147

до 166 анонимен

преди 11 години

В тази страна не съм на мнение ,че съществуват само Бойко и Станишката.Гласувай за другстига с тези ПР за двамата комунисти.

146

ЗОРО

преди 11 години

То е видно,че от до тук управляващите никой не милее за НАРОДА....та въпроса ми е кой става....за кого да гласуваме.....на кого да вярваме......МЪКА-МЪКА.....!!!

145

до 166

преди 11 години

За Станишев никой няма да гласува, но Бойко с неговия розов прах в очите през медиите няма да стигне далеч. Хората ще се събудят, въпросът е дали има свестни алтернативи.

144

анонимен

преди 11 години

От статията става ясно, че последното засега решение е да се строи 7-ми блок на АЕЦ "Козлодуй". Излиза, че ако вотът е "за" /а той непременно ще бъде такъв/, ще се строи именно този блок, а не АЕЦ "Белене", затова и беше премахнато името му във въпроса.Тогава защо ще се провежда референдум? Отговорът е - за да се легитимира едно вече взето решение.

143

Анонимен

преди 11 години

М О Л Б АУАЖАЕМИ Г-Н БОРИСОВ,МОЛЯ ДА БЪДА НАЗНАЧЕНА НА РАБОТА В НЯКОЙ ОТ НОВООТКРИТИТЕ ВИ МУЗЕИ КАТО МУЗЕЕН ЕКСПОНАТ.НА ТАБЕЛКАТА МИ ДА ПИШЕ:-55-ГОДИШЕН УНИКАТ ПО ОЦЕЛЯВАНЕ-СТАРА ЗА РАБОТОДАТЕЛИТЕ-МЛАДА ЗА ПЕНСИОНИРАНЕС почит: безработна българка

142

нечовек

преди 11 години

Според мен ГЕРБ са креатура на БСП !!!! Важното е,не в какво вярваш,а кой те държи за топките

141

Анонимен

преди 11 години

151 за съжаление,който и да дойде на власт след ББ,наистина ще получи лошо наследство а не такова каквото получи той.Ще е опоскан фескалния резерв,ще е увеличен държавния дълг и малкия и среден бизнес ще са зациклили или спрели напълно.Ей това е реалната картинка.Ще трябва доста време за възстановяване.

140

Анонимен

преди 11 години

Оставка и съд за мутрите от герб!

139

Анонимен

преди 11 години

При Бойко е тежко , спор няма , но не искам и да чуя за Станишката , отдавна съм разбрал , че за НИЩО не става , но се напъва горкият , напъва , а ще видите какъв шамар ще получи на изборите ..........Бойко си е Бойко , той това може , това прави, но има желание и чест , а Станишката е влечуго , мекотело, амеба , не става бе хора ........

138

до 163

преди 11 години

Много си малък че да знаеш какво беше при виденов. Знаеш само че е било зле и сега лаеш. Излез от тук и прочети някоя книга по-добре.

137

ДО ПЕШО 153

преди 11 години

Как ще ти вдигне шефа заплатата след като средния и малкия бизнес са на изчезване.Имафирмена задлъжнялост и фалит.Като чета статията имам чувството ,че не живея в тазистрана.То са милиарди ,то са милиони, но това не са парите на обикновенния българин.

136

Анонимен

преди 11 години

Мечтая зя социалистическо управление а ла Виденов къв гот беше,ДРУГО СКАПАНЯЦИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ..

135

Smurf

преди 11 години

Абе нека си дърдори и бръщолеви глупости , догодина като му тряснат за изборите предпазтната клауза по линия на съдебната система ще има да вика кой ми *** в гащите ама ще късно либа за китка

134

Анонимен

преди 11 години

"Но сме срещу "Белене", защото в този проект цялата схема е корупционна в самото й зачатие. Ако дойде частен инвеститор, нека си го строи". Ми доколкото стана известно преговаряте с частен инвеститор вече почти година и накарая го натресохте и в парламента.Кога се говори истината - пред пресата или при преговорите насаме.И като се говори за корупционна схема,какво да си мислат хората след година тайни преговори.

