38

до 35

преди 11 години

Защо да сме зависими? Това,че хормоните ни ни тласкат постоянно в тази посока... Дори и най-големият коцкар може да бъде поставен на колене и воден за носа...Е, ти сам си отговаряш защо сте зависими. Правим си ви луди гъбки с женски номерца:), а вие даже сте щастливи и само тука в сайта се жалвате малко, но бързо ви минава :)

37

до Мила и Ерос

преди 11 години

Еееееееейй симпатягиииииии... :P :)

36

Мила

преди 11 години

До Ерос Рамацоти: ахахахахахахахахахааааааа, пич, благодаря ти! Така ме разсмя, че ми оправи настроението за седмицата! Да пием по кафе? Не се притеснявай - аз те каня! И не се страхувай - може пък да останеш приятно изненадан!!!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 11 години

Отговора на въпроса зададен от статията е очевиден:Той не ви харесва, но е прекалено учтив за да ви го каже в лицето по време на вечерята.Затова ви търпи до края, като се прави на много добър и чао.Няма какво да се чудите. За съжаление, жените са доста по-жестоки в това отношение, като не те харесат и си го показват по всякакъв начин, така че да ти стане гадно.

34

ku4eto

преди 11 години

целува ви за лека нощ с изпълнен с копнеж поглед и след това повече не се обажда..........................защото предварително сте му отказали всички екстри

33

баба Коледарица

преди 11 години

Дете пита майка си :- Мамо ,кой е баща ми?- Аамм-и-и..дядо Коледа!-?!??!!...-..Дойде една нощ,направи ми страхотен подарък /ТЕБ/..и не го видях повече!!!

32

до 30

преди 11 години

Защо да сме зависими? :) Това,че хормоните ни ни тласкат постоянно в тази посока, не означава зависимост. :) Всеки си има глава, с която сам взема решенията за себе си. Но кеф не означава зависимост. Дори и най-големият коцкар може да бъде поставен на колене и воден за носа, ако попадне на правилната жена, която да му влезе под кожата. :)

31

Ерос Рамацоти

преди 11 години

Мила, и ти, и аз сме 70% вода. Разликата между нас е, че аз го знам, а ти като всяка жена си мислиш, че слънцето сутрин изгрява заради теб. Че милото те обича искрено и изобщо не му е писнало да те ***. Че детенце е най-умно и красиво на света. И си готова да впрегнеш цялата си вродена и обусловена от хормоните си ЗЛОБА, за да го внушаваш на себе си и приятелките ти по клюка през минута.

30

Гошо Тъпото

преди 11 години

Жената е като...паяка.вечно чака нещо хубаво да й се...случи и затова...подготвя и...плете паяжини.То в тази...паяжина кой може да попадне,е...ясно.Но някои се...усещат и бягат;дали след първата...среща,първата...вечеря на свещи,или първото...таковане - бягат и късат...паяжината и жената е учудена.Ами не се...чудете,просто тази...муха се е оказала голяма за вас;чакайте по...малката.

29

тайната

преди 11 години

Празни му топките и портмонето редовно и мъжа ще се чувства доволен и значим.

28

жена до Адел

преди 11 години

Ейй, много ви е яд вас мъжете, че сте толкова зависими от секса с нас и че го знаем, затова си ви връткаме да ни угаждате на капризите:)

27

Мила

преди 11 години

До Ерос Рамацоти: ти си абсолютен примитив и ***!

26

emigrant

преди 11 години

От хубаво не е избягал човека !По време на вечерята е разбрал че даже и за връткане не става !

25

Врял и кипял

преди 11 години

Невероятно глупава и ненужна статия на тИАлото. Не им ли идва на акъла на авторките на тоя текст, че просто не ви харесва и е разбрал, че не си допадате. Бил усмихнат и вежлив. Ами да, по-добре ли е ако е груб и да ви каже още в самото начало "Я се разкарай, ***, ей!"?

24

Адел

преди 11 години

Ерос Рамацоти, не мисля, че може да бъде казано по-точно и ясно.Повечето качествени мъже разъждават така, но много ги е страх да го кажат на глас, за да не наранят и изгубят средството си за сношение.

23

Минчо

преди 11 години

Аз пък попадам на първа среща само на такива, които ми искат заем. Като не им дам, после те не се обаждат повече.

22

Mr. Jack

преди 11 години

На тая черничката как ще и зачервя дупето.

21

миш0

преди 11 години

Защото е ставала за магистрална само както повечето жени.

20

Ха...

преди 11 години

страхотна първа среща и дим да го няма... Ми много му здраве. Няма да седна да правя разбор на вечерта, а още по- малко да мисля дали е емоционално нестабилен или нещо друго. Негова си работа, да прави каквото иска.

19

!!!

преди 11 години

Тази статия е писана за мен!пс Имате лека грешка в заглавието: "... и дим да Я няма."Мадам.