100

фен

преди 11 години

Бат ви Пешо НЕ СТАВА за тая работа. НЕ Е ДОСТОЕН. Но, бас ловя, че ЩЕ ПРИЕМЕ.

99

спомени от бъдещето

преди 11 години

"Елате, г-н президент, да видите един беден вицепрезидент, когото оставихте без пенсия. С тези думи бившият вицепрезидент на страната Тодор Кавалджиев посрещна край сергията си за книги вчера Георги Първанов в местността Янини грамади.Там бе възпоменателният събор за 88 години от убийството на Александър Стамболийски.Без да отговори на репликата, Първанов пожела да си купи книгата на Кавалджиев Алманах на Българския земеделски народен съюз и Дълг и себелюбие на Крум Хорозов. Въпреки предложението на ексвицепрезидента да му подари томчето си Първанов помоли човек от охраната си да ги плати. Общата им цена бе 27 лв., но бодигардът остави 30 лв. на Кавалджиев.Бившият вицепрезидент на Петър Стоянов обясни пред 24 часа, че пенсията му е 350 лв. и я получава от НОИ за разлика от другите бивши президенти и вицепрезиденти, които вземат персонални пожизнени пенсии от 1500 лв.

98

до 116

преди 11 години

ДА, АМА НЕ, човекът подчертава: "Не мисля, че е дошъл края на СДС, аз не мога да хвърля камък по тази партия. Носталгичен СДС-ар съм.

97

Анонимен

преди 11 години

114 Конституционен съдия не е политичсека длъжност , тя е надпартиййна и независима.

96

юрист

преди 11 години

Значи на Гоце Първанов-доносника на ДС съдийските назначения са добри, а сега никой за нищо не става щом не е от червената мафия. Явно другарите усещат края на своето влияние и си изпускат нервите.

95

6 септември 2012г.

преди 11 години

П. Стоянов: ""Няма да се върна в политиката със сигурност. Истината е, че българската политика се промени доста.Появиха се нови играчи и нови избиратели, моето време лека по лека мина. Не пасвам, в известен смисъл, на новите играчи", каза по Нова телевизия Петър Стоянов , президент на Република България в периода 1997 - 2002 година.На фона на тази криза едва ли управляващите смятат, че хората живеят по-добре. Българинът не живее добре", каза Стоянов."Не мисля, че е дошъл края на СДС, аз не мога да хвърля камък по тази партия. Носталгичен СДС-ар съм. Много ми се иска партията да получи един импулс на възраждане и да се върне подобаващо в политиката. Искам да ги призова да забравят малко личния си интерес", каза още Петър Стоянов.

94

Анонимен

преди 11 години

Боко слепока е заповядал да се гласува правилно.

93

Спонги

преди 11 години

До иванаНЯМА КАК. ЧЕНГЕТАТА СА НАГЛИ И НИКОГА НЕ СИ ПРИЗНАВАТ.

92

Анонимен

преди 11 години

Да заповядат патриарх Фори и новият български посланик в Нубия - Васил Михайлов.

91

до 99

преди 11 години

Много си прав,приятелю...Никакви институции не са нужни на България.Негово тиквосветейшество ББ постепенно иззе функциите на парламента,на президента,на конституционния съд,даже и на самата конституция.

90

ивана

преди 11 години

Моля нека Петър Стоянов да излезе и да каже публично бил ли е баща му сътрудник на ДС

89

Анонимен

преди 11 години

Петър Стоянове беше най-добрия президент. Той е един от малкото свестни хора от СДС.

88

миш

преди 11 години

Извинете, г-н Стоянов членувал ли е в БКП, преди да стане демократ?

87

юрист

преди 11 години

Сега другарите почват да плюят. Не че им пука кой ще е щом не е от тяхните, но трябва да се правят на принципни.Това било политическа сделка , ами каква да е нали е от квотата на парламента, а не е от квотата на Кунева-Пръмова. Въобще има много газ да пикаят тепърва.

86

Възхитен

преди 11 години

Президента на България Петър Стоянов е изключителен държавник и Българин освободен от дребнави сметчици !!!

85

хахо

преди 11 години

България е страна с *** политически елит. Поради това пародийните кандидати за високите постове са един разумен компромис.

84

шапка на тояга!

преди 11 години

Защо се палите бе, хора?Какво си мислите, че вършат конституционните съдии? - ПОЧТИ НИЩО!А ако случайно възникне някой казус за решаване ще ни разберат цяла Европа и Америка какви некадърници сме си избрали и последната дума пак ще е на Европейски съд.Важното е да си получават тлъстите заплати и да са непоклатими цели 9 години.

83

Анонимен

преди 11 години

До Майко милаНе знам какво се трудите в провинцията, но всички провинциалисти дойдохте в София защото тука има работа. И както е тръгнало София ще стане България защото всички "трудолюбиви хора" дойдохте в София.

82

перо

преди 11 години

Браво.Това е най правилният избор.Ще разцепи и ВКС.

81

Анонимен

преди 11 години

Предлагам парламента да се разпусне.Борисов да стане човека парламент и така ще се спестят доста разходи на държавата.