60

Анонимен

преди 11 години

Аз пък смятам ,че с тези 10% Народните представители ще си купят нови служебни автомобили!А докажете ми ,че не е така!?

59

Анонимен

преди 11 години

Искам Дянков да ми отговори, като сме ФИНАНСОВА СТАБИЛНА СТРАНА ЗАЩО В ИСПАНИЯ И ГЪРЦИЯ ЛИХВИТЕ ПО ИПОТЕЧНИ И Т.Н. КРЕДИТИ СА ПО-НИСКИ ?

58

нарцис

преди 11 години

Партия Герб е българска мафия.

57

до 68

преди 11 години

БРЕ ЧЕ си УМЕН че И КРЕЩИ ...Държавата не печата пари .... (освен тези които трябва да замени) >>>>>>>>>> ДЪРЖАВАТА печата ДЪРЖАВНИ ЦЕНИ КНИЖА = ПАРИ <<<<<<<<Тази година Бойкото за твое сведение напечата ... >>>>>>>>>>>>> 1 МИЛИАРД ЕВРО!!! <<<<<<<<<<<<

56

до 68

преди 11 години

Ето го още един наивно вярващ.Да така трябва да бъде,но така ли е наистина?Е това е въпроса!

55

до 68

преди 11 години

Тя държавата работата и е да създава условия да се изкарват пари и колкото повече толкова да взима % ,в случая наща държава е един рекетъор дето взима от бедните ,гърби богатите и всичко раздава на близки до властта и социялно на ***.Цели браншове абдикираха поради тотално неадекватната политика към тях ,но важно е *** да си получават помощите за 10 дете и олигарсите да им е сигурен монопола и далаверата.25 години се върви по пътя на доене от народа за шепа с власт и връзки!

54

Анонимен

преди 11 години

Вместо да притиснат банките и да намалят лихвите по кредитите......... Гробарите от ПП ГРОБ какво измислиха...

53

НЕ ЗНАМ КОЙ СЪМ АЗ

преди 11 години

До АнонименКаква държава,какви пет лева....АКО НА ГРАБЕЖИТЕ КАЗВАШ-ГЕНЕРИРАНЕ,СИ СЕ ОБЪРКАЛ НЕЩО...

52

до 63

преди 11 години

Ти си бахур!Не ти си ПЕПЕРУД!!!Кой ти гарантира,че ще идат за пенсии бе наивник?!То и на държавните служители би трябвало всеки месец да им внася държавата осигуровки,ама само на хартия постъпват бе балък!Нали затова има дупка в НОИ!Писна ми от ***!

51

Анонимен

преди 11 години

Трябваше да е данък-лихва!Банката печели 10-12% от лихви годишно на тях 10% и нещата са добре ,но нали трябва да се гърби народа ,поне 10% -отпуснат кредит-10% депозит.Друг е въпроса ,че тоя тиквун и 300% данъци да наложи явно ги прахосва и само е вреден.

50

П.С.Ц

преди 11 години

Според мен закона можеше да бъде за хората, който депозити по-големи от например 100 000 лева.Така нямаше да засегни хората с малки депозити. На мен ми харесва закона във Франция за 75 процента данък на богатите фирми(с приход над милион)

49

Тялото

преди 11 години

(Хората, които имат до 1000 лв. депозит, ще плащат по 20 до 30 ст. данък на месец, а ще получат от правителството по 15 лв. върху пенсията, аргументира се председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.)-Това горното се нарича социализъм.

48

йоро

преди 11 години

Какво постигна ГЕРБ за 4 год.Излъга нагло избирателите си.Снима къщите на богатите.Токът поскъпна с 35%.Безработните се увеличиха.Имигрантите се увеличиха.Вдигна данъците.Изнерви хората до краен предел.И още куп гадости......

47

777

преди 11 години

НЕГРАМОНТИЦИ СТЕ !Разликата е следната : - данък "Депозит " - 1000 лв. * 10 % = 100- ДАНЪК ЛИХВИ ОТ ДЕПОЗИТИ - 50 * 10% = 5 лв. Разликата е огромна ! Въвежда се втория вариант ,

46

ии

преди 11 години

А какво ще кажете за инфлацията ?Държавата си печатка парички -> мойте пари се обезценяват -> малка конпенсация ми е лихвата -> е сега ми отнемат 10% от тази компенсацияАз не съм лихвар държа парите си в банката просто да не се обезценяват толкова бързо.Ако всички които държим парички в банка ги изтеглим какво ще стане с банките?Само не ми казвайте че няма инфлация:При управлението на ГЕРБ всичко се увеличи поне 2 пъти, а заплатите са същите, при *** и царя беше обратното.

45

Анонимен

преди 11 години

Ама чакай бе!Аз не спестявам за да има какво да взима Дянков!!!!Я всеки да си изтегли влога да му видя физьономията на тоя умник!какво си мисли тоя ,че като ни покаже пица и ние сме ***???Пици да показва на тлъстите американци за да му се радват там!Ще си изтегля парите и ще мръдна до Гърция на една екскурзийка.Там ще си направя влог и ще ми вземе грездия!

44

До 55

преди 11 години

Ти пък къде прочете, че лежи? Хората работят, изкарват пари, внасят си данъците. И сега върху същите тия пари, още един данък. Но нямали пари за майките иначе, ама за фитнес на министерството на финансите имат. Поне да бяха оформили фигури, поне реално да видим за какво сме ги дали тия 50 000 лв. за фитнес по време на най-голямата стагнация, ми те и мързеливи отгоре на всичко.

43

Анонимен

преди 11 години

няма нормален човек които да иска нови данъци, а и на всичкото отгоре бяха обещали да не пипат данъците. аз бих гласувал за партия която обещае че ще премахне данъка, а за герб 13 % им стигат на следващите избори.

42

до 48

преди 11 години

Е 5 лева са си 5 лева!Защо да ги давам на Дянков?Той какво ми даде?Само взима!Писна ми от тоя фашист!Ами то през турско е имало 10 на стоте,ама веднъж,а не после и на лихвата още 10%.Какво е това обирджийство?!Дянков да иде в САЩ там да ги облага,да го видя как ще побегне с писъци!!!ДОЛУ ГЕРБ!!!!!ВСИЧКО ПОСКЪПНАХТЕ ***!!!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 11 години

Доказателство, че половината от вулгарите са ***. То и за това не разбирате и не може да поемете в изкукалите ви мозъчета защо реформите на Борисов и Дянков са без алтернатива и трябва да търпим лишения дори, но да не допускаме цоциалистите отново да захапят кокала.