184

Младен_Д

преди 11 години

БОГ ДА ГО ПРОСТИ!!!

183

!

преди 11 години

Бог да го прости!ПП: *** да докажат, че са на мястото си - починал е главата на Българската Православна Църква, нима е допустимо да се политизира и тази вест с пошли коментари?!

182

Елена

преди 11 години

До Б.Е.Много добро изказване. Достоен човек за уважение. А нашата злоба е безкрайна.Бог да го прости!

181

do 211

преди 11 години

Наистина си някой си- навскяъде по света патриархът/ папата не са редови свещеници, като Отец Саръев. Ако Саръев беше патриарх и за него щеше да има такива почести, присъщи на глава от такъв ранг и привилегии. Преди време гръцкият патриарх отиде да се лекува в най-скъпата болница в Маями, собственост на евреи. ***-

180

поп кръстю

преди 11 години

В пазарджишката *** махала има едни хора с бради и нито един от тях не е агент на Комунискическата Държавна Сигурност. Но 11 от членовете на Светия Синод са агенти на Комунискическата Държавна Сигурност, а останалите са агенти на Комитет Государственньi Безопасности. Приликата между Пазарджешкия синод и Софийския сенод е, че и двете формирования са АНТИБЪЛГАРСКИ.

179

Някой си

преди 11 години

по време на управлението му църквата се превърна в хотелиер, наемодател, продавач на джунжурийки, имотен измамник, гей свърталище, бизнес с обреди, злоупотребител с дарения, бойна бизнес сцена и т.н. По ценен е оня също около 100-годишен просяк около Невски, който е дарил десетки хиляди на църквата. По- ценни са отец Иван, Боян Саръев и т.н. Те са долу при народа и няма да стъпят никога в Правителствена болница.

178

Мислещ

преди 11 години

Мир на праха му! Господ да се смили за него!

177

Анонимен

преди 11 години

До Б.Е.Така е няма да тръгнем по правилния път ако продължава злобата да е в сърцата ни.

176

тцЪ

преди 11 години

Не съм сред най-религиозните хора, но лека му пръст на дядо Максим. Не знам кой ще е следващия патриарх, не се и вълнувам особено - стига да не е онзи кретеноид Николай, или попа с лимузините, всеки друг става. (освен да не е на партийна хранилка)

175

до ZAX

преди 11 години

Патриарх Максим не е всякакъв- достоен човек, велик българин, никому лоша дума не е казала, винаги с авторитет, доказа се, че не е бил агент на ДС, какъвто някои злобно хора го изкарваха

174

Анонимен

преди 11 години

Бог да го прости- рядко се срещат такива светли хора като него.

173

Анонимен

преди 11 години

Всички пишат Бог да му прости. А кажете как се прощава на Антихрист.

172

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 197Освен това също е агент на Държавна Сигурност !

171

Илия Буревестников

преди 11 години

... Бог е един за всички!!! Тоест това ,което ние възприемаме под понаятието "Бог" а всъщност най вероятно достатъчно напреднал и недостижим за "***" като нас ИЗВЪНЗЕМЕН РАЗУМ ,които ни е създал и проследява развитието ни във времето.... Ако това нашето вече може да се нарече "развитие" де... Било е някога! Вече е чисто "САМОУНИЩОЖЕНИЕ" за пари и власт!!! :( Няколко основни Религии... и хиляди секти!?!? Е и ?!? Нещо да са помогнали за да спрем със Самоунищожението си и това на Планетата ни?

170

Анонимен

преди 11 години

Доган е най-подходящ , за вакантния пост !Начетен , грамотен нау две и двеста!

169

До 178

преди 11 години

Типично кръчмарско изказване - ти си от тия, дето са силни в приказките на маса, но като им шибнат два шамара, се ***.

168

Анонимен

преди 11 години

Бате Бойко ще поеме Българската Православна Църква. Дойде времето и това да стори. Амин.

167

Анонимен

преди 11 години

Николай няма 50 години и НЕ може да стане ПАТРИАРХ

166

Дима

преди 11 години

Много моля всички да престанат с простотиите и глупостите, защото как ще искаме от другите да уважават нас и вярата ни като ние не проявявяме никакво уважение.

165

Анонимен

преди 11 години

И аз викам Бог да го прости !Да ходи в Рая,нямам нищо против,ама си беше ченге дърто ! Също ка то Великите демократи Петко Бочаров,оня бръмбаротърсач Берон,Втори адвокатски колектив,които е"аха майката на България и българите !