73

коко

преди 11 години

Ей тоя Гогов ли е или Льольов ? Нали НЯМА да има посредници - ТИЯ КАКВИ СА ' БУЛГАРГАЗ , БУЛГАРТРАНСГАЗ === Абсолютни мошенници ... и много нагли .От договорени 20% отстъпка - те ти дават 5% ----- е*ти дебелоочието ......... а разликата - за кого е ?

72

Пешо

преди 11 години

Нали беше с над 20% бе мама ви дебела мазна мутренска!

71

Петко Славейков

преди 11 години

Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875

70

ДО лекар

преди 11 години

ТИ И ЦЯЛАТА БОЛНИЦА СТЕ ЗА ЛЕКАР,СТРАДАТЕ ОТ БЕЗХАБЕРИЕ И АЛЧНОСТ

69

Анонимен

преди 11 години

До ЛекарТи да не би да си оня пациент в психиатрията дето се мисли за лекар?

68

Лекар

преди 11 години

аз и цялата болница ще гласуваме отново за ГЕРБ ! Пак ще спечелим изборите----ФАКТ :)

67

Анонимен

преди 11 години

ГАЗЪТ ХУБАВО ЩЕ НАМАЛЕЕ АМА АЗ НЯМАМ ПАРИ И ЗА ЕВТИН ГАЗ,ГАЗЪТ ЩЕ НАМАЛЕЕ НО ТОКЪТ ЩЕ СЕ ПОКАЧИ СЪС ОЩЕ 50 % НАЛИ ? Е КЕЛ ФАЙДА ОТ ФАНФАРИ

66

Анонимен

преди 11 години

Парното и да не падне, ГЕРП пак ще падне.

65

Вижте ги :)

преди 11 години

Много ме кефите как хейтите цял ден ви се смея на *** в сайта :)

64

аз

преди 11 години

ужас ако е само с 5 % ми те комисионеритте няма да могот да платят разходите които са направили миналата нощ при онзи тежък запои където се подпираха взаимно вчера на пресконференцията и Добрев и Борисов още не бяха изтрезняли.Появиха се видимо пияни което беше видно от репортажите на телевизиите. Тези хора гледаха толкова умно към безкрайната руска тайга.Трябва по -скоро да се отървем от тази напаст.

63

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ВЧЕРА БОЙКО НЕ КАЗА ОТКЪДЕ ЩЕ ВЗЕМЕ 3,3 МИЛИАРДА ЛЕВА ЗА БЪЛГАРСКИЯ ДЯЛ- ЗАЩОТО Е АДСКИ ОЧЕВИДНО НАДУПВАНЕТО НА РУСИЯ И ВКАРВАНЕТО НИ В АБСОЛЮТНА РУСКА ЗАВИСИМОСТ. 15 ГОДИНИ БЕЗ ПЕЧАЛБА ТО ТРАНЗИТНИ ТАКСИ И ПЕТ ГОДИНИ САМО ЩЕ ПЕЧЕЛИМ- НЯМА ТАКАВА ИНВЕСТИЦИЯ ! ВСЕКИ РАЗБИРАЩ ОТ ИКОНОМИКА ЗНАЕ, ЧЕ АКО ЕДНА ИНВЕСТИЦИЯ НЕ СЕ ИЗПЛАТИ МАКСИМУМ ЗА 1/4 ОТ ПЕРИОДА НА ЕКСПЛОАТАЦИЯ, НЕ ТРЯБВА ВЪОБЩЕ ДА СЕ МИСЛИ ЗА НЕЯ.

62

Анонимен

преди 11 години

То не ми било 25% най ми било 5-7% а дефакто 1% или иначе казано за намаляването на газта с 1 % обещахме на руснаците 1/2 милиард евро + земя от България. NOMENT!

61

samo

преди 11 години

САМО ГЕРБ !

60

Анонимен

преди 11 години

КАКВИ ПОСРЕДНИЦИ СА МАХНАТИ ? БУЛГАРГАЗ ? ДРУГИЯ ПЪТ !

59

Атака

преди 11 години

Нали постигнахме 20% по-ниска цена!От 20% намаление на доставката, газа ще поевтинее с 5%, а цената на парното с 1-2%!Освен това нали са се махнали посредниците!Представяте ли си за какво лапане ще стане на въпрос?

58

ДО 67

преди 11 години

А ДАНО

57

NM

преди 11 години

Не било намаление, а увеличение за крайните потребители т.е. 22% -5%=17% увеличение от 1.01.2013 , пак на наш гръб милиони за Булгаргаз и посредници.

56

Анонимен

преди 11 години

Има и още една фраза, която изпусна министър-председателя, която стана част от изказването и на Милер, а тя беше, че цената на газа за България ще стане по-висока от тази за Германия. Помолих колегите да потърсят някакъв период от време, когато цената на природния газ за България е била по-висока от тази за Германия и до момента не сме намерили такъв период от време, обясни той.За него тази ситуация означава, че намалението реално ще бъде увеличение.Овчаров коментира още, че липсата на посредници в новия договор с Газпром не е новина, а нещо, договорено отпреди.

55

СГС

преди 11 години

Казвам ви колко ще бъде намалението: за вас? 00,1% ,за мене другото.Поздрав от мен Бате ви Бойко,и не обиждайте аверите от БСП че иначе нема ви дам нищо, и учете се от мен, че аз и младите говорим по три езика вече

54

Balgarin

преди 11 години

По за предпочитане е тока да намалее.