7

Анонимен

преди 11 години

Добре де , макетата мразят открито България и всичко Българско а тръгнали паспорти да вземат. Според мен ги вземат да могат да пътуват по ЕС иначе Българофобията е дълбоко вкоренена в тях. Албанските *** скоро ще ги смелят на 100% но по-лошото е че ще се насочат после и насам а с тях няма оправяне.

6

Оногондур

преди 11 години

Всичко това е много хубаво.Но я да питам,тия хора запазват ли и другото си гражданство? И ако го запазват,като какви се чувстват?Как се самоопределят? Въобще,цялата тази дивотия с двойните гражданства трябва да се преустанови.

5

Анонимен

преди 11 години

Раздават това гражданство на макетата като безплатни картофи на пазара, а те ни крадат историята най-безочливо без никаква реакция от мекотелото младенов и др. политици. Не го заслужават тези *** които в най скоро време ще се превърнат в анклав на албания. Бях в гадното скопие преди две години, прилича на *** махала, хората са супер огрухани, и всичко е много вехто :)) Дерзайте албански *** не ви искаме тук!!!

4

уъ

преди 11 години

Лесен начин да си гражданин на Европа.

3

Анонимен

преди 11 години

Лека, по лека ще асимилираме македонската народност. Каква по-хубава стратегия за законно превземане без военни действия, може да се измисли. Това си е на Доганчо стратегията..

2

Петьо-Евреи

преди 11 години

По добре македонци те са малко не адекватни но все пак са християни и достатачно мирни и работливи хора. от колкото турци , араби и всякакви други *** мюсюлмани!

1

Nestorov

преди 11 години

Тоест половината не са чужденци