64

до 80

преди 11 години

Живял съм и съм работил доста години в Гърция откъдето познавам албанците много добре. Албанците са родени *** с кримиогенно съзнание , склонни са към насилие , отнемат без причина и с лекота човешки живот с всякакво оръжие и са болни на тема вендета. Албанците по-добре да си нямаш работа с тях че ще се опариш веднага , и най-добре тая *** да не я допускат тук никога.

63

Анонимен

преди 11 години

Европа се усети и започва да сменя посоката. Тая неграмотна, далавераджийска пасмина вече никой не я иска. Видя се, че с ислям в съседство и в къщи цивилизовано не се живее, те искат да са отгоре, господарски комплекси избиват. Имат се за "повече хора" от другите.А под хора се разбират само мъжете, да не се объркате нещо.

62

ДО 78

преди 11 години

УТРЕ КОГАТО УСЕТИШ РЯЗАНАТА КАПАЦУНА ОПИТВАЙКИ СЕ ДА ТИ ПРОНИЖЕ ЦВАЙТАРА ДА НЕ ВИКАШ ЧЕ СИ БЪЛГАРИН,МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА

61

Татарин

преди 11 години

Това обикновения *** македонец е дърво та дърво - а бре Куберов бугарин помни че нас татарите така нарече Ленин щото като *** мразеше българите от Казан - волжските българи нямат нищо общо с монголо татарите на Чингиз хан. Ама какво ли се обяснявам с плоските темета на загубените македонци - бог да ви беше пробил дупка там за наливане на акъл щото през ушите и очите ви не влиза.

60

bg

преди 11 години

Dve atomni bombi nad Meka i Medina i isljama e priklu4il.

59

ФАШИСТ

преди 11 години

до 78-да шиптер си но , си най-вече ЧИТАК !Внимавай къде "ке се " криеш кога дойдем !!!

58

Анонимен

преди 11 години

Интересно защо толкова много българи имат отрицателно мнение за Албания? Каква причина имаме ние да ги мразим? Какво сме делили и за какво сме воювали? Или просто защото основната религия там е ислям? Аз обаче не съм чувал в Албания да е имало гонения срещу християните. Живеят си хората нормално. Само в Косово изби някаква религиозна омраза срещу сърбите.Честит им празник!

57

османлията

преди 11 години

Това което нашите деди (Османците) направиха преди 700 год,(Вземането на Балканите) е гаранция за това което ще направим ние( техните потомци) Вземането на Европа

56

bg

преди 11 години

Mnogo e jalko ama e istina 4e shumadjiiskite goveda sa po-golemi bokluci ot albancite.

55

Ванчо Михайлов

преди 11 години

Към македонците - Кога не сакате да бидете бугаре ке бидете шиптаре

54

Дедо Йоцо

преди 11 години

Шумадийски свинье, вън от Македония!

53

bg

преди 11 години

Murshata gnusna osmanliiska si pozvoljava da se rep4i na Haiduka.

52

Ариана

преди 11 години

Браво на албанците...да го духат неграмотните сръбски ***-фиромците.

51

jan

преди 11 години

до 63Ако действително сте македонци, помисли си, какви мекотели са били прадедите ти, за да се обезличат и да приемат славянския език като роден. Но историята за тези времена е писана от гръко-византийски историци и тя ви определя като българи. Затова и вашите политици ровят като лалугери и унищожават всеки камък, който е доказателство за принадлежността ви. Лично за мен вие сте като злокачествен тумор, който трябва да се отреже завинаги.

50

османлията

преди 11 години

Време е за военен поход. Трябват ни нови попълнения за Еничерския Корпус

49

бай Симо

преди 11 години

до 65 - не знам защо посочваш тези хора. Това което ще се случи на албанците ще е с истински българи, за които наистина България е Родина и над всичко. Бъди спокоен - такива има достатъчно. Моли се само да не попаднеш срещу нас в този момент, моли се и си кротувай.

48

ДО 63

преди 11 години

КАКВИ МАКЕДОНЦИ СТЕ ВИЕ БЕ ,ВСИЧКИ СТЕ СЪС БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО,НЯМА МАКЕДОНЦИ,ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ,ГОРДЕЙ СЕ ЧЕ СИ СЛАВЯНИН ,ГОРДЕЙ СЕ ЧЕ СИ БЪЛГАРИН

47

Балканец

преди 11 години

Името му е Драги Карев.

46

Балканец

преди 11 години

Цела Македония е накичена с албански знамена! А през 2008 един българин от Щип сложи българско знаме в двора си и го осъдиха да плати 2000 евро или да лежи 6 месеца в затвора. *** *** ФИРОМСКА ***.

45

Анонимен

преди 11 години

До османлиятаБъркате фанатизъм и религия. Всичко е до образование и култура. Ако поитате турците от Истанбул те не се асоциират с тези забулените от изтока.