326

Revenge

преди 11 години

Естония-От 2007 г. насам пушенето в естонските барове, ресторанти и кафенета е разрешено единствено в обособени за целта помещения. Финландия- В баровете и влаковете все още е разрешено да се пуши в специални помещения, където сервирането на напитки и храна е забранено.Италия-От 2005 г. пушенето в офиси, спирки и заведения е забранено. Този закон обаче не е толкова строг колкото повечето подобни. Той позволява изграждането на отделни зали за пушачи, в които могат да се сервират храни и напитки

325

do 367

преди 11 години

Revenge не знам на луната ли си , на марс ли си !?! Обаче в Австрия се пафка мощно навсякаде, в някой заведения - не , но където се сетиш яко димът ....(непушач съм и затова ми е направило впечатление)

324

Revenge

преди 11 години

Четете необразовани и проверете в Нета:Австрия-Пушенето в затворени публични помещения е забранено с изключение на дискотеки, барове, ресторанти и т.н.Белгия-На хората се позволява да пушат в специално обособени помещения, в които не се сервира нито храна, нито питиета.Дания-Що се отнася до баровете, клубовете и ресторантите, забраната е частична.В барове и кафенета, по-малки от 40 кв. м., пушенето е разрешено при положение, че в тях не се сервира храна.

323

VV MOD

преди 11 години

дреме ми на виви-то

322

Nina

преди 11 години

Наредбата е дискриминационна, а освен това и доста подличко бе прокарана след като накараха ресторантьорите да вложат сума пари в инсталации и преграждане на заведения. Да, и в Европа има забрана за цигарите, но докато бях във Виена преди година и половина ми направи впечатление, че някои от клиентите бяха в ресторантите с кучетата си. да го въведат и у нас, щом се равняваме по Европата, на непушачите сигурно би им харесало.

321

охлюв

преди 11 години

Аз ги спрях преди месец и нещо......който издържи 3 дни без цигара е готов :)

320

RCI

преди 11 години

Кучето ,нещата са доведени до абсурд.Забранява се пушенето в градинки.Едно бебе се обгрижва 24часа,значи майката не може да пуши в градинката,тогава ще пуши в саята-при бебето.Ама "няма да пуши"-първо това си е неина работа,а може и зависима да е!Не е противозаконно да пушиш.Значи да зареже бебето за до отида да пуши в мазето?!Такъв закон от пушачи трябва да се прави,непушачите не знаят за какво въпрос става.

319

ku4eto

преди 11 години

не разбирам,защо в заведенията забраняват цигарите,а на открито не......аз съм непушач и като не искам цигарен дим няма да вляза в заведение в което се пуши ..а сега като тръгна на разходка около мен само димят...........ами нека си димят в част от заведенията а не на улицата

318

непушач

преди 11 години

Защо да нямаме право на избор? Така както всеки избира дали да влезе в сладкарница и яде пасти, или да отиде в пиано-бар за удоволствие, нека така да имаме правото да решаваме да влезем ли в заведение за пушачи със своите приятели-пушачи, или да е за непушачи.Никой никого не кара насила да диша цигарен дим. Има паркове с чист въздух. Нека да има и заведения за непушачи и заведения за пушачи.

317

83380

преди 11 години

До vaper marzeli ste vie

316

Африкански

преди 11 години

Б.Борисов ще ви научи ,как и без храна може да минете,ако досега не ви е научил.Я вижте как се е кротнал уважамият български народ-нито за пртести,нито за митинги е е способен-ням силици за това,за разлика от охранените и багоденстващи западняри,които барабар с съседите от Гърция само за протести и митинги мислят.Как не се яви и там някой Бойко Борисовза да им надене усмирителната качулка.

315

Анонимен

преди 11 години

До Пабло до 351виж кво приятел...аз и сам мога да реша за какво да си давам парите,които съм изкарал сам.а относно детето ми:на 12 год. е в момента.но повярвай ми има пари да те купи теб,и родата ти....и спорта ти ;-)...така че,не мисли и за негоа,между другото:от както е в сила забраната в заведенията на закрто има само по няколко 200кг.мутанта,които хапват пастички...ОГЛЕДАИ СЕ!!!!!

314

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ПРЕДЛАГАМЕ ЦИГАРИ С БАНДЕРОЛ МИН ДЯН ... ЦИГАРИТЕ БОРИСОФ СА С ФИЛТЪР ОТ АКТИВЕН ВЪГЛЕН ЦВ ЦВ... И КИБРИТ ЦАЧКА ...!...ХАВАНСКИ ПУРИ ФИДОСКЯ И ПУРЕТИ МАРКОФСКА...!

313

Анонимен

преди 11 години

Разделяй и владей - това е положението.Не само по партийна и по религиозна принадлежност, но и на пушачи и непушачи.Някои решиха да ни лишат и от малкото удоволствие, което ни беше останало - да изпием кафето си с приятели.Вече е ясно, че много заведения ще фалират, че още стотици хора ще останат без работа.Ние ще си пием кафето в къщи, а ГЕРБ си сложиха един голям МИНУС с това глупаво решение.

312

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БЕЗ БАЦЕ ЖИВОТ НЕМА...!...ДРУГО СИ Е ДА ГЛЕДАШ ТИКВАТА КАК СЕ РАДВА НА ЖИВОТА ПО ТВИТАТА И ДА СЕ ГОРДЕЕШ ЧЕ ЖИВЕЕШ У НЕГОВИЯ ЗЛАТЕН ВЕК...!

311

Пабло до 351

преди 11 години

Не баце,давам ги за спорт,за здравето си,а ти си Н-а-р-к-о-м-а-н.

310

666! СУПЕР...

преди 11 години

БАШАР АСАД Е НИЩО В СРАВНЕНИЕ С БОРИСОВ"....... БАЦЕ БАШАРОФ АСАЦКИ Е МАРШАЛ НА ТРАМВАИНИТЕ ВОИСКИ И ШЕИХ БУЛДОЗЕР НА МАГИСТРАЛНИТЕ РЕВУЛОЦИОНИ ГВАРДЕИЦИ...!

309

мат"рял

преди 11 години

еххххбоко-боко......ех мутро ПРОСТАне ти достига "интелект" за да ОСЪЗНАЕШ колко си ***......до къде доведе Българите с твоята ПРОСТОТИЯ...........еххх-тикво-тиквоооо.....идат ИЗБОРИ....след които ще гледаш ТЪПО-по МУТРЕНСКИ.....и с "магистрала" от 3.6км. ще се гордееш.....да ама БЪЛГАРИТЕ асфалт не ядат....требва си пари....но ТИ б.б. СИ ДООСТА *** ЗА ДА ГО ОСЪЗНАЕШ........

308

vaper

преди 11 години

Ами те хората по света са го измислили. Пушите електронни цигари и си решавате проблема. А тези,от Булгартабак ,дето поръчват негативни статии против ел. цигарките......направо стават смешни.

307

666! СУПЕР...

преди 11 години

....АСФАЛТА УБИВА...!