268

Анонимен

преди 11 години

Леле мале, за руснаците се борели навсякъде по света в туризма,че оставяли бакшиши :)) Мале, живи да ожалиш как се борят за руски пияни туристи на Палма Де Майорка и други курорти :)) ПОнеже западните туристи са бедни, та на руснаци разчитат :))

267

Анонимен

преди 11 години

А че руснаците са долни пияници,разпродаващи ресурсите си има ли спор?

266

До 327

преди 11 години

Той се бори,ама при нас идват най-бедните руснаци за по бутилка водка.В Русия има бедни и олигарси.

265

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

изобщо не ме интересуват руснаците,изобщо.Интересува ме,че България е партнъор на САЩ,член на ЕС и НАТО. Тоест българите са приели правилния курс.А такива смешни селпни като теб нека се радват и на шише руска водка. По курортите най-изпадналите туристи са руснаците. Най-скъпите имоти се купуват от западняци.

264

До 325

преди 11 години

Ти си страшен ***. За руски туристи се бори половината туристически бранш по света, защото оставят луди пари.

263

Анонимен

преди 11 години

НАй-изпадналите и бедни курортисти са руснаците. И как да имат пари като 80 години парите им ги обира КПСС.

262

Анонимен

преди 11 години

ПРОДЪРЖЕНИЕ ОТ 323- ИСКАХ ДА КАЖА 600000АПАРТАМЕНТИ ..

261

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

ХАХАХАХ, посещаваш ли психиатър? По-спокойно бе,човек.Руснаците са долнни пияници с пропаднала държава. ПО черноморието само англичаните имат над 600 апартамента. А българите са на моето мнение - България е в ЕС и със САЩ, А НЕ С ПИЯНИЦИТЕ ОТ ИЗОСТАНАЛА РУСИЯ! Така че каквото и да пишеш,фактите са в моя полза. Най-противната държава,извършваща геноцид е СССР и Северна Корея! И защо да не ти го кажа в очите,какво,заплашваш ли ме, типичен безсилен ***.Само на агресия ви избива.

260

Анонимен

преди 11 години

русофили, русофоби - един дол дренки сте и двата крайни фронта на студената война.при това единия крещи неистово през рупора, но за сметка на това шльокавият още не се е включил да измъчва аудиторията с маймуниците сивсе пак да бъдем коректни - последните години в новините пияндурниците по курортите са масово изтървани западняци, плюс неколцина поляци, които незнайно защо все се катерят по покривите като се напият или надрусат :(

259

Анонимен

преди 11 години

За 1-ви път чувам,че робите имат право да не са роби и да живеят,където искат по света.Какви роби са те и какви надзиратели? Първо, роб не означава високо-платен гражданин с права за свободно предвижване и избор.

258

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

Най-изпадналите пияни руснаци идват по курортите ни. Много англичани имат имоти в България,ан не руснаци.Ако народът ни обичаше руснаците,щеше да преизбира БСП, но народът отдавна избра пътят към демокрация и европейски ценности ЕС и САЩ. А не пияна Русия. Достатъчно 45 години ни върнаха назад тия руснациТе нямат конкурентни производства,само разпродават ресурсите си. България е в ЕС и с ЕС и САЩ.Това са реалностите,другото са разни нервни ***,които са малцинство-единици.

257

до 313

преди 11 години

напротив преди е имало надзирател на всеки 10 роба а сега надзирателите тичат заедно с робите и всеки гледа да грабне повече не е ли перфектно за мислено

256

Анонимен

преди 11 години

тик так тик так . наточили сме ножовете сатърите и брадвите след 5 години ще Бъде мазало

255

Анонимен

преди 11 години

Състезава се,който иска. Никой никого не задължава да се състезава.

254

до 299

преди 11 години

демократичен Иран ще му се отрази по-добре, или чакай!, те шиити.имаме ли на линия някоя демократична сунитска държава?

253

Анонимен

преди 11 години

Я виж ти хората започнаха да стават искренни прощава ме ли се ?

252

До 305

преди 11 години

Виж сега,като не ти харесва тази демокрация, имаш няколко варианта - Полет за Москва,Северна Корея или Венецуела. Те са демокрации ,при това истински. Жалко ,че не допускат интернета там,та няма как да ни се похвалиш колко е хубаво.

251

до 302

преди 11 години

Състезават се за повечко парички това е всичко!

250

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

Хаха, аз не съм българомразец! Бъркаш се с пропагандата си.Защо тая агресия бе, ти нормален ли си.Защо комунистите винаги ви избива на агресия и да убивате някого.Ето това сте комунистите,за това ви пропадна системата. Ако не ти харесва,че България е партнъор на най-великата държава в света и преди, и сега - САЩ и това,че България е в ЕС, имаш няколко варианта- Полет до Москва,Северна Корея или Венецуела, тъкмо да видиш на собствен гръб за какво се бориш :)))

249

Анонимен

преди 11 години

Капси, ти пак Атила ли си?