192

Анонимен

преди 11 години

Много турски фамилии у тези националисти бе? Сидери .. Каракачан .. Пехливан , ало първо си сменете фамилията и после претендирайте за друго . Продажници

191

Анонимен

преди 11 години

До до 246ами няма да са тия имен вече

190

Анонимен

преди 11 години

Само националистите ще ни оправятТо с тия родоотстъпници закъсахм досега - и Сергей и Костов и Най-вече жельо

189

zn

преди 11 години

Турците 500 години са ни пазили а според някои дори сме близки роднини тъй като дошлите първо в Мала Азия турци били само мъже

188

до 246

преди 11 години

Мусала, Балчик,Бургас,Джебел,Хисар,Мадан,Казанлък,Пазаржик, Хасково,Чепеларе,с тях какво правим ?

187

Анонимен

преди 11 години

***, това че 500 години сме били под турско робство не означава, че още 500 години, градовете НИ (набий си го в главата това) ще носят турски имена.

186

Анонимен

преди 11 години

До 237 от 236.Ами, аз какво съм написал бе чукча?Те да си решават. И кои са глупавите изцепки по въпроса? Глупаво е да си мислиш, че ние сме марсианци и не знаехме че османската империя/турция е завладяла България, а не било обратно ... браво много полезна информация. Ае сега да ми кажеш, колко града в Гърция и Сърбия носят имена на османските си поробители.

185

До Хектор

преди 11 години

За когото и да гласуваш ДАНС създава партиите и коалициите....Ченгесарницата е завладяла целия политически живот в БГ и то от одавна

184

Bulgarka

преди 11 години

Siderov , bravo !!!Kakto vinagi dokaza, che si bulgarin !Zashto ne proslavqme rodnite bulgarski geroi ???V TR nqma takava izlagaciq ...Sram !!! Ataka i VMRO shte vlqzat v Parlamenta!

183

до 238

преди 11 години

какво значи кърджалийски и български народ,аз доколкото знам Кърджали си е град в България,а не някаква автономна република,от какъв зор някой варненец или бургазлия,или софианец ще им казва как да си кръстят града,те си живеят в този град,те да си решат,кърджалийски народ??? Ще ми обясни ли някой това понятие?

182

Strahil

преди 11 години

Защо да реши кърджалийският народ? Защо не българският народ?

181

do 236

преди 11 години

защото България е била завладяна от Османската империя,а не обратното,стига с глупави изцепки,по въпроса за името,жителите на Кърджали да решат.

180

Анонимен

преди 11 години

Сидеров грам не го харесвам, но за името на града съм съгласен да се промени. Все пак е по важно, какво мислят жителите на Кърджали, разбира се.Иначе, само да попитам в Туркие, има ли град, кръстен на името на български пълководец?Що у нас трябва да има на турски( грешка османски ... все не мога да свикна :)

179

Хектор

преди 11 години

Толкова ми писна от тия *** че ще гласувам за десния фронт.Сморт за всички други,напред крайната десница.

178

Анонимен

преди 11 години

Само да питам,някой от вас виждал ли Сидеров да се усмихва?Никога!Този човек таи толкова много омраза че не ми се говори чак за него противен е.Каквито и напани да дава премиер няма да стане.Пълен *** алчен за власт и нищо повече,лошото е че и хората му се връзват също както и от другата страна се връзват пък на Доган.Цапни единия удари другия.

177

Анонимен

преди 11 години

Прав е Сидеров за Кърджали.Българските мъже оставили,дом удобства воювали са за всяка педя земя.Има една страница в интернет "Изгубената България"Над 5000 автентични снимки от 1800 до 2010 год.Има доста снимки и от онова време.

176

Анонимен

преди 11 години

А да го прекръстим на СИДЕРОВГРАД не иска ли този психар!Първо се плаща на трима *** да се гаврят с Левски Ботев и Вазов после преди избори се появява като най големия патриот.Всичко е пълен таш....

175

Анонимен

преди 11 години

Поредната платена и недомислена постъпка на Сидеров. Аз пък не искам да се преименува града! Всичко е част от историята и не бива да се забравя, и променя с лека ръка. За натрупването на политически дивиденти. Сидеров вместо само да плюе по ДПС да се научи на политика от лидера им и тогава може би 90% от България ще е зад него и идеите.

174

225

преди 11 години

To e qsno,4e si prost i beden ***,da si jiv i zdrav

173

dobre e

преди 11 години

Razbira se,4e ste napysnat razkapanata partiq,no moi priqteli ot Plovdiv i Varna mi kazvat ,4e desetki biqt suta na Ataka i polovinata 4lenove gi nqma,pitai na spirkata v metroto kvo mislqt horata za Siderov iste vidis dokude q dokara ot velik akul