68

dan

преди 11 години

нещата си идват на мястото истинското дясно трябва да работи заедно

67

Проверка

преди 11 години

Или си костовист,или ***...има и трето-***.

66

Анонимен

преди 11 години

ей голяма радост ги тресе *** , вижте това беше необходимо на СДС за да възкръсне , това ръководство на СДС с некадърните си ходове ще направи мнго повече от която и да е програма , която хората така или иначе не четат.

65

Анонимен

преди 11 години

87 какви 4 мандата не помниме я повтори

64

Анонимен

преди 11 години

Дойде времето за самозакриване на СДС като естественоотмрял политически организъм, заченат порочно от ДС и БКП в края на 1989 г., за да легитимира псевдодемкрацията в БГ и пренагласата на комунистическата номеклатура и децата й в хищни капиталисти и унищожители на народа!Там дето липсва акъл има много страдание и бедност!

63

Анонимен

преди 11 години

Тези номера се учеха в Симеоново.

62

johnny walker

преди 11 години

Г-н Карловски колбасарино, ти даваш ли си изобщо сметка какви чудовищни нелепици говориш? Даваш ли си сметка кои си, къде се намираш и с какво си се захванал? Искаш от десния избирател да подкрепи коалиция със следните хора:1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.2. Цветан Цветанов комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !3. Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Николай Младенов комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .7. Симеон Дянков стипендиант на фондация Людмила Живкова !8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд Чавдар !10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...13. Аню Ангелов Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като Социалисти !,Ти си изключително изтрещял човек, за какво говорим изобщо??? Както винаги, Иван Костов се оказа прав. Ама има ли кои да сллуша?

61

помните ли

преди 11 години

какво ви казах преди време? 4 мандата са това,под една или друга форма. 4 мандата са си 4 мандата,както и да го погледнеш.

60

някой

преди 11 години

Неведнъж пиша тук, че това, което се случва със СДС (безкрайното люспене и цепене) е наказание за разкола, причинен на Църквата. Опитаха се да я разцепят, сега те ще ще цепят, докато не остане само един човек. Наистина, страшно е да разгневиш Бога!

59

Анонимен

преди 11 години

83 защо триеш бе ***

58

Smokies

преди 11 години

Who the fack is Кабаиванов ?

57

Анонимен

преди 11 години

80 много си ехиден Генади , той твоя Бориосов е майка Тереза нали , смотльо

56

БСП

преди 11 години

до СДСВие сте наши хора вече. Идвайте при нас - да станем отново едно цяло - да смажем на главата на змията - скрила се до тиквата на бостана.

55

Анонимен

преди 11 години

Tози Каба-*** направи това, което милиционерите не успяха 22 години.За този *** на изборите догодина няма да гласува и семейството му.По-долна *** и от Яне Янев!

54

Анонимен

преди 11 години

От какво съществува ДСБ много се двоумях за кого да гласувам и как да го извъртя та да бъда и за двете партии СДС и ДСБ , сега този никаквец който застана на председателското място заедно с антуража си най вече едно друго дребно човече постригано като ББ ми решеиха проблема , за мен СДС умря , само ако можеме да им измълнеме абвиатурата , защото тези ла*на не я заслужават.

53

RIP

преди 11 години

Слагайте му кръста на СДС и да се приключва веднъж за винаги. Стига с тези безкрайни мъки на които е подложено от 2001г. насам. Те останаха 5 човека на кръст пък изключват трима от тях....

52

Анонимен

преди 11 години

В рамките на един месец СДС закри младежката си и женска организации, изключи от партията трима депутати и заплаши останалите със същото!Очаква се до Нова година Кабанеизвестния от Карлово да поднесе трите букви (СДС) като подарък на Б.Б., защото неговите четири (ГЕРБ) са станали страшно омразни на българския народ!

51

Анонимен

преди 11 години

Последният да дръпне шалтера.

50

Капиталът - Карл Май

преди 11 години

Да живее комунизма! Да живее неговия велик вожд Бойко Борисов! Венсеремус!

49

Анонимен

преди 11 години

Абе ще има да почака Бойко за втори мандат. За съжаление мандата ще е за БСП, а не за някоя демократична партия.