161

ЕВРОПА

преди 11 години

Добре, че Бойко не е командвал руското МВР когато станаха трагедиите със заложници в театъра и даскалото. Че тогаз кат нищо щеше да заповяда на танковите дивизии да ги обстрелват. Че кат гледам тука как някъв държал стотици полицаи за заложници около къщата си, кво ли ще е ако тия заложници са вътре при него.

160

ЕВРОПА

преди 11 години

"по повод решението на съда премиерът Борисов заяви, че не се чувства отговорен"От утре никой да не се "ЧУВСТВА ОТГОВОРЕН" ако бъде осъден от какъвто и съд да е ......

159

попи

преди 11 години

256, ти от кои си точно??

158

balgaria

преди 11 години

SAMO EDNO STE KAJA CE VIE BALGARITE STE EDIN MNOGO PROST NAROD I POKRAI VAS STRADAT UMNI I VELIKI HORA POMNETE CE NIAMA VECNI NESTA I NA BOIKO VREMETO MU ISTICA STE DOIDAT DRUGI NO VIE STE SI OSTANETE PROST NAROD NEPOPRAVIM

157

Анонимен

преди 11 години

"Крадец и сводник стреля по полицаи , а тая бабка го изкарва светец и съди държавата. Колко полицая е трябвало да загинат там ? Защо изобщо има дебат по въпроса?Те му водят психолози да го разубедят , той ги мери с гранати. "Стига лъгали бе милиционери вонящи! Кой кого е замерял с гранати, бе?Имало ли е заложници, имало ли ранени, имало ли други убити освен жалкия ***?Било е екзекуция наредена от банкянската ***! За да не кажат затлъстелите лелки зяпащи новините, че е бил мекушав!

156

Анонимен

преди 11 години

Тоя е бил някъв смешен балък, дето си е помислил, че още живее във времената на "ювелирните акции". Обаче не е случил на главен секретар... След този случай дали е имало много стрелби с Калашник по полицаи?

155

Blake

преди 11 години

да *** бабо, и у наше село всеки има калашник и стреля на воля...

154

steve

преди 11 години

Бойко , до сега те харесвах пич но моного взе да и падаш в очите и ти и тея около теб,, вярваме във вас но и вие се оказвате глутница вълци ,, ще се обърне цяла БГ срещу вас да знаеш , Внимавай кви ги вършиш

153

ДАВАЙ БОЙКО

преди 11 години

Това бабе май плаче и то за гранатомет !!

152

9090

преди 11 години

247, бил ли си там? знаеш ли кой е чкъра? по важно, знаеш ли кой е бойко борисов? помниш ли 90-те? ако твоето божество бб беше добър поне в полицейската работа щеше да приспи барикадиралия се *** и да го представи на правосъдието. щото има и паралелна идея за случилото се - бб трябва да направи всичко чакъра да умре.. проблемът на бг не е бб а такива като теб, първосигнални балканци, които имат нужда от зрелища и чалга.

151

Анонимен

преди 11 години

Крадец и сводник стреля по полицаи , а тая бабка го изкарва светец и съди държавата. Колко полицая е трябвало да загинат там ? Защо изобщо има дебат по въпроса?Те му водят психолози да го разубедят , той ги мери с гранати. Тя и сина и са истински изверги, живеещи на наш гръб. Бойко може да е виновен за много неща , ама тук е действал правилно.

150

Анонимен

преди 11 години

Тя и на Митьо Очите майка му, ако я питаш, ще ти каже, че сина и нищо не бил направил.

149

Анонимен

преди 11 години

До Махди ***,лягай да спиш вместо да ръсиш простотии...

148

Анонимен

преди 11 години

Няма какво да плаща Боко! През 2003 не сме били в ЕС и Страсбург едва ли има правото да се произнася по случки и събития преди 2007 година!

147

така му се пада

преди 11 години

48-годишният харманлийски бандит Тодор Димов-Чакъра бе убит, след като полицаи стреляха с гранатомети по вилата, в която се бе барикадирал.Униформените откриха овъгленото тяло на Чакъра в постройката в местността Извора на Белоногата край Харманли рано сутринта вчера. Както "Новинар" вече писа, престъпникът се барикадира във вилата в сряда и стреля с автомат по дошлите да го арестуват барети и полицаи.Ченгетата намерили трупа на втория етаж на сградата. Те обаче не посмели да се приближат заради опасността от поставен наоколо взрив. Според разследващите има вероятност Чакъра да е загинал и при пожара, който избухна към 20 ч в сряда. Тогава полицаите изстреляха няколко димки в опит да изкарат Димов от къщата.Екип на ДОТИ започна да разминира вилата вчера по обяд, за да може тялото да бъде изнесено и предадено за съдебна експертиза.Невижданият екшън започна към 7 сутринтав сряда. Патрулна кола с двама сержанти и двама оперативни работници паркирала пред вилата на Димов. Те носели заповед за ареста му.Чакъра трябвало да излежи 2-годишна присъда за сводничество и кражба на *** от Ивайловград. Към това се прибавяли и 3 г. за обир на чейнчбюро в Харманли през 1994 г. Тогава апашът бил прострелян от полицаите, но успял да избяга от болницата.Афектираният бандитпосрещнал патрулката с изваден автомат"Калашников". Извикал на майка си да бяга надалеч и открил огън по колата. При всеки откос бълвал псувни. Като по чудо униформените успели да се скрият зад гумите на колата. Стрелбата обаче продължила и ченгетата се измъкнали чак през нощта, след бавно 12-часово отстъпление. Двама от униформените прекарали целия ден в локва с леденостудена вода, за да не бъдат застреляни.

146

Анонимен

преди 11 години

Тази баба е образец на арогантността и безочието!Как не я е срам да се появява и да обвинява, майката престъпнишка!

145

Анонимен

преди 11 години

Ако това се беше случило в САЩ още когато е започнал да стреля по полицаите с патрулката, щели са да го думнат, без да носят никаква отговорност за това.

144

Анонимен

преди 11 години

......... mi to nikade po sweta ne se izliza s avtomat sreshtu poliziata - ako triabva i s tank ste go dumnat

143

Анонимен

преди 11 години

и ние сме убедени, че синът на майката е нямал вина за нищо! просто през този ден полицаите са скучаели и решили да си спретнат малко екшън, за да минава по-бързо работният ден!

142

Патриот

преди 11 години

Не мога да обвинявам тая изстрадала женица. Тя едва ли има вина, че синът и е станал разбойник. НЯМА нормална държава, която ще толерира съпротива срещу орган на властта. Един *** си е отишъл....