133

Анонимен

преди 11 години

Пожарникар тиква

132

Анонимен

преди 11 години

Б,Б, Е МНОГО ГОЛЯМ,ЕДИН "***" НАПРАВИ ЗА СМЯХ "УМНИТЕ"

131

bolka

преди 11 години

до 146 - учуден - ами това му е работата! Вече три и половина години! Да открива нови или ремонтирани обекти. И да дава интервюта. Че малко ли е?

130

румен221

преди 11 години

БОКО,КАТО СИ ТАКОВА РАБОТАРЧЕ - ЗАЩО НЕ ВЪВЕДОХТЕ ТРЕТИЯ ЛИБЕРАЛИЗАЦИОНЕН ПАКЕТ В ЕНЕРГЕТИКАТА ОТ ЮЛИ 2012г.ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА - Кое нещо в енергетиката ни почива на "пазарен анализ..." и конкуренция???1. Живеем ужким при капитализъм...2. Имаме ужким пазарна икономика, при това свръх-либерална...3. Живеем ужким в ЕС, където ужким имало свободно движение на стоки, капитали и работна сила...- НЯМАЛО ПАЗАР ЗА ТОК - ХА-ХА-ХА,Добре!!! НО, ЗАЩО ТОГАВА ЗИМАТА ВНАСЯХМЕ ПО 400 Mw/дневно ОТ ФРЕНСКО-КУНЕВАТА АЕЦ - ЧЕРНА ВОДА!!! (а икономиката ни дори не работи)- ЗАДЪХВАМЕ СЕ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ЕДИН ГОЛЯМ ТЕЦ ДА СПРЕ И СТАВАМЕ ДИСКОТЕКА - ЕНЕРГОСИСТЕМАТА РАБОТИ БЕЗ РЕЗЕРВИ!!!- Но ПИТАМ:- Защо е ВЪВЕДЕНА КВОТА ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА СВРЪХЕВТИНИЯ КОЗЛОДУЙСКИ ТОК САМО ОТ 23%..., А САМАТА ЦЕНА ИЗКУСТВЕНО Е ЗАНИЖЕНА ОТ ДКЕВР, ДО НИВО ЗА ПРОДАЖБИ НА ЗАГУБА??? - Защо НЕК е ЗАДЪЛЖЕНА, да изкупува "вятърничевия" ток на 100%, за 25 години и на цена от 79 стотинки (без ДДС)... и да отказва ток от Козлодуй, струваща му 1.169ст!?!?!?- Защо изкупува тока от АМЕРИКАНСКИТЕ СПОНСОРИ НА СДС в Марица-Изток за 17,5 ст, а от Държавния ТЕЦ за 4,5 ст В СЪЩНОСТ ВЪГЛИЩАТА В МАРИЦА-ИЗТОК СВЪРШВАТ СЛЕД 20-25 ГОДИНИ- Дори ПРОДАЖНАТА цената на тока от АЕЦ-Белене, да е 6.5 стотинки (при себестойност 2,42 както казват англичаните), което признава дори сребролюбеца Касчиев, тя пак е по-ниска от всички други Зелени и Въглеводородни източници на ел. енергия... - Ако ПРЕМАХНЕМ ДУМАТА УЖКИМ от 1, 2, и 3 (по-горе), Козлодуй ще продава на 100% и не по 3,0ст. , КАКТО ГО ПРОДАВАМЕ НА ТУРЦИЯ, а по 7 стотинки, Белене ще продава на същата цена..., ПАЗАРНА ИКОНОМИКА е това..., а всички тецове, които не могат да се включат в тази "ценова игра", ще затворят или някои от тях ще останат, като Студен резерв... СПОНСОРИТЕ НА ОДС ЩЕ ИМ СПРАТ РУШВЕТА, Е, И КОСТОВ ГУБИ, НО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ!!!Така ще изпълним и Евродирективата - Да намалим вредните емисии с 60%... Което ще направим всякак..., но САМО, ако го има Белене защото, ако го няма, до 10 години оставаме без ток..., ИКОНОМИКАТА НИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В КАМЕННАТА ЕРА, а по-точно ще го купуваме по 99 ст...., е, които можем да си го позволим де...

129

Анонимен

преди 11 години

До политбюроХа ха ха ха . Болшевиките, против болшевиките.Има и други, не само комунисти, които са против тиквата.

128

вентилатор

преди 11 години

Пожарникарю, когато хвърляш ла*на срещу някого, внимавай, защото срещу теб има вентилатори!