55

malchev

преди 11 години

e kade da q kachish takava svinq we chovek, kak vuobshte sa q izkarali ot shtatite s podvodnica li s korab li s kvo..

54

Анонимен

преди 11 години

Правилно ги съди може ли са да купят едно кълбо сезал или тел и да я вържат за седалката така им се пада.

53

666! СУПЕР...

преди 11 години

...АБЕ ГОРЕ ТОВА РЕКЛАМ НА СТОЛ ЛИ Е ИЛИ НА ГУЗ...?

52

бай Шано

преди 11 години

не се доверила на месните лекари !? какво ли се чудя ,един колега не може да им обясни на испанците ,че и в румъния има детски градини и хората ходят на училище ,какво остава за богопомазаните задокеанци

51

666! СУПЕР...

преди 11 години

...БАТИ СЕКСА ТАЯ 200 КИЛА ... САПРУГА КОЛКО Е...?

50

Анонимен

преди 11 години

Има над 9 хиляди коментара под тая новина в йаху. Ако се зачетете в тях и после тук ще видите защо никога няма да се оправим.

49

Цвета

преди 11 години

къде е тръгнала като е в такова състояние,загубени американци откачалки

48

Анонимен

преди 11 години

Безспорна трагедия на семейството и дано духа и почива в мир, но всичко звучи нелепо за мен. Диабет, Ампутиран крак, Свръх тегло, Бъбречно заболяване - има много хора и в по-тежко състояние, но да прелетиш атлантика и да не се довериш на лекарите си е малко самоубийствено. Имала е алтернатива, но е отказала лечение - грхота е сега мъжът й да търси милиони.

47

mitko maldjiev

преди 11 години

po dobre da osydi McDonalds

46

Анонимен

преди 11 години

еми да беше приела помощта на унгарските лекари... ама нали амеркинаците са богове и по-добри от тях в никоя област няма...иначе горката жена, тежък живот е водила и нека богя прости.

45

Анонимен

преди 11 години

Тази жена е мечта за хотелиерите с ол инклусив.

44

Анонимен

преди 11 години

А ние даваме по 10 лв на ден за храна.Баси живота.

43

до 47

преди 11 години

Тази жена, лека и пръст, е била дебела защото просто е яла много, поинтересувай се малко за дебелите американци и ще ти станат ясни някои неща. Станала е иналид в следствие от диабета, който пък е в следствие от кое....от затлъстяването! А факта, че въпреки бъбречната криза не е пожелала да отиде на лекат там кадето е била, сам по себе си говори за глупостта която е проявила! И не, не изпитвам съжаление към подобни хора.

42

До 46

преди 11 години

Жената е инвалид бе, *** ! С ампутиран крак и т.н, какво искаш да прави ?! Да почива в мир и точно така, нека да съди онези противари